Fabricarea branzeturilor si prelucrarea laptelui folosind echipamente dedicate este mult mai usoara decat varianta utilizarii vaselor obisnuite incalzite pe aragaz sau pe masini cu lemne etc. Controlul parametrilor retetelor este mai simplu si confera o securitate sporita a muncii. Vanele pentru productie branzeturi SKM sunt destinate incepatorilor in prelucrarea laptelui, dar si procesatorilor cu cantitati mici de lapte disponibile (50L - 150L). Utilizarea acestor vane pentru branzeturi constituie
Vă sugerăm o investiție foarte profitabilă: echipamente pentru producție iaurt Promoția se desfășoară pentru procesare 200L lapte într-o șarjă. Structură linie producție: Pasteurizator SK Classic 200 EL Volum: 200 litri; Construcție: 2 pereți neizolați, integral din material: AISI 304, cu suport, cu mecanism de înclinare. Laptele este răcit cu apă de la rețeaua internă. Capac (2 piese); Putere încălzire: 12 kW 380V, 50Hz; Senzor temperatură apă. Panou comandă cu procesor MC350, ce asigură automati
SK Classic combină perfect funcționalitățile importante ale unui pasteurizator cu cele ale unei vane de închegare brânzeturi. Echipamentul este destinat producției brânzeturilor, iaurtului, laptelui pasteurizat și altor produse lactate. Volume disponibile: 200L, 300L Descriere: Construcție: 2 pereți neizolați, integral din material: AISI 304. Laptele este răcit cu apă de la rețeaua internă. Capac: 2 piese (200L, 300L); Încălzire electrică: pân
Echipamentul este conceput pentru primirea coagulului , scurgerea zerului , presarea manuală (presare ușoară) și tăierea manuală a masei de coagul în bucăți (blocuri). Alcătuire: - masa de lucru adâncă (300 mm) - suport pe roți - panou median perforat, mobil în față și în spate. - canal pentru scurgere zer - robinet golire Material: inox AISI 304 Opționale utile: 1. Poliță sub crintă SOM - pentru depozitarea temporară a diverselor accesorii ale crintei, forme etc.. 2. Sită