Zacusca patimasa cu crap mandru, 300g ZACUSCA DE CRAP DE LA TANTI GICA Crapul si legumele cochete, iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! INGREDIENTE: crap mandru, ardeiuti kapia, ceapa barbatoasa, pasta de rosioare, prinse-n joc cu ulei si sare. DELICATESA ARTIZANALA Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti.
Zacusca patimasa cu pastrav elegant afumat, 300g ZACUSCA DE PASTRAV AFUMAT DE LA TANTI GICA Pastravul si legumele cochete, iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! INGREDIENTE: pastrav elegant-afumat, ardeiuti kapia, ceapa barbatoasa, pasta de rosioare, prinse-n joc cu ulei si sare. DELICATESA ARTIZANALA Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de co
Amor de padure, 300g SALATA DE GHEBE DE PADURE IN MARINADA Alegem ghebe frumoase din padure, gogosari vartosi si ceapa gustoasa, le blansam pe rand in marinada si le facem cunostinta pe final, cand se-amesteca unele cu altele de nu le mai poti desparti. Apoi le urcam frumos in borcane, sa mearga la sterilizat. INGREDIENTE Ghebe de padure, gogosari, ceapa, ulei de floarea soarelui, otet din vin, sare, zahar, apa.
ZACUSCĂ DE GHEBE DE LA TANTI GICA Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți. DEPOZITARE Pe raftul cu bunătăți unde este curat și răcoare, ferit de îngheț și soare. De consumat în 7 zile după deschidere.