Le Veneziane Paste Spaghete 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare. In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din cand in cand amestecam. Timp de fierbere 9 10 minute, dupa care se strecoara. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Le Veneziane Snack Tocket cu Masline 100g Fara gluten. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Dimensiune mica, dar aroma si gust intens datorita celei mai buni faini de porumb din Italia. La Le Veneziane - Tocket este aperitivul, sau snackul potrivit in oricare moment a zilei. Ingrediente: amidon din porumb, amidon din cartofi, masline 11.80%, faina de porumb 10.7%, faina de orez, ulei vegetal de palmier, sirop de glucoza, fibre vegetale, sare, agenti de crestere: carbonat de amoniu
Le Veneziane Mini Grissini cu Amarant si Hrisca integrala FARA GLUTEN.Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Aromati, gustosi si crocanti, produsele Mini Grissini Le Veneziane sunt potriviti in oricare moment a zilei. Ingrediente: amidon din porumb, amidon din cartofi, faina de porumb 13,2 %, ulei vegetal de palmier, amarant 4,2% sirop de glucoza,Faina de hrisca,fibre din seminte de psylium, sare, agenti de crestere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat, emulgatori:
Le Veneziane Snack Tocket cu gust de Ceapa 100g Fara gluten. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Dimensiune mica, dar aroma si gust intens datorita celei mai buni faini de porumb din Italia. La Le Veneziane - Tocket este aperitivul, sau snackul potrivit in oricare moment a zilei. Ingrediente: amidon din porumb, amidon din cartofi, faina de porumb 12.4%, faina de orez, ulei vegetal de palmier, sirop de glucoza, ceapa 1.5%, fibre vegetale, sare, agenti de crestere: carbonat de amon
Le Veneziane Paste Penne Rigate 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare. In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din cand in cand amestecam. Timp de fierbere 9 10 minute, dupa care se strecoara. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambala
Le Veneziane Paste Spirale 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare. In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din cand in cand amestecam. Timp de fierbere 8 9 minute, dupa care se strecoara. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj. Va
Făină de Porumb Galbenă Prefiartă Gata în 1 Minut - Polenta MolinodiFerro Ingrediente: Făină de porumb galbenă prefiartă Mod de Preparare pentru 6 Persoane: Fierbeți 1.5 litri de apă cu 3 lingurițe de sare. Luați apa de pe foc și adăugați încet 360g de făină de porumb Polenta MolinodiFerro, amestecând continuu. Puneți vasul înapoi pe foc și continuați să amestecați până când compoziția ajunge din nou la fierbere. Valori Nutriționale per 100g: Valoare energetică: 1511kJ 356kcal Grăsimi:
Le Veneziane Paste Rigatoni 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: pentru fiecare 100g paste se fierbe 1 litru de apa cu 10g sare. Timp de fierbere 8-9 minute, dupa care se strecoara. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj. Valori nutritionale 100g produs: Valoare energetic: 150
Le Veneziane Paste Capellini (fidea) 250g - Fără Gluten, Lactoza și Ou Le Veneziane Paste Capellini (fidea) 250g sunt create special pentru persoanele cu boala celiacă sau pentru cei care doresc să evite glutenul, lactoza și ouăle. Aceste paste delicioase sunt o alegere sănătoasă și sigură pentru o alimentație echilibrată. Ingrediente Făină de porumb Emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași de origine vegetala Poate conține urme de SOIA. Instrucțiuni de Preparare Ingrediente necesare :
Le Veneziane Paste Anellini 250g Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Ou. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala. Instructiuni de preparare: pregatim supa sau ciorba dorita, adaugam sare iar apoi pastele si le fierbem timp de 6-7 minute. A se pastra la loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj. Valori nutritionale 100g produs: Valoare energetica: 1505kj 355kcal, Grasimi 0.95g
Le Veneziane I Munaretti Biscuiti 300g Fara gluten, fara ou, fara ulei palmier. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca. Ingrediente: faina din porumb 44%, zahar, amidon din porumb, sirop de glucoza, UNT, ulei de floarea soarelui, maltodextrina, fibre vegetale, agenti de crestere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat, sare, arome, emulgatori: lecitina de SOIA. Poate contine urme de ARAHIDE si NUCI Valori nutritionale 100g produs: Valoare energetica: 1894kj 450kcal, Gras
Le Veneziane Biscuiti cu Bucati de ciocolata 250g FARA GLUTEN, FARA OUA, FARA ULEI DE PALMIER. Produs destinat persoanelor cu boala celiaca. Ingrediente: faina din porumb 29.9%,amidon din porumb, zahar, sirop de glucoza,fulgi de ciocolata,10.4% (zahar, pasta din cacao,unt de cacao, emulgatori: lecitina de SOIA arome naturale ) ulei de floarea soarelui, UNT, maltrodextrina, fibre vegetale (bambus si psylium) agenti de crestere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat, sare, arome, em
Le Veneziane Biscuiți cu Cacao și Alune - 250g FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ OU, FĂRĂ ULEI DE PALMIER. Produs destinat persoanelor cu boală celiacă. Ingrediente: făină din porumb 31.1%, zahăr, făină de orez, sirop de glucoză, ulei de floarea-soarelui, UNT, maltodextrină, pudră de cacao 1.8%, granule de ALUNE 1.8%, fibre vegetale, pastă de cacao, unt de cacao, agenți de creștere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat, sare, arome, emulgatori: lecitină de SOIA. POATE CONȚINE URME DE ARAHIDE. A se
Le Veneziane Biscuiți cu Fructe de Pădure 250g - Fără Gluten, Ou și Ulei de Palmier Produs destinat persoanelor cu boala celiacă. Ingrediente: Făină din porumb 32.8% Zahăr Făină de orez Sirop de glucoză Ulei de floarea-soarelui UNT Fructe de pădure 4% (piure de mere 14%, suc de coacăze 6%, mure 5%, căpșuni 4%, zmeură 4%, zahăr, sirop de fructoză, făină de orez, unt de cacao, gelifiant: pectină, regulatori de aciditate: acid citric, arome naturale) Maltodextrină Fibre vegetale Fibre alimenta
Le Veneziane Biscuiți cu Cocos 250g - Fără Gluten, Ou și Ulei de Palmier Produs destinat persoanelor cu boala celiacă. Ingrediente: Făină din porumb 32.7% Zahăr Făină de orez Sirop de glucoză Ulei de floarea-soarelui UNT Fulgi de cocos (conține LAPTE) 4.6% Maltodextrină Fibre vegetale Agenți de creștere: carbonat de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat Sare Arome naturale Emulgatori: lecitină de SOIA POATE CONȚINE URME DE: ARAHIDE și NUCI. Valori Nutriționale per 100g: Valoare e