CAFFE VERGANO Aroma Mio Intenso pare sa fie o alegere excelenta pentru cei care prefera o cafea intensa si plina de arome. Notele de caramel si postgustul de ciocolata, datorate boabelor robuste africane si asiatice, suna absolut delicios. Este minunat ca aceasta cafea este special creata pentru aparatele de cafea, oferind o experienta autentica si traditionala.
Caffe Vergnano 1882 vine cu un amestec de cafea boabe decofeinizate din America Centrala si Asia, cu un gust echilibrat si aroma fructata cu note de santal. Concentratia de cofeina din acest sortiment dekof este redusa cu 97%. Produsul vine ambalat in pungi de 1kg, un bax are 6kg.
Cafea boabe Vergnano Antica Bottega 100% Arabica , prajita lent, aduce un gust dulce si suav in ceasca dvs, cu o usoara aciditate si corpolenta. Aroma delicata, imbratisata de o crema fina, persistenta.
Caffe Vergnano Espresso este un amestec bogat de cafea Arabica si Robusta, prin care se obtine gustul clasic al unui espresso, ca in Italia. Pe de o parte, selectia de boabe Arabica asigura o aroma fina, cu note fructate, iar tipurile de Robusta orientala genereaza o intensitate peste medie si o crema consistenta. Parfumul invaluitor, gustul dulce si corpul bogat al acestui sortiment de Caffe Vergnano il recomanda drept una dintre cele mai bune alegeri pentru prepararea unui espresso.
Amestecul Caffe Vergnano Decaffeinato se caracterizeaza printr-o aroma bogata si parfumata. Acesta este creat prin combinarea celor mai bune Arabica din America Centrala si de Sud cu cele mai bune cafele de origine Robusta, decofeinizate si apoi prajite incet. Datorita continutului scazut de cofeina, este perfecta pentru consum pe tot parcursul zilei.
100% cafea Arabica, Antica Bottega este o cafea obtinuta prin prajirea celor mai prestigioase varietati din America Centrala si Africa. Antica Bottega e un amestec creat prin prajirea cu pricepere a celei mai bune cafea Arabica, cea mai prestigioasa varietate de cafea. Ciclul lent de prajire, in functie de origine, garanteaza un produs final cu o aroma dulce, neteda, aciditate subtila si corp complet, uneori usor condimentat cu note fructate. Rezultatul este o cafea superioara, cu o aroma delicata si o