Quinoa neagra bio 250g Boabele de quinoa neagra sunt cele mai sanatoase si cele care contin cei mai multi nutrienti dintre toate speciile de quinoa. Bogata in proteine (mai multe proteine decat in soia), quinoa mai este denumita si carnea vegetala, are continut proteic aproape identic cu carnea. Se fierbe exact ca si orezul. Se poate servi ca si garnitura, sau in salate. Produs certificat organic. 250g
Crema de cocos inlocuitor de frisca bio 400ml SO Inlocuitor ideal pentru frisca de origine animale. Se poate folosi atat in patiserie cat si in preparate culinare orientale. Ingrediente: lapte de cocos 91%, apa, guma de guar din agricultura ecologica Pentru a prepara frisca, lasati cutia in frigider peste noapte. Desfaceti cutia si puneti intr-un bol doar partea solida, si mixati cu un blender. Partea lichida o puteti folosi fie in smoothie, fie in patiserie sau consuma ca atare. Valori nutriti
Fasole azuki bio 500g Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia. Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate. Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B. Ingrediente: fasole azuki din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1520kJ 359kcal Grasimi: 0.6g din care saturate: 0.1g C
Lapte de cocos cu continut redus de grasime bio 400ml Smart Organic Ideal pentru deserturi, cocktailuri, patiserie. Ingrediente: apa (82%), lapte de cocos (18%), guma de guar. din agricultura ecologica Valori nutritionale: Energie 255kJ 62kcal Grasimi 6g din care saturate 5.4g Carbohidrati 1.3g din care zaharuri 0.5g Fibre: 0.5g Proteine: 0.4g Saruri: 0,02g Dupa deschidere, a se pastra in frigider si a se consuma in maxim 3 zile. Produs certificat ecologic Agricultura non-UE 400ml
Linte maro bio 500g Boabe organice de linte maro. Lintea maro fierbe in aproximativ 20-30 de minute. Culoarea poate varia de la kaki pana la maro inchis spre negru. Boabele mici de linte maro (cum e si cazul nostru) apartin speciei Beluga, si au o aroma aparte. Boabele de linte maro nu se sfarama prin fierbere. Puteti folosi lintea maro si pentru germinare, in alimentatia raw. Germenii de linte contin un adevarat complex de nutrienti, prin aceasta metoda puteti obtine maximul din aceste minunate bobite
Linte rosie bio 500g Alaturi de soia, lintea este optiunea alimentara preferata de vegetarieni si popula?iile cu traditie vegetariana. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, in preparate pasate, in supa, in asociatie cu orez, carne si legume. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Lintea nu contine colesterol si aduce un ap
Quinoa alba bio 300g Originara din America de Sud, Quinoa este bogata in proteine, contine toti cei 9 amino acizi, si constituie o alternativa mult mai sanatoasa la consumul de orez rafinat. Proteinele din quinoa sunt usor asimilabile de organismul uman, asemanandu-se cu proteinele din produsele lactate. Este bogata in fitonutrienti, vitamine si minerale. Ingrediente: 100% quinoa alba din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1552kJ 368kcal Grasimi: 6.1 g din care saturate:
Quinoa alba bio 500g Originara din America de Sud, Quinoa este bogata in proteine, contine toti cei 9 amino acizi, si constituie o alternativa mult mai sanatoasa la consumul de orez rafinat. Proteinele din quinoa sunt usor asimilabile de organismul uman, asemanandu-se cu proteinele din produsele lactate. Este bogata in fitonutrienti, vitamine si minerale. Ingrediente: 100% quinoa alba din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 1552kJ 368kcal Grasimi: 6.1 g din care saturate: 0
QUINOA ROSIE BIO 250g Boabele de quinoa rosie contin mai multi nutrienti decat cele din quinoa alba. Mod de preparare: Spalati boabele de quinoa, apoi puneti-le intr-un volum de apa de 2 ori mai mare decat volumul de boabe de quinoa folosit. Fierbeti la foc bland aproximativ 10 minute, pana cand incep sa se separe germenii. Luati vasul de pe foc si lasati-l sa se odihneasca acoperit, departe de foc, pentru cateva minut, pentru a putea perimite boabelor de quinoa sa se umfle comple.
Amaranth bio 500g Produs fara gluten Semintele de amaranth contin o cantitate impresionata de proteine, o cana de amaranth contine 28 grame de proteina (orezul alb are 13g). Nu numai cantitatea proteinelor este ridicata la amaranth, dar si calitatea acestora. Prin continutul ridicat de lizina, rezulta o proteina vegetala de exceptie, proteina de amaranth fiind similara cu cea care se gaseste in produsele lactate. Avem asadar o sursa vegetala importata de proteine de calitate. Intr-o cana de amaran