Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Prietenos, intens si echilibrat, Primul isi etaleaza in mod direct oferta aromatica, din care nu lipsesc senzatiile de prune afumate, de afine si zmeura, de piper proaspat zdrobit si de ierburi aromatice, invelite in impresii de vanilie si ciocolata. Gustul se aseaza in mai multe straturi, ce converg catre aceiasi numitori comuni: suculenta si forta. Structurat, cu taninuri slefuite, dar in acelasi timp bine reprezentate, vinul aduce in postgustul lung senzatii puternice de fructe negre de padure si de ge
Soi de struguri: Syrah Conținut de alcool: 12,7% Temperatură de servire: 8-10 Celsius Asociere gastronimică: Fructe de mare, pui sau pește slab, brânzeturi proaspete sau charcuterie Un vin roze cu o personalitate distinctă, complex şi elegant, ce impresionează de la primul contact prin modul în care reuşeşte să combine senzaţiile expresive şi bogate de zmeură, de căpşune, rodie şi piersică coaptă, cu tonuri catifelate, bine reprezentate şi echilibrate, de vanilie, ceară şi pandişpan. Gustul consis
Cursul cuprinde 13 video-uri care te vor ajuta sa iti pui bazele solide ale invatarii desprevin. Curpinsul cursului va fi anuntat in curand. finalul perioadei de precomanda va fi anuntat pe mail o data cu accesul la modulele video OFERTA - fiecare precomanda va primi cadou un caiet de degustare si trei sticle cu vin. Start curs: in luna Aprilie 2024
Soi de struguri: Pinot Noir, Pinot Gris Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 5 - 7 Celsius Asocieri Gastronomice: gustari din fructe de mare, paste usoare in sos alb, risotto cremos cu legume sau aperitive din peste afumat In pahar, debuteaza cu o culoare stravezie roz deschis. Aromele fructate, proaspete si revigorante se dezvolta treptat in jurul notelor primare de zmeura, cu un gust de cirese suculente si un perlaj consistent si uniform.
Soi de struguri: Sauvignon Blanc, Chardonnay și Pinot Grigio Conținut de alcool: 13 % Temperatura de servire: 8-10 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate pe bază de pește, aperitive sau brânzeturi proaspete
Soi de struguri: Merlot Conținut de alcool: 13 % Temperatura de servire: 6-8 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate pe bază de pește sau fructe de mare, salate ușoare de vară, pui su curcan
Soi de struguri: Shiraz Continut de alcool: 14,5% Temperatura de servire: 15 - 17 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate picante din carne tocata sau fripturi din carne de vita; sugestia cramei - moussaka din carne de porc sau lasagna bolognese De culoare rubiniu inchis, cu nas complex dominat de arome de mure, este un vin corpolent, cu taninuri ferme, avand un gust puternic de fructe de padure acompaniat de accente fine de piper.
Soi de struguri: Merlot, Pinot Noir Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 7 - 9 Celsius Asocieri Gastronomice: fructe de mare, piept de pui la gratar, peste, legume caramelizate sau platouri cu branzeturi proaspete Un rose al serilor senine, cand stelele stralucesc, imprastiind lumina peste noi, cautatorii de comete. Vinul ne intampina la turnarea in pahar cu o culoare stralucitoare roz pal, pentru a ne delecta ulterior cu aromele sale fructate si gustul irezistibil de fructe
Soi de struguri: Feteasca Neagra, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir Continut de alcool: 14,5% Temperatura de servire: 16 - 18 Celsius Asocieri Gastronomice: fripturi, v anat, carne de vita sau porc, miel, preparate la gratar, cheeseburgeri, branza maturata culoare Un vin rubiniu inchis intens, care elibereaza un parfum imbietor de cirese, prune, coacaze negre si senzatii subtile de martipan si menta. Elegant si rafinat ca structura, dezvolta un gust fructat si un final lung si p
Vin Truda Fanny Alb Editia III este un asamblaj al celor mai bune vinuri albe ale Cramei Marcea Stefanesti, selectate atent si imbinate cu maestrie de catre oenologul George Cojocaru!
Truda Fanny Rosu Editia III este un asamblaj al celor mai bune vinuri rosii ale Cramei Marcea Stefanesti, selectate atent si imbinate cu maestrie de catre oenologul George Cojocaru! Degusta-l acum!
Cursul cuprinde 9 video-uri care te vor ajuta sa iti pui bazele solide ale invatarii desprevin 1. Introducere 2. Limbajul vinului 3. Despre pret si valoarea vinului 4.Calibrare - degustare 5.Tehnici de vinificatie 6. Vinul rosu 7. Vinul alb 8. Vinul rose 9. Alte tipuri de vin finalul perioadei de precomanda va fi anuntat pe mail o data cu accesul la modulele video OFERTA - fiecare precomanda va primi cadou un caiet de degustare si o sticla cu vin. Start curs: in luna Aprilie
Soi de struguri: Feteasca Alb a Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 5 - 7 Celsius Asocieri Gastronomice: paste in sosuri cremoase, fructe de mare, somon afumat, branzeturi fine si platouri de mezeluri italienesti In pahar ne seduce cu o culoare discreta, verde pal precum aurul italian. Gustul incantator de pere coapte si aroma mediteraneana de piersici si pere sunt completate de postgustul mineral si perlajul fin.
Soi de struguri: Pinot Noir, Chardonnay Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 5 - 7 Celsius Asocieri Gastronomice: caviar, sushi, scoici, risotto cremos cu ciuperci si trufe, branzeturi fine frantuzesti In pahar descoperim arome placute, floral-lemnoase si un parfum caracteristic de paine prajita. Gustul este floral, cu accente de citrice si o aciditate proaspata pe palatin. Postgustul se simte complex, iar perlajul fin si consistent dureaza pana la patru ore.
Soi de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Feteasca Regala Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 12 - 14 Celsius Asocieri Gastronomice: peste la gratar, aripioare de pui la cuptor, mix de fructe de mare, branzeturi diverse si paste cu sosuri albe Descoperim un parfum intens si proaspat de ananas si pere coapte, cu accente vanilate provenite de la lemnul de stejar in care a fermentat si s-a maturat vreme de 6 luni de zile. Gustul rotund si dulce conduce spre note fructate, i