Ceaiul de afin: Sustine aparatul digestiv; protejeaza mucoasa gastrica si incetineste tranzitul intestin Cromul si flavonoidele din compozitie au un efect de reducere a glicemiei. Mentine sanatatea ochilor si sustine functia oculara, prin actiunea antioxidanta si cea de protectie venoasa. Mentine sanatatea vasculara si la nivel extern (de exemplu la nivelul venelor hemoroidale). Mod de utilizare: Intern: infuzie-peste o lingurita cu planta se toarna 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in re
Utilizari traditionale: stimuleaza eliminarea apei din organism; adjuvant pentru eliminarea toxinelor; stimuleaza transpiratia si imbunatateste sistemul imunitar.
Utilizari traditionale: adjuvant pentru diabetici si supraponderali; are proprietati hipoglicemiante, diuretice, carminative.
Utilizari traditionale: are rol laxativ prin cresterea peristaltismului intestinului gros si reglarea motilitatii gastrointestinale, avand si actiune antispastica; previne si trateaza constipatia si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Utilizari traditionale: adjuvant in tratarea bolilor de ficat, stimuleaza functiile bilei, imbunateste digestia; are actiune coleretic-colagoga, trofica asupra celulei hepatice calmanta si antiseptica asupra tubului digestiv.
Proprietati: ajuta la eliminarea sau neutralizarea toxinelor aflate in organism, favorizeaza producerea de anticorpi, contracareaza procesul de imbatranire acelulelor si stimuleaza sistemul imunitar.
Utilizari traditionale: adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita; imbunateste digestia.
Informatii nutritionale: -valoare energetica: 1446kJ 343kcal -grasimi: 0.2g -din acizi grasi saturati: 0.2g -glucide: 72g -din care zaharuri: 21g -fibre: 16g -proteine: 4.5g -sare: 0.2g. Informatii nutritionale: -valoare energetica: 1446kJ 343kcal -grasimi: 0.2g -din acizi grasi saturati: 0.2g -glucide: 72g -din care zaharuri: 21g -fibre: 16g -proteine: 4.5g -sare: 0.2g
Utilizari traditionale: stimuleaza functiile rinichilor; adjuvant in tratarea afectiunilor rinichilor si cailor urinare, avnd si actiune mineralizanta, vitaminizanta, diuretica si dezinfectanta a cailor urinare.
Produsul: -sprijina buna functionare a sistemului digestiv; -mentine sanatatea stomacului datorita uleiului volatil din compozitie; -mentine sanatatea intestinala si hepatica; -mentine sanatatea respiratorie;
Avand o aroma deosebita, cardamonul se foloseste in doze mici pentru aromatizarea anumitor preparate culinare, prajituri, muraturi, pateuri si bauturi. In tarile arabe, cafeaua cu cardamon este o bautura rafinata, la fel este si ceaiul de cardamon. Valori nutritionale 100g produs: valoare energetica 433 kcal, proteine 10.76g, fibre 28g, carbohidrati 68g, grasimi 6.70g.
Ingrediente:flori de lavanda (Lavandula angustifolia), flori si fructe de paducel (Crataegus monogyna), parti aeriene de roinita (Melissa officinalis), parti aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), parti aeriene de salvie (Salvia officinale), parti aeriene de talpa-gastii (Leonurus cardiaca), flori de musetel (Matricaria chamomilla). Principii active: acid rosmarinic, acid ferulic, acid izoferulic, acid alpha-cumaric, acid p-cumaric, acid gentizinic, acid p-OH-benzoic, acid cafeic, acidul vanilinic, thujon
Armurariu: , sus?ine sanatatea ficatului , contribuie la protec?ia ficatului , contribuie la poten?ialul de detoxifiere al ficatului , contribuie la protejarea impotriva ac?iunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radia?ii UV sau a condi?iilor ambientale severe , contribuie la men?inerea func?iilor fiziologice de purificare , contribuie la echilibrul fiziologic al zaharurilor Anghinare: , men?ine sanatatea ficatului , sus?ine secre?ia de suc digestiv , s
Cartilajul de rechin este o sursa de acizi gras?i implicat?i i n metabolismul gra similor. Calciul este necesar, iar fosforul contribuie la ment?inerea sa na ta t?ii sistemului osos.
Cartilajul de rechin este o sursa de acizi gras?i implicat?i i n metabolismul gra similor. Calciul este necesar, iar fosforul contribuie la ment?inerea sa na ta t?ii sistemului osos.