Ulei de floarea soarelui presat la rece Luna - ulei presat la rece pet 1l Uleiurile de floarea soarelui presate la rece sunt bogate in substante nutritive, au un gust placut, culoare, vascozitate si o aroma aparte. Beneficii: Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale. Util
BENEFICII Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esențiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura este din alimente. Uleiul din semințe de dovleac ajută la eliminarea paraziților intestinali, desfundă venele, reglează colesterolul și stimulează activit
CE ESTE Făin, o gamă de făinuri obținute prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat în urma presării la rece a semințelor de in, cânepă și dovleac. Cu un mare conținut de nutrienți, cu procent de proteine între 30% (cânepă) și 45% (dovleac), (spre deosebire de făina de pâine obișnuită, care are între 12% și 15% proteină), cu un procent ridicat de fibre, între 23% (dovleac) și 43% (cânepă), Făin poate deveni un aliat de încredere în dieta consumatorilor preocupați de sănătate, mai ales în cea a vegeta
BENEFICII Omega 3 şi Omega 6 sunt acizi graşi esenţiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamaţiilor şi a durerilor articulare, scăderea colesterolului şi controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce aceşti doi acizi graşi esenţiali, aşadar singura varianta prin care îi putem procura sunt alimentele. Consumul de uleiuri presate la rece în locul celor rafinate, contribuie la profilaxia îmbătrânirii precoce, scăderea colesterolului, a
BENEFICII Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcăte, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esentiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura este din alimente. Uleiul de in este benefic pentru întreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducător, până la sistemul circulat
BENEFICII Omega 3 şi Omega 6 sunt acizi graşi esenţiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamaţiilor şi a durerilor articulare, scăderea colesterolului şi controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce aceşti doi acizi graşi esenţiali, aşadar singura varianta prin care îi putem procura sunt alimentele. Consumul de uleiuri presate la rece în locul celor rafinate, contribuie la profilaxia îmbătrânirii precoce, scăderea colesterolului, a
BENEFICII Omega 3 şi Omega 6 sunt acizi graşi esenţiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamaţiilor şi a durerilor articulare, scăderea colesterolului şi controlul tensiunii arteriale. Din păcate, organismul nostru nu poate produce aceşti doi acizi graşi esenţiali, aşadar singura varianta prin care îi putem procura sunt alimentele. Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a
CE ESTE Uleiul obținut prin presarea mecanică a semințelor BIO de rapiță, este un produs 100% natural, cu un rol important în alimentație, mai ales în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase. Tehnologia pe care noi o aplicăm (cea a presării la rece) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor, comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare). BENEFICII Omega 3 și
BENEFICII Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcăte, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esentiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura este din alimente. Uleiul de nucă este indicat în alimentația dietetică pentru prevenirea aterosclerozei și creșterea părului. Adăugat în salate, combate
CE ESTE Este un produs natural, extras -așa cum o arată și numele- fără procedee termice, din semințele de floarea-soarelui, așa încât să iși păstreze nealterate proprietățile terapeutice. Tehnologia pe care noi o aplicăm (cea a presării la rece) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor etc. comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare). BENEFICII Omega 3 și Omega