... Mereu crocant, mereu proaspat! Intre sticksurile lungi si mini sticksurile extra-subtiri, exista si sticksul auriu de lungime medie. De departe, cel mai popular format de sticks sarat, acesta este adesea vazut ca un articol produs in serie. Filozofia noastra este ca fiecare produs alimentar merita toata atentia si diligenta noastra - oricat de simplu ar fi el. Acesta este motivul pentru care sticksurile noastre sarate sunt produse din cele mai bune ingrediente organice, urmand retete simple si c
Elegant, subtire, cu o adevarata atitudine crocanta. Acesta este modul in care Prinzess Brezel HUOBER este adesea descris de consumatorii nostri. Cum reusim sa facem asta? Fara a divulga prea multe dintre secretele noastre: cu ingrediente organice de cea mai buna calitate, retete simple si o pregatire si preparare minutioasa, de la realizarea aluatului pana la lasarea produsului finit sa se raceasca - si asta veti simti, mirosi si gusta.
S-ar putea sa para usor, dar sa produci la acest nivel de calitate necesita o dedicare de zi de zi in brutaria Huober . Aluatul este framantat cu atentie si i se da timp sa se odihneasca, deoarece acesta este singurul mod in care textura usoara, crocanta si gustul fantastic se pot dezvolta in mod natural in procesul de productie. Abilitatea brutarilor nostri in pregatirea aluatului si timpul suficient acordat timpului de coacere asigura succesul acestui produs. Intr-un cuptor lung de 30 de metri, covri
Un produs de patiserie aerisit, usor, cu un gust corpolent. Crossini sunt coapte pe tavi plate, astfel incat bucatile de aluat sa se poata desface liber in timpul cresterii si in in timpul coacerii. Savurati Crossini pentru orice ocazie: ca aperitiv, ca gustare intre mese sau ca un deliciu crocant in orice moment. Ingrediente: faina de grau , ulei de floarea soarelui, sare, drojdie , extract de malt de orz , agent de coacere (amidon de porumb pregelatinizat , ulei de floarea soarelui , otet de vin ),
Un produs de patiserie aerisit, usor, cu un gust corpolent. Crossini sunt coapte pe tavi plate, astfel incat bucatile de aluat sa se poata desface liber in timpul cresterii si in in timpul coacerii. Savurati Crossini pentru orice ocazie: ca aperitiv, ca gustare intre mese sau ca un deliciu crocant in orice moment. Ingrediente: faina de grau , ulei de masline (5.6%), sare, pudra de rosii , drojdie , extract de malt de orz , amestec de ierburi si condimente (1%), agent de coacere (amidon de porumb preg
Un produs de patiserie aerisit, usor, cu un gust corpolent. Crossini sunt coapte pe tavi plate, astfel incat bucatile de aluat sa se poata desface liber in timpul cresterii si in in timpul coacerii. Savurati Crossini pentru orice ocazie: ca aperitiv, ca gustare intre mese sau ca un deliciu crocant in orice moment. Ingrediente: faina de grau , branza (Emmentaler (9,2%), branza tare (1,4%)), sare, drojdie , extract de malt de orz , agent de coacere (amidon de porumb pregelatinizat , ulei de floarea-
Ingrediente: faina de grau de tip 550 (88%), sare de mare (4,2%), grasime de palmier , extract de malt din orz , drojdie, corector de aciditate (hidroxid de sodiu). provin din agricultura ecologica. Sticks-urile bio lungi cu sare conving cu muscatura lor deosebit de crocanta. Propulsor: drojdie Gust: coapt, sarata, tipica produselor de patiserie covrigei Coerenta: crocant, crocant Origine si calitate Tara Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari Tara de procesare