Ingrediente: ulei de floarea-soarelui virgin. Provine din agricultura ecologica. Ulei bio Rapunzel de florarea-soarelui este aromat si are o intrebuintare versatila. Intrebuintare: Uleiul de floarea soarelui se preteaza foarte bine pentru salate ,tartar, diferite preparate pe baza de legume ca si pentu bucataria autohtona. Se poate folosi la preparatele raw vegane, a celor gatite la aburi sau poate sa fie pur si simplu adaugat pentru rafinare, dupa finalizarea procesului de gatire. De asemenea i
Ingrediente: capere 58%, apa, otet de struguri , sare de mare. provin din agricultura ecologica. Mugurii de flori incrustati ai caperei au un gust condimentat-picant. Caperele sunt recoltate manual, in primele ore ale diminetii, cand sunt inca inchise. O specialitate care necesita o mare atentie . Fructuos la gust - placut. Intrebuintare: Sunt completarea ideala pentru Pizza, mancaruri mediteranene de toate felurile, sosuri, salate si Konigsberger Klopse. Saramura poate fi folosita si la degust
Ingrediente: Umplutura 65% : zahar din trestie de zahar , ulei de palmier , alune de padure prajite 11%, lapte praf degresat , unt de cacao , vanilie bourbon . Napolitana 35%: faina de spelta (tip de grau) 34%, ulei de floarea-soarelui emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui , sare de mare, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu. provin din agricultura ecologica. Napolitane din spelta si alune crocante cu umplutura de crema delicioasa. In combinatia del
Ingrediente: Umplutura 65%: ulei de palmier , zahar din trestie de zahar , pudra de cacao puternic degresata 8%, lapte praf degresat , unt de cacao 1,2%, vanilie Bourbon . Napolitana 35%: faina de spelta (tip de grau) 34%, ulei de floarea-soarelui , emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui , sare de mare, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu. provin din agricultura ecologica. Napolitane crocante de spelta cu umplutura delicata de crema. Pudra de cac
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz 63%, migdale prajite 10%, faina de amarant, tarate de ovaz, samburi de floarea-soarelui 5%, susan 5%, hrisca, faina de in, vanilie Bourbon. Provin 100% din agricultura ecologica. Terciul bio de baza pentru micul dejun va ofera energie fara sa va impovarati. Fulgi bio de ovaz fragili, bucati de migdale aromate, seminte de floarea-soarelui si susan, completate fin cu vanilie Bourbon adevarata fac din acest terci un adevarat mic dejun confortabil. Va furnizeaza corpulu
Ingrediente: seminte de in auriu bio. Provin din agricultura ecologica. Semintele de in auriu bio Rapunzel au un gust delicat de nuci. Semintele uleioase provin din agricultura ecologica din Germania si sunt boagte in fibre.
Ingrediente: susan nedecojit. Provine din agricultura ecologica. Susanul bio Rapunzel provine din proiectul HAND in HAND si este plantat in mod traditional de catre partenrul nostru din Egipt. Acest protect Rapunzel imbina agricultura ecologica cu principiile comertului echitabil, sprijinind in acest fel diferite proiecte locale sociale si ecologice. Intrebuintare: Pentru patiserie, la salate, sosuri sau pentru Musli si bucataria asiatica.
Ingrediente: gris din grau dur. Provin din 100% agricultura ecologica. Foile de lasagna bio Rapunzel pot fi folosite fara sa fie gatite in prealabil si asigura o placere stratificata. Rapunzel respecta o reteta tradionala din Italia si foloseste doar cel mai bun grisi italian de grau dur si apa de izvor pura pentru prepararea pastelor. Un proces de uscare lent si delicat la temperaturi scazute asigura aroma tipica si muscatura perfecta al dente . Mod de preparare: pe lasagna nefiarta se pun ingr
Ingrediente: Gris de grau dur. provin 100% din agricultura ecologica Spirelli - unul dintre cele mai populare soiuri din lumea pastelor. Luati sosul de minune si gustati delicioase in caserole de paste. Pastese sunt obtinute dupa o reteta tradionionala din Italia, folosindu-se doar cel mai bun gris de grau dur si apa pura de izvor. O uscare lenta si blanda la temperaturi scazute asigura gustul tipic si muscarea potrivita la gatit. Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare:
alune 45%, zahar din trestie integral, zahar din trestie, pudra de cacao degresata 15%, untura de palmier necalita, vanilie bourbon
stafide din struguri albi, ulei de floarea soarelui
unt de cacao, lapte praf integral (25,00%), zahar din trestie cristallino, cocos ras (9,00%), emulgator lecitina de soia, bourbon vanilie
Ingrediente: Crema de alune de padure 36%: zahar din trestie de zahar , ulei de palmier , alune de padure 6%, pudra de cacao puternic degresata , unt de cacao , lapte praf integral 3%. Napolitana 25%: faina de spelta (tip de grau) 25%, ulei de floarea-soarelui , emulgator: lecitina de floarea-soarelui , sare de mare, agent de eliberare: carbonat de magneziu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu. Crema de lapte 23%: ulei de palmier , zahar din trestie de zahar , lapte praf integral 4%, unt de
Ingrediente: rosii 93%, ceapa , morcovi , telina , ulei de masline extravirgin, oregano , busuioc , ardei peperoni , sare de mare. provin din agricultura ecologica. Sos iute cu rosii proaspete, legume, multe masline si ardei iuti. Dupa desigilare trebuie pastrat la rece si consumat curand. Intrebuintare: Deosebit pentru pasta originala italiana RAPUNZEL.
Ingrediente: masline negre 69%, ulei de masline extra virgin 26%, sare de mare, dafin . provin din agricultura ecologica. Crema de masline bio nu se incalzeste. Dupa desigilare se pastreaza la rece si se consuma curand. Ingredientele se amesteca, se taie, se pun in borcanase si se acopera cu 5-10 ml de ulei de masline. Intrebuintare: Pentru condimentarea sosurilor, a mancarurilor de peste si carne, pentru intins pe paine, deosebit de buna pentru paine prajita, pentru pasta si Pizza.