Prezentare generala: O alimentatie sanatoasa este una echilibrata si diversificata. De aceea, am creat pentru voi acest produs, care vine la pachet cu varietate, gust placut si continut nutritional valoros. Cercetarile au demonstrat ca leguminoasele ca lintea, mazarea, nautul, bobul, fasolea si soia au potential in preventia problemelor cronice de sanatate (precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea), dar si in sustinerea starii de sanatate, in general. Pateul din linte rosie cu ardei picant
Prezentare generala: Psyllium este un foarte bun adjuvant in cazurile de colita, de fisuri sau ulceratii anale, precum si de hemoroizi, diminuand tensiunea produsa cu ocazia evacuarii intestinale dificile. Curata intestinele inlaturand toxinele care produc putrefactia. Fiind un produs pur vegetal, nu produce efecte secundare vatamatoare, fie ele fiziologice, fie chimice. Este un leac superior fata de emulsiile, uleiurile si produsele din alge, cunoscute si intrebuintate pe scara larga. Ingredie
Prezentare generala: Este un produs natural si neprelucrat , obtinut direct din evaporarea apei de mare. Contine 80 de minerale si alti nutrienti necesari organismului uman, care ajuta la regenerarea celulelor. Nu contine antiaglomerant.
Ingredient unic: -seminte de mei decorticate. Beneficii: -semintele de mei contin o cantitate apreciabila de magneziu, mineral care te ajuta sa reduci si normalizezi tensiunea arteriala, scazand astfel riscul de infarct miocardic si sprijinind sanatatea inimii tale. -semintele de mei contin fibre si mai ales vitamine din complexul B (in special B3) care ajuta la scaderea colesterolului rau din sange, protejandu-te de boli cardiovasculare. In plus, meiul ca aliment, nu contine aproape deloc grasimi
Prezentare generala: Semintele de in sunt bogate in vitamine, minerale, magneziu si mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzand antioxidanti. Au si acizi omega 3, importanti in combaterea inflamatiilor. Semintele de in reprezinta o sursa vegetala foarte importanta de omega 3, numit acid alfa-linoleic. Inul consta in proportie de 50% in aceasta substanta, de cinci ori mai mult decat uleiul de nuci sau rapita. Beneficii: -Scad colesterolul si nivelul zaharului din sange. Fibrele
Prezentare generala: Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Exista multiple retete cu tarate de ovaz - de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire). Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima, m
Prezentare generala: Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Exista multiple retete cu tarate de ovaz , de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire). Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima,
Prezentare generala: Rondelele de orez expandat reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, pastreaza calitatile nutritionale ale orezului, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei. Sarace in grasimi si sare, mentin senzatia de satietate timp indelungat, fiind, de asemenea, o sursa importanta de energie si vitalitate. Beneficii: -Fara sare -Fara gluten -Produs vegan Ingrediente : -Orez alb , -lecitina. Provenienta UE.
Prezentare generala: Rondelele din grau cu glazura de cacao reprezinta un desert aromat sau o gustare crocanta, apetisanta si sanatoasa . Sunt o sursa de energie si dinamism, pentru intregul organism. Beneficii: - Produs vegan - Sursa de energie Ingrediente: -glazura cacao 58% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soiadegresata, amidon, emulsifiant (lecitina din soia), aroma de vanilie), -arpacas din grau 42% , -lecitina. Provenienta UE. Produs intr-o fabri
Prezentare generala: Rondelele din orez cu glazura de lupin reprezinta un desert savuros sau o gustare sanatoasa, fara lactoza, care imbina beneficiile orezului cu proteinele vegetale din faina de lupin (o leguminoasa cu un continut scazut de grasimi, un numar mare de aminoacizi esentiali, minerale, un continut mare de proteine , , (40%) si o cantitate importanta de fibre alimentare (28%)). Beneficii: - Cu proteine de lupin - Fara gluten - Bogat in fibre Ingrediente : -glazura cu
Rondelele din orez cu glazura de cacao fara zahar sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara gluten, fara lactoza, fara zahar oferind energie muschilor si stimuland activitatea creierului. Ingrediente : glazura cacao 58% (xylitol, grasime vegetala, cacao pudra min 12%, inulina, faina de soia , amidon, emulsifiant-lecitina din soia , aroma de vanilie), orez alb 42% , lecitina din floarea soarelui. Provenienta UE. Produs intr-o fabrica in care se proc
Fulgii de porumb Bruggen sunt crocanti, deliciosi si gustosi. Sunt un dejun rapid alaturi de o bautura vegetala, iaurt sau suc de fructe si se pot consuma si ca gustare intre mese, oferind energie. Consumul regulat al fulgilor de porumb, datorita continutului de fibre din fulgii de porumb, pot imbunatati profilul lipidic, imbunatatind integritatea mucoasei intestinale prin dezvoltarea microbiotei intestinale, scad riscul cardiovascular si cresc rezistenta organismului la infectii prin intarirea sistemului
Se poate folosi si ca ingredient in fursecuri, smoothie sau inghetata. Produs vegan. Fara gluten. Ingrediente: zahar, ulei de floarea soarelui, fistic (20), unt de cacao, proteine din mazare, emulsificator: lecitina din floarea soarelui, sare de mare, arome. Origine: non-UE. Poate contine urme de alte nuci. Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Italia
Sare de Mare Fina Neiodata grame Nu contine antiaglomerat. Contine 500 grame.
Prezentare generala: Consumate crude sau prajite, intregi sau macinate, in amestecuri de salate, cu cereale si cu lapte sau cu sucuri naturale, aceste seminte sunt o sursa excelenta de fibre, sunt bogate in proteine, bogate in acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6, antioxidanti, aminoacizi, vitamine si minerale. Au proprietati ce previn imbatranirea precoce, inhiba apetitul, iar o lingura de seminte asigura energia unei persoane pe durata intregii zile. Consumate zilnic, sunt utile diabeticilor, ava