Ingrediente: mere 75%, banane 25%. provin din agricultura ecologica. Piure bio de mere cu banana Bauck Hof pentru iaurt, branza de vaci, clatite, napolitane, budinca de orez, deserturi sau pur. Pe vremea bunicii, cand nu existau conservanti si aditivi, fructele erau conservate prin fierbere. Cu cat fructele sunt mai fierte, cu atat piureul de fructe devine mai dulce, mai ferm si mai fructuos. Inca lucram in conformitate cu acest proces traditional astazi in productia pulpei noastre clasice de fructe
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten 68%, fructe uscate 19% (stafide , caise , mere , capsuni , faina de orez , ulei de floarea-soarelui ), samburi de florarea-soarelui , seminte de in auriu . provin din agricultura ecologica, provin din agriucltura ecologica Demeter. Cu acest musli de la Bauckhof, din fulgi de ovaz si cu multe fructe, va incepeti ziua in forta. Fara prea multe smecherii, noi amestecam fulgii de ovaz cu mai multe fructe uscate si delicioase. Stafidele, caisele, marul
Ingrediente: faina de spelta ¹. provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau. A obtine o faina din spelta nu este deloc usor. Pentru a obtine acest lucru, morarii nostri isi folosesc iscutinta, cunostiintele si experienta, controland faina de mai multe ori, in cadrul procesului de productie. Dupa procesul de prelucrare, faina este testata in laboratoatele noastre pentru a verifica nivelul calitatii de coacere. Acest aspect este important, deoarece cu faina din spelta tip 630 produs
Ingrediente: faina de spelata ¹. provine din agricultura ecologica Demeter. ¹spelta este un tip de grau. Faina de spelta tip 1050 este un clasic adevarat printre fainuri. Este considerata faina clasica pentru paine, contine multe minerale si o proportie ridicata de tarate. Partea cea mai buna este ca noi prelucram faina de spelta, dupa cele mai stricte standarde ale agriculturii ecologice si agriculturii ecologice Demeter, astfel reusim sa va garantam calitatea la cele mai inalte standarde. Faina de
Ingrediente: faina de naut . provin din agricultura ecologica.
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz . provin din agricultura ecologica.
Ingrediente: Amidon de porumb. 100% agricultura ecologica Informatii nutritionale: kj 1479 kcal 348 grasimi 0.1g acizi grasi saturati 0.0g glucide 86g zaharuri 0.0g fibre 1g proteine 0.4g sare 0.01g
Cerealele utilizate au fost macinate pe propria moara fara gluten. Procesam numai produse fara gluten pe aceasta moara. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Cand am instalat moara fara gluten in 2006 si am experimentat cu macinarea nautului, am venit cu ideea dezvoltarii unui amestec de falafel dintr-o mare varietate de granulatii de naut. Dupa o lunga faza
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten 79%, fulgi de porumb ( gris grosier de porumb , emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui ), fulgi de hrisca fara gluten (hrisca ), susan , samburi de floarea-soarelui , seminte de in , seminte de in auriu , quinoa expandata , vanilie 0,01%. provin din agricultura ecologica. provin din agricultura ecologica Demeter. Musli bio cu ovaz, fara gluten, de la BauckHof, certificat Demeter, este alegerea perfecta pentru un mic dejun sanatos si nutritiv. A
Ingrediente: faina de ovaz 34%,fara gluten, amindon din porumb , faina integrala de mei brun ,faina integrala de hrisca , amidon din cartof , pudra de maia de hrisca (faina de hrisca ), sare gema, agent de ingrosare: xantan, tarate de psyllium macinate. provin din agricultura ecologica. Aceast mix pentru paine bio crocanta FARA GLUTEN de zi cu zi este garantat fara seminte si vine direct de la moara fara gluten Bauckhof. Pentru morarii noastri, care au invatat cum se macina alacul, graul si secar
Ingrediente: faina de ovaz , fara gluten 40%, amidon de porumb , faina de orez , faina integrala de mei , pudra de maia de quinoa (faina de quinoa , faina de orez ), amidon de tapioca , agent de ingrosare: guma xantan, ,sare gema, praf de copt ( agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tatart de monopotasiu, amidon de porumb ) tarate de psyllium macinate . provin din agricultura ecologica. Ce poate fi mai frumos decat chifle proaspete pentru micul dejun? Dar trebuie sa aiba grija mai intai d
Ingrediente: faina de ovaz 35% fara gluten, amidon de porumb , seminte 15% (susan , samburi de floarea soarelui , seminte intregi de in , seminte de in zdrobite ), faina integrala de mei brun , tarate de ovaz ,fara gluten, praf de maia de hrisca (faina de hrisca ), agent de ingrosare: guma xantan, sare de mare, praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasiu, amidon de porumb ), tarate de psyllium macinate. provin din agricultura ecologica. Amestecul bio cu mult
Ingrediente: faina de spelta tip 47%, zahar brut din trestie de zahar , zahar pudra , amidon de porumb , praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasiu, amidon de porumb ), faina de malt de orz , ulei de lamaie 0,16%, sare de mare provin din agricultura ecologica; provin din agricultura ecologica Demeter (73%). Fiecare pachet cu mix pentru chec bio cu spelta si lamaie DEMETER contine amestecul de baza, un pachet de zahar pudra pentru glazura si o sticla de u
Ingrediente: amidon de porumb , zahar din sfecla de zahar, faina de orez , pudra de cacao degresata 3,5%, praf de copt: (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb ), agent de ingrosare: guma din seminte de roscove , faina integrala de mei , sare gema, pudra de vanilie . provin din agricultura ecologica. Checul clasic bio este acum fara gluten. Intotdeauna trebuie sa fie in casa! Mix rapid de coacere pentru 1 chec delicios. Preparare: 15 minute, tim
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten. provin din agricultura ecologica. Fulgii de ovaz bio integrali FARA GLUTEN sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz. Ovazul pentru fulgii nostri ecologici controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiec