Ingrediente: 50% capsuni, apa, zahar, agent de gelifiere (amidon modificat), acidifiant (acid citric). Greutate neta: 560 g. Dupa deschidere, a se pastra la rece (max 7 C) si a se consuma in urmatoarele zile. Valori nutritionale la 100 g produs: 506 kJ 119 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 29 g, din care zaharuri 26 g; Proteine 0,5 g, Sare 0,02 g.
Ingrediente: 50% visine, apa, zahar, agent de gelifiere (amidon modificat), acidifiant (acid citric). Greutate neta: 560 g. Dupa deschidere, a se pastra la rece (max 7 C) si a se consuma in urmatoarele zile. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 506 kJ 119 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 29 g, din care zaharuri 26 g; Proteine 0,5 g, Sare 0,02 g.
Ingrediente: ceapa mica, apa, otet, zahar, sare, conservant (metabisulfit de sodiu, acid citric) Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 141 kJ 33 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 7 g, din care zaharuri 5 g, Proteine 0,6 g, Sare 0,7 g.
Ingrediente: visine , apa, zahar . Certificat organic. Cantitate neta: 350 g. Substanta uscata: 175 g. Dupa deschidere, a se pastra la rece (max 7 C) si a se consuma in urmatoarele zile. Tara de origine: Olanda. Valori nutritionale la 100 g produs: 346 kJ 81 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 19 g, din care zaharuri 19 g; Proteine 1 g, Sare 0,01 g.
Ananasul este un fruct nobil, aromat si delicios. Nu lipsea de pe mesele regilor si nobililor pentru ca era un semn la bogatiei si era oferit ca dar de pret la mesele festive. De aceea il vedem ilustrat si in multe tablouri, ca element decorativ foarte apreciat. Ingrediente: ananas , apa, zahar , acidifiant(acid citric), antioxidant(acid ascorbic). Certificat organic. Cantitate neta: 350 g. Substanta uscata: 190 g. Dupa deschidere, a se pastra la rece (max 7 C) si a se consuma repede. Tara de origine