Recomandari: Serviti piureul cu o lingurita. Piureul neconsumat dupa deschidere se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile. Ambalat intr-o atmosfera protectoare. A se evita mancatul direct din recipient pentru perioade mai lungi de timp deoarece poate favoriza aparitia cariilor. Tineti capacul la distanta de copil pentru a evita orice eventuale pericole.
Piure realizat 100% din legume de calitate demeter. Acest tip de piure este special conceput pentru a satisface nevoile bebelusilor cat si a celor mici. Este o gustare ideala intre mese sau atunci cand calatoriti.
Ingrediente: chimen 25%, roinita 20%, cyclopia 18%, anason 15%, musetel 15%, lamaita 7%. -din agricultura ecologica. Mod de preparare: Turnati aproximativ 200ml de apa proaspat fiarta peste un pliculet de ceai, si lasati sa stea la infuzat pentru 5-10 minute. Indepartati pliculetul si turnati in biberon, apoi lasati sa se raceasca pana la 37 C inainte de consumare. Nu este necesara indulcirea. A se pastra la loc uscat si racoros.
Mod de preparare: Amestecati bine impreuna cu 2 lingurite de ulei si incalziti. Atentie la temperatura preparatului in momentul in care serviti copilului. A se pastra la loc uscat si racoros. Piureul nefolosit din borcan, se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile. Urmati instructiunile de preparare cu mare atentie.
Conditii de pastrare: Piureul nefolosit din borcan, se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile.
Conditii de pastrare : A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Resturile ramase neincalzite se pot pastra la frigider pentru cel mult 2 zile.
In prezent, laptele obisnuit de vaca contine 2 tipuri principale de proteine: proteina A1 si proteina A2. In trecut, toate vacile erau vaci A2. Peste timp, ca urmare a mutatiilor aparute, vacile au inceput sa produca lapte cu proteina A1. Studiile arata ca doar 30% dintre vaci mai contin 100% proteina A2. Laptele contine diverse proteine cunoscute sub denumirea de cazeine si proteine din zer. Cazeinele din laptele A1 si A2 difera la o singura pozitie in lant, prin prezenta diferitilor aminoacizi. Aceast
Recomandari: Serviti piureul cu o lingurita. Piureul neconsumat dupa deschidere se poate pastra la frigider,avand capacul inchis pentru cel mult 2 zile. Ambalat intr-o admosfera protectoare. A se evita mancatul direct din recipient pentru perioade mai lungi de timp deoarece poate favoriza aparitia cariilor. Tineti capacul la distanta de copil pentru a evita orice eventuale pericole.
Recomandari : Serviti piureul cu o lingurita. Piureul neconsumat dupa deschidere se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile. Ambalat intr-o atmosfera protectoare. A se evita mancatul direct din recipient pentru perioade mai lungi de timp deoarece poate favoriza aparitia cariilor. Tineti capacul la distanta de copil pentru a evita orice eventuale pericole. Conditii de pastrare : A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Recomandari: Serviti piureul cu o lingurita. Piureul neconsumat dupa deschidere se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile. Ambalat intr-o atmosfera protectoare. A se evita mancatul direct din recipient pentru perioade mai lungi de timp deoarece poate favoriza aparitia cariilor. Tineti capacul la distanta de copil pentru a evita orice eventuale pericole. Conditii de pastrare : A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Recomandari: Serviti piureul cu o lingurita. Piureul neconsumat dupa deschidere se poate pastra la frigider, avand capacul inchis, pentru cel mult 2 zile. Ambalat intr-o atmosfera protectoare. A se evita mancatul direct din recipient pentru perioade mai lungi de timp deoarece poate favoriza aparitia cariilor. Tineti capacul la distanta de copil pentru a evita orice eventuale pericole. Conditii de pastrare : A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
In prezent, laptele obisnuit de vaca contine 2 tipuri principale de proteine: proteina A1 si proteina A2. In trecut, toate vacile erau vaci A2. Peste timp, ca urmare a mutatiilor aparute, vacile au inceput sa produca lapte cu proteina A1. Studiile arata ca doar 30% dintre vaci mai contin 100% proteina A2. Laptele contine diverse proteine cunoscute sub denumirea de cazeine si proteine din zer. Cazeinele din laptele A1 si A2 difera la o singura pozitie in lant, prin prezenta diferitilor aminoacizi. Aceasta
De mai bine de 85 de ani, Holle mizeaza pe calitate ecologica de cea mai inalta calitate. In plus, nu se exploateaza animalele, solul sau mediul inconjurator si exista parteneriate echitabile cu fermierii ecologici. Prioritatile Holle: o alimentatie sanatoasa si echilibrata folosind retete naturale si simple, cu ingrediente ce au fost supuse unor controale stricte pentru a asigura calitatea inalta a produselor. Pentru Laptele praf Formula 4, Holle foloseste lapte de vaca ecologic, de cea mai inalta calita
Piure BIO din mei organic 250g Piure recomandat în mod special pentru copiii mai mari de 6 luni, fără gluten și lactoză. Conține doar ingrediente naturale, fără adaos de zahăr (doar zaharuri obținute în mod natural din ingrediente). Ideal pentru digestia sensibilă a bebelușilor, asigurând nutrienții importanți din cereale integrale, care contribuie la formarea scaunelor regulate. Meiul este bogat în fibre, vitamine din complexul B și minerale, care sprijină sistemul imunitar și dezvoltarea energică a b