Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 250g Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten Ingrediente: Faina de orez semi-integral , faina de quinoa , faina de amarant , spanac , sfecla si curcuma ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul
Caracteristici: produs garantat fara gluten, drojdie fara gluten Gramaj: 50g Descriere produs: drojdie fara gluten tip maia, din quinoa, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina Ingrediente: drojdie maia deshidratata de quinoa (40%) si
Caracteristici: produs bio, garantat fara glutenGramaj: 500gDescriere produs: amestec bio pentru paine cu quinoa, garantat fara gluten, fara porumb, pentru prepararea unei paini delicate si aromate. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.Ingrediente: faina alba de orez , amidon de cartofi , amidon de manioc , faina de quinoa 9%, Mix gom (psilium , guma de salcam ), sare marina, zahar alb de trestie ingredi
Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g, Continut pentru 5-6 persoane Descriere produs: aceste paste produse din orez integral de cea mai buna calitate sunt produse certificate bio garantate fara gluten. Ma vie sans gluten inoveaza in calitatea pastelor sale si diversitatea ofertei: un mare clasic al pastelor de familie. Ingrediente: Faina de orez integral ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: intr-u
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: amestec bio bogat in fibre si proteine pe baza de hrisca si orez, gata preparat pentru paine fara gluten. Adaugati doar drojdia bio. Cantitate suficienta pentru o paine de 900g Ingrediente: faina de orez semiintegral , faina de hrisca (26%), amidon de porumb , Mix gom (psylium , guma de salcam ), sare de mare ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Origine: Agricultura UE nonUE. Fabricat in Franta Alergeni: 0. Garantat
Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten Gramaj: 500g, Continut pentru 5-6 persoane Descriere produs: aceste paste in forma de melcisori sunt produse din fainuri fara gluten, din porumb si orez. Ma vie sans gluten inoveaza in calitatea pastelor sale si diversitatea ofertei: un mare clasic al pastelor de familie. Ingrediente: Faina de porumb (70%), Faina de orez (30%) ingredient provenit din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: intr-un volum mare de apa clocotita sar
Caracteristici: produs bio, garantata fara gluten, vegan Gramaj: 72g Descriere produs: 8 x 9g (pentru 4 litri de supa), un cub concentrat foarte practic pentru gatit. Concentreaza savoare legumelor si se dilueaza rapid in contact cu lichidele calde. Nu contine ulei de palmier Ingrediente: Sare marina, amidon de porumb , legume 12,6% (morcovi , praz , ceapa telina , ardei rosu , rosii , pastarnac ), ulei de baza non-hidrogenat de palmier (1), maltodextrina , ulei de floarea soarelui, condimente , ie
Caracteristici: produs bio Gramaj: 500g Descriere produs: reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Ingrediente: faina de orez (alba si semiintegrala ), amidon (de tapioca , de cartofi ), praf de copt , (amidon de porumb , acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium , fibre de mar ingrediente provenite di
Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Gramaj: 60g Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten Ingrediente: guma de guar ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui t
Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de mei ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garant
Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten Gramaj: 60g Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa. Ingrediente: psylium alb(