Constantin Coffee

CAFEA BOABE BLEND WONDER - 1KG

CAFEA BOABE BLEND WONDER - 1KG

Columbia Excelso: Cafeaua columbiana este cunoscuta pentru faptul ca este fina si usor de baut, ceea ce o face ideala pentru a fi folosita in blenduri pentru a linisti aromele dominante ale cafelelor din alte tari. Etiopia Sidamo Bonko: Recunoscuta pe scara larga drept locul de nastere al cafelei, Etiopia este foarte respectata in industria cafelei de specialitate. Deoarece majoritatea boabelor de cafea etiopiene sunt cultivate la umbra si cultivate la altitudini atat de mari, ciresele de cafea dureaz

Cumpără
CAFEA BOABE BLEND ALCHEMY - 1KG

CAFEA BOABE BLEND ALCHEMY - 1KG

Componenta blend: Honduras SHG, Brazilia Horizonte, Etiopia Yirgacheffe Aricha G1 Brazilia Horizonte: La Ferma Horizonte gasesti tot ce are nevoie un producator pentru a face cele mai bune cafele naturale (pulpate). In primul rand, ai altitudinea. La 1100 de metri deasupra nivelului marii, ferma Jose 39;s Horizonte se afla la altitudinea potrivita pentru a cultiva cafea de calitate. Honduras Panchito: Panchito este o mica bucata de teren situata in apropierea zonei Las Capucas din satul Pachapa. Pl

Cumpără
CAFEA BOABE BLEND 7 AM - 1KG

CAFEA BOABE BLEND 7 AM - 1KG

Componenta blend: Brazilia Santos, Ethiopia Yirgacheffe G2 Brazilia Santos: Numele de Santos vine de la portul de unde se expediaza in mod traditional vasele incarcate cu cafeaua Braziliana. Cafeaua Brasil Santos cu aroma sa, aminteste de alunele mature. Aroma este de asemenea, caracterizata de tonuri dulci, asemanatoare mierii, cu aciditate scazuta, care se revarsa treptat intr-o aroma de ciocolata distinctiva, dar delicioasa. Etiopia Yirgacheffe G2: Yirgacheffe face parte din regiunea Sidamo,

Cumpără
CAFEA BOABE COLUMBIA EXCELSO SUGARCANE DECAF - 1KG

CAFEA BOABE COLUMBIA EXCELSO SUGARCANE DECAF - 1KG

Sugarcane Decaf - decofeinizata in mod natural cu melasa din trestie de zahar. Decofeinizarea din trestie de zahar utilizeaza un compus natural, acetatul de etil (EA) pentru a decofeiniza cafeaua. EA utilizat in acest proces este derivat din melasa (un produs secundar al productiei de zahar). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca ,,decofeinizat in mod natural . Boabele verzi de cafea sunt scufundate intr-un rezervor umplut cu apa si EA pentru a incepe procesul de decafeinizare. EA se le

Cumpără
CAFEA BOABE COLOMBIA CAUCA EL TRIUNFO - 1Kg

CAFEA BOABE COLOMBIA CAUCA EL TRIUNFO - 1Kg

Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante.

Cumpără