Paste Barilla Emiliane Tagliatelle all 39;uovo 250g Barilla este o companie italiana, inca apartinand familiei care a fondat-o in 1877. Barilla este cea mai importanta companie italiana in productia de paste fainoase si sosuri gata preparate. De asemenea este un lider global , prezent in peste 100 de tari. Emiliane TAGLIATELLE ALL 39;UOVO sunt ideale cu: sosuri vegetale cremoase sos bolonez, dovlecei si rosii cherry Timp de gatit: 6-7 minute Sfaturi pentru gatit rapid! Pentru a gati 100 de g
Pastele Barilla Mezze Maniche Rigate 500g Cel mai clasic exemplu de servire a pastelor Mezze Maniche Rigate: tomate si mozzarella cubulete, busuioc si masline, legate doar cu un pic de ulei de masline si poate un pic de ton: o reteta simpla care evoca toate magiile serilor de vara petrecute impreuna cu prietenii. Ingrediente : Gris din grau dur si apa. Mod de preparare (pentru 100 g de paste): Intr-un litru de apa punem 7 g de sare, cand apa fierbe punem pastele si amestecam de cateva ori. Strecuram
Paste Barilla Piccolini Mini Tortiglioni 500G Daca originea macaroanelor se pierde, Rigatoni, se nasc in Roma si apartin unei traditii integral italiene. Nu intamplator s-au aflat in centrul unei fotografii clasice pentru Barilla , in 1985, de Federico Fellini. Barilla Rigatoni retine perfect sosul pe toata suprafata, externa si interna. Barilla este o companie italiana, inca apartinand familiei care a fondat-o in 1877. Barilla este cea mai importanta companie italiana in productia de paste fa
Pastele Barilla Bucatini nr.9 Bucatini sunt tipice pentru centrul Italiei, in special in zona din jurul Romei. La pastele Barilla Bucatini grosimea si consistenta generoasa sunt concepute pentru a spori cele mai dense si importante sosuri. IDEALE CU ... Sosul Amatriciana cu pasta de tomate, pancetta cubulete si ardei iute, pentru o farfurie rustica si gustoasa. Mixul de condimente verzi italiene sporesc, savoarea pastelor Bucatini, mai ales daca sunt gatite cu oua sau branza. SFATURI PENTRU GATIT M
IDEALE CU ... Supe. Minunate in prezentarile distractive si creative. Le puteti incerca intr-o supa delicata cu cartofi, inviorata cu aroma de praz si patrunjel tocat ca garnitura. SFATURI PENTRU GATIT Mod de preparare (pentru 100 g de paste): Intr-un litru de apa punem 7 g de sare, cand apa fierbe punem pastele si amestecam de cateva ori. Strecuram si servim cu diferite sosuri si parmezan. Timp de fierbere: 8 min. Pachetul contine aproximativ 6 portii. VALORI NUTRITIONALE MEDII PENTRU 100G
Paste Barilla Vermicellini n.7 500g De astazi, pastele Barilla Vermicellini n. 7 sunt si mai bune. Secretul? Selectia atenta a graului dur fin cultivat 100% in toata Italia si o forma mai corpolenta, conceputa pentru a conferi Barilla Spaghetti, o grosime echilibrata si o consistenta extraordinara. Barilla este o companie italiana, inca apartinand familiei care a fondat-o in 1877. Barilla este cea mai importanta companie italiana in productia de paste fainoase si sosuri gata preparate. De ase
Datorita formei lor, isi dezvaluie toata placerea chiar si in salatele de paste. Pentru a le spori gustul, puteti sa-l incercati cu rosii cherry si menta, o farfurie simpla cu un miros puternic si minunat. si daca doriti sa va impresionati oaspetii, faceti Farfalle cu sos Aurora - bechamel, sos de rosii si unt. Barilla Farfalle nr. 265 sunt vesele si usoare, pastele Barilla Farfalle coloreaza masa cu o nota de fantezie. Mai groase in centru si mai subtiri pe lateral, zboara de la aroma la aroma, ad