Pasta d'Alba

Paste parpadelle BIO din grau dur Pasta d Alba

Paste parpadelle BIO din grau dur Pasta d Alba

Pastele organice parpadelle din grau dur sunt late si plate, fiind ideale pentru sosuri bogate si consistente, cum ar fi cele de carne de vita sau de porc. Datorita latimii lor, pappardellele absorb bine sosurile grele, oferind o experienta culinara satisfacatoare. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului imunitar si producerea de enzime

Cumpără
Paste spaghettoni BIO din grau dur Pasta d Alba

Paste spaghettoni BIO din grau dur Pasta d Alba

Pastele organice spaghettoni din grau dur sunt versatile si robuste, cu un diametru mai mare decat spaghetele traditionale, fiind ideale pentru o gama larga de preparate culinare. Datorita formei lor groase si capacitatii de a retine sosurile, spaghettoni ofera o experienta culinara plina si satisfacatoare, fiind perfecte pentru preparatele bogate si aromate. Indiferent daca sunt combinate cu sosuri de carne, fructe de mare, legume sau branzeturi, spaghettoni aduc un plus de consistenta si savoare fiecar

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din spelta Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din spelta Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle din faina de spelta sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Spelta are un continut mai ridicat de proteine decat graul obisnuit. Proteinele din spelta contin toti aminoacizii esentiali necesari pentru o dieta echilibrata, fiind astfel o optiune buna pentru vegani si vegetarieni. U

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si castane Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si castane Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle gourmet din grau dur si faina de castane sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si faina de hrisca Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si faina de hrisca Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle din grau dur si faina de hrisca sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemulu

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din faina 5 cereale  Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din faina 5 cereale Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle din faina realizata din 5 tipuri de cereale sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta

Cumpără
Paste integrale tagliatelle BIO din grau dur Pasta d Alba

Paste integrale tagliatelle BIO din grau dur Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle din gris integral de grau dur sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si cacao Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si cacao Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle gourmet din grau dur si cacao sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si busuioc Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si busuioc Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle gourmet din grau dur si busuioc sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemulu

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si sfecla rosie Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si sfecla rosie Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle gourmet din grau dur si sfecla rosie sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sist

Cumpără
Paste tagliatelle BIO din grau dur si spanac Pasta d Alba

Paste tagliatelle BIO din grau dur si spanac Pasta d Alba

Pastele organice tagliatelle gourmet din grau dur si spanac sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului

Cumpără
Paste tricolore tagliatelle BIO din grau dur, spanac si sfecla rosie Pasta d Alba

Paste tricolore tagliatelle BIO din grau dur, spanac si sfecla rosie Pasta d Alba

Pastele organice tricolore tagliatelle din grau dur, spanac si sfecla rosie sunt lungi si plate, asemanatoare panglicilor, ideale pentru sosuri bogate precum bolognese sau alfredo. Datorita suprafetei lor largi, tagliatellele absorb bine sosurile, oferind un echilibru perfect intre pasta si sos in fiecare portie. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea core

Cumpără
Paste integrale tagliolini BIO din spelta Pasta d Alba

Paste integrale tagliolini BIO din spelta Pasta d Alba

Pastele organice tagliolini din faina integrala de spelta sunt subtiri si lungi, fiind ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Aceste paste fine sunt perfecte alaturi de sosuri delicate, pe baza de ulei de masline sau fructe de mare, evidentiind aromele subtile ale ingredientelor. Spelta are un continut mai ridicat de proteine decat graul obisnuit. Proteinele din spelta contin toti aminoacizii esentiali necesari pentru o dieta echilibrata, fiind astfel o optiune buna pentru vegani si vegetarieni.

Cumpără
Paste tagliolini BIO din spelta si spanac Pasta d Alba

Paste tagliolini BIO din spelta si spanac Pasta d Alba

Pastele organice tagliolini din faina integrala de spelta si spanac sunt subtiri si lungi, fiind ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Aceste paste fine sunt perfecte alaturi de sosuri delicate, pe baza de ulei de masline sau fructe de mare, evidentiind aromele subtile ale ingredientelor. Spelta are un continut mai ridicat de proteine decat graul obisnuit. Proteinele din spelta contin toti aminoacizii esentiali necesari pentru o dieta echilibrata, fiind astfel o optiune buna pentru vegani si veg

Cumpără
Paste integrale tagliolini BIO din grau dur Pasta d Alba

Paste integrale tagliolini BIO din grau dur Pasta d Alba

Pastele organice tagliolini din gris integral de grau dur sunt subtiri si lungi, fiind ideale pentru preparate usoare si sofisticate. Aceste paste fine sunt perfecte alaturi de sosuri delicate, pe baza de ulei de masline sau fructe de mare, evidentiind aromele subtile ale ingredientelor. Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului imunitar

Cumpără