Compozitie: Faina de in, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de in. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Principii active pentru uz intern: Omega 3, fibre dietetice, mucilagii, lipide, protide, glucoza, saruri de potasiu, magneziu, fosfor, cupru, mangan, acid folic, fitoestrogeni, hormoni vegetali (previn cancerul de san si de colon), nu contin gluten. Un procent ridicat de lignina (fitoest
Faina de in auriu, obtinuta prin macinarea lenta a semintelor de in auriu pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Principii active: Omega 3, fibre dietetice, mucilagii, lipide, protide, glucoza, saruri de potasiu, magneziu, fosfor, cupru, mangan, acid folic, fitoestrogeni, hormoni vegetali. Nu contine gluten. Ingrediente: faina de in auriu, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pi
Din cele mai vechi timpuri, uleiul de in a fost cunoscut ca tratament impotriva colesterolului, constipatiei, ulcerului gastric, cistitei, colitei, avand actiuni antibacteriene, antiparazitare, antitumorale. Regleaza tranzitul intestinal, are efecte pozitive asupra tensiunii arteriale, detoxifierea organismului, stabilizeaza nivelul glicemic din sange, mentine echilibrul hormonal, stimuleaza metabolismul. Pentru uz extern, ajuta la tratamentul arsurilor, eczemelor, psoriazisului, abceselor si furunculelor
Din cele mai vechi timpuri uleiul de samburi de caise a fost folosit pentru ingrijirea tenului, acest ulei bland este usor absorbit, are un vizibil efect antirid, ajuntand pielea sa-si recapete vitalitatea si reduce ridurile, ajuta la cicatrizarea ranilor, arsurilor, protectie impotriva efectelor negative ale razelor UV. COMPOZITIE: 100 ulei pur de samburi de caise presat la rece din samburi de caise, netratati termic, atent selectionati. RECOMANDARI: Se poate utiliza in locul demachiantului zilnic, in i
Este cunoscuta ca tratament impotriva scaderii imunitatii, in cazul bolilor imunodeficitare, in bolile aparatului respirator, sinuzita alergica, bronsita astmatiforma, gripa, viroza, astm bronsic, in bolile cardiovasculare, afectiunile hepato-biliare, afectiunile pancreatice: diabet zaharat, parzaitoze, afectiuni ale aparatului urinar si sexual, stimuleaza lactatia la femeile care alapteaza. Este utilizata si pentru uz extern in cataplesme, fibroze chistice, boli de piele. Ingrediente: Pulbere din seminte
Compozitie: Faina de canepa, obtinuta prin macinarea lenta a semintelor de canepa pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Principii active: 65 din continutul total de proteina din samanta de canepa este proteina globulara numita edestina (absorbita usor, usor de digerat, vitala pentru mentinerea unui sistem imunitar sanatos). Edestina are abilitatea unica de a stimula producerea de anticorpi impot
100 ulei pur de samburi de caise presat la rece din samburi de caise, netratati termic, atent selectionati, foarte bogat in: -Vitamine (A, E, C, B1, B2, B6, B17-actiune antitumorala); -Acizi grasi: palmitic, palmitoleic, stearic, (Omega 9) 65, (Omega 6) 28, (Omega 3) 1; -Fitoesteroli cu rol antiinflamator si antiimbatranire; -Triacilgliceride cu rol important pentru refacerea barierei hidrolipidice. Se foloseste si in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau prajituri. Extern sub f
Continut: 100 ulei pur de negrilica presat la rece, din seminte de negrilica uscate natural, foarte bogat in vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, E, C, D, F, K; minerale - seleniu, cupru, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu, fier; acizi grasi - oleic, palmitic, linoleic, stearic. Istoric: Din cele mai vechi timpuri, uleiul de negrilica a fost cunoscut ca stimulent imunitar puternic, antioxidant, antiinflamator, antispastic, calmant, nutritiv, detoxifiant, antitusiv, anti-bacterian, antiviral, antimicotic,
Continut: 100 ulei pur de canepa presat la rece, din seminte de canepa uscate natural, foarte bogat in vitamine - E (tocoferoli), B1, B2, P, K, A, C, D; minerale - calciu, magneziu, fier, potasiu; acizi grasi - linolenic Omega 3 - 20, linoleic Omega 6 - 60. Cannabis sativa canepa utila, nu contine THC si astfel nu au efecte de alterare a constiintei. Istoric: Din cele mai vechi timpuri, uleiul de canepa a fost cunoscut ca tratament impotriva colesterolului, regleaza trigliceridele, afectiuni vasculare (
100 ulei pur de in presat la rece, din seminte de in uscate natural, foarte bogat in vitamine (A, B, D, E), minerale (magneziu, calciu, fosfor,potasiu) si acizi grasi: Omega3-50, linoleic(Omega6)-20, oleic(Omega9)-24, palmitic 10, palmitoleic, stearic.
Este cunoscut ca tratament impotriva bolilor cardiovasculare, boli coronariene, tulburari ale sistemului nervos, ciclu mentrual menopauza. Combate cancerul mamar, anemia, diabetul, intarzierile de crestere, ulcerul, pancreatita, bolile sistemului de reproducere. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, detoxifica organismul, scade colesterolul. Pentru uz extern se foloseste in tratamentul arsurilor, impotriva caderii parului, eczemelor si pentru intarirea unghiilor. Frectia cu ulei de nuca a intregului cor
Proprietati: - bogat in: vitamina A, B1, B2, B6, K, D, E(incetineste procesul de imbatranire a pielii), taninuri, peptina, oleina 55-75%, minerale: magneziu, calciu, potasiu, fosfor si sulf, acizi grasi: palmitic, palmitoleic, stearic, (Omega 9) 60%, (Omega 6) 20%; - deoarece nu este foarte penetrant, reprezinta o baza buna de masaj si purtator de principii active din uleiurile presate la rece si diversele ingrediente cosmetice, pentru ten, masti de argila, etc. Ingrediente: 100% ulei pur de migdale
Migdalele sunt delicioase, hranitoare si extrem de energizante, continutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) si fibre fac ca faina de migdale sa constituie un ingredient pentru obtinerea de produse de patiserie delicioase. Faina de migdale este mai grea, trebuie crescuta cantitatea ingredientului care determina cresterea compozitiei aluatului. Compozitie: Faina de migdale, obtinuta prin macinarea lenta a samburilor de migdale dulci pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea