Semola di grano duro rimacinata Datorita culorii sale tipice galbene si a boabelor fine, iti permite sa obtii o paine caracterizata printr-un pesmet galben, o crusta groasa si inchisa la culoare si care ramane moale o perioada indelungata. Folosit și la obținerea preparatelor sărate. Ideal pentru pizza, pâine și focaccia
Dospită natural și cu gustul irezistibil al cremei de ciocolată. Ideal pentru micul dejun. Depozitați departe de sursele de căldură și lumina soarelui și evitați mediile umede. INFORMAZIONI NUTRIZIONALI 100 g Energia 1613 kJ Energia 385 kCal Grassi 18 g Di cui acidi grassi saturi 9 g Carboidrati 50 g Di cui zuccheri 17 g Proteine 5.1 g Fibre 1.3 g Sale 0.55 g
Dospit natural, cu dulceata inconfundabila a cremei de Cirese. Ideal a încălzire pentru la micul dejun. Depozitați departe de sursele de căldură și lumina soarelui și evitați mediile umede. INFORMAZIONI NUTRIZIONALI 100 g Energia 1651 kJ Energia 393 kCal Grassi 18 g Di cui acidi grassi saturi 1.9 g Carboidrati 69 g Di cui zuccheri 21.5 g Proteine 8 g Fibre 1.6 g Sale 0.37 g
Dintre cuiburile de gris de ouă, acesta este cel mai mare format. Produsul său de patiserie mare este, prin urmare, excelent pentru acomodarea și sporirea aromei sosurilor groase.
Dospit natural, cu dulceata inconfundabila a cremei de caise. Ideal a încălzire pentru la micul dejun. Depozitați departe de sursele de căldură și lumina soarelui și evitați mediile umede. INFORMAZIONI NUTRIZIONALI 100g Energia 1591 kJ Energia 379 kCal Grassi 16g Di cui acidi grassi saturi 7.5g Carboidrati 53g Di cui zuccheri 20g Proteine 5.2g Fibre 1.2g Sale 0.51g
Paccheri sunt cele mai tipice forme de paste din toată Campania. Numit și schiaffoni , cândva faimos ca pastele săracilor, deoarece chiar și câțiva paccheri, dar mari, erau suficiente pentru a le umple.
Cel mai delicat dintre cuiburi de gris este în largul lor atât cu cele mai simple, cât și cu cele mai elaborate condimente.
Frumoase cuiburi de gris de îmbogățit și pregătit după bunul plac cu o mie de rețete diferite pentru a vă oferi lejeritatea unei alimentații sănătoase.
Cel mai clasic dintre formatele artei culinare antice mediteraneene pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Ideal cu ragù.