Ingrediente: srot de secara integrala 49%, apa, maia naturala 18% (srot de secara integrala , apa), sare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Frankenkorn va propune un sortiment de paine cu un gust puternic aromat si 100% vegan. Painea Pumpernickel a fost atestata prima data undeva in a doua jumatate a secolului XV, in regiunea Westphalia din Germania. Caracteristic acestui tip de paine este calitatea fainii de secara si timpul lung de coacere. Amidonul cerealelor, din care este facuta painea,
Ingrediente: srot de secara integrala 44%, maia 29% (srot de secara integrala , apa), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Paine integrala de secara bio Frankenkorneste coapta cu secara 100% din agricultura ecologica din regiune si cu aluat natural traditional pregatit in trei pasi. Este consistent si suculent, rezultatul artei de copt. Un proces unic de umflare si macinare asigura biodisponibilitatea deosebit de ridicata a ingredientelor. Propulsor: drojdie, aluat natur
Ingrediente: Paine integrala din secara - ingrediente: srot de secara integrala 44%, maia naturala 29%(srot de secara integrala , apa), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Poate contine urme de grau si lupine dulce. Paine Pumpernickel - ingrediente: srot de secara integrala 49%, apa, maia naturala 18%(srot de secara integrala , apa), sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica Poate contine urme de grau si lupin dulce. Paine integrala din spelta - ingredi
Ingrediente: spelta [tip de grau] 48% (srot integral spelta , faina integrala de spelta 4%), maia 27% (apa, srot integral de secara , srot integral de spelta ), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Paine facuta din 90% spelta bio si 10% secara ecologica. Specialitatea de paine integrala, obtinuta din cereale integrale proaspat macinate si maia naturala, o experienta de gust foarte speciala. Vechea specie de cereale este in multe cazuri alegerea potrivita. PEMA utilizeaza nu
Ingrediente: Paine integrala din secara - ingrediente: srot de secara integrala 44%, aluat 29%(srot de secara integrala , apa), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Poate contine urme de grau si lupine dulci. Paine integrala de secara Pumpernickel - ingrediente: srot de secara integrala 49%, apa, aluat 18%(srot de secara integrala , apa), sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica Poate contine urme de grau si lupine dulci. Paine integrala din spelta - in
Ingrediente: spelta [tip de grau] 48% (srot de spelta integrala , faina integrala de spelta 4%), maia naturala 27% (apa, srot de spelta integrala , srot integral de secara integrala ), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Painea Frankenkorn, o veritabila specialitate integrala, este fabricata din 90% spelta bio si 10% secara ecologica, ambele ingrediente proaspat macinate si combinate cu maia naturala pentru o experienta gustativa de exceptie. Aceasta paine utilizeaza spel
Ingrediente: srot de secara integrala 44%, maia naturala 29% (srot de secara integrala , apa), apa, sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Paine integrala de secara bio Frankenkorneste coapta cu secara 100% din agricultura ecologica din regiune si cu aluat natural traditional pregatit in trei pasi. Este consistent si suculent, rezultatul artei de copt. Un proces unic de umflare si macinare asigura biodisponibilitatea deosebit de ridicata a ingredientelor. Propulsor: drojdie, al