Ingrediente: fulgi mici de ovaz. Provin din agricultura ecologica Demeter. Acesti fulgi de ovaz sunt facuti din ovaz cultivat in agricultura ecologica biodinamica. Cerealele integrale sunt sunt introduse sub abur si apoi se preseaza in fulgi. Fulgii de ovaz sunt o baza importanta pentru musli, chiftele, deserturi si supe. Produs de calitate Demeter.
Ingrediente: gris din grau dur. Provinde din agricultura ecologica Demeter. Couscous-ul bio Spielberger se foloseste ca si garnitura pentru multe feluri de mancare. In mod traditional, este adesea folosit in Africa de Nord.Couscous este facut din grau dur , care este umezit cu abur intr-un proces traditional si apoi se formeaza bilute mici.
Ingrediente: faina alba de grau tip 1050. Provine din agricultura ecologica, Demeter. Graul este cereala clasica pentru paine si are proprietati excelente de coacere. Folositi faina de grau SPIELBERGER tip 1050 pentru produse de patiserie si paine. Cerealele sunt macinate in moara Spielberger intr-un total de 16 treceri de macinare si apoi - in functie de tipul de faina dorit sunt amestecate.
Ingrediente: orez natural cu bob rotund. Provine din agricultura ecologica Demeter. Orezul provine din Italia. El creste acolo intr-o proprietate Demeter care lucreaza cu Spielberger inca din anii 1980.
Ingrediente: gris de grau dur. Provin din agricultura ecologica Demeter. Compania Spielberger produce pastele bavareze cu mare grija si din cele mai bune ingrediente. Folosirea exclusiva a grisului de grau dur face ca aceste paste sa aiba un gust deosebit. Spaetzle sunt produse printr-un procedeu traditional si au o suprafata deosebit de aderenta. Aceasta face ca sosul sa adere optim la suprafata pastelor.
Ingrediente: faina integrala de hrisca. Provine din agricultura ecologica Demeter. Faina de hrisca integrala Demeter Spielberger pentru bucataria rapida ca garnitura la salate sau mancaruri dulci.
Ingrediente: seminte de floarea-soarelui. Provin din agricultura ecologica biodinamica (Demeter). Semintele de floarea soarelui SPIELBERGER provin de la fermierii Demeter din Germania, Austria si Ungaria. Exista o colaborare stransa de lunga durata cu acesti fermieri. Utilizare Semintele de floarea-soarelui sunt o parte importanta a bucatariei cu alimente intregi. Aduc varietate in paine si produse de patiserie, cereale sau salata. Aceasta lista de ingrediente corespunde unei declaratii complete,
Ingrediente: faina integrala de orez , amidon de porumb , faina de mei , praf de copt din crema de tatru (acidificant: tartrat de monopotasiu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb ), sare de mare, fulgi de drojdie condimentati (drojdie de melasa , faina de orez , sare de mare), tarate de psyllium , guma de guar . provin din agricultura ecologica Va este greu de coaceti pizza fara gluten? Nu cu amestecul nostru de copt pentru aluat de pizza fara gluten. Pur si simplu pregatit, a
Ingrediente: tarate de ovaz. Provin din agricultura ecologica Demeter. Taratele de ovaz bio Demeter sunt macinate intr-un proces special si faina este cernuta. Sunt ideale ca adaos la muesli, iaurt si mancaruri quark, supe, sosuri si produse de patiserie.
Ingrediente: amidon de porumb. Provine din agricultura ecologica. Mod de utilizare amidon de porumb bio FARA GLUTEN Spielberger: amestecati amidonul de porumb in lichid rece si apoi amestecati in lichidul care fierbe. Se fierbe scurt. pentru a ingrosa sosurile si supele sunt necesare aproximativ 4 linguri nivele (40g) de amidon pe litru de lichid. pentru gelatina sunt necesare aproximativ 90g de amidon per litru de lichid pentru creme aproximativ 60g
Ingrediente: amidon din grau fara gluten, faina de porumb , faina integrala de orez , zahar brut din trestie de zahar , fibre de cartof , tarate de psylium, sare de mare, cardamon , vanilie . provin din agricultura ecologica. Pentru acest mix bio am ales cu grija sa folosim doar amidon din grau, fara gluten, deaorece acest mix de la Spielberger este un produs natural de inalta calitate. Textura aerata a aluatului va garanta si va oferi un gust unic painii dulci impletite.
Ingrediente: fulgi de ovaz fragezi fara gluten 68%, faina integrala de orez 17%, faina integrala de teff 11%, sare de mare, extract de maia de quinoa (produse macinatede quinoa , produse macinate de orez , culturi starter),guma de guar , zahar brut din trestie de zahar . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura ecologica Demeter. Cu amestecul nostru de copt, toata lumea poate coace rapid si usor o paine delicioasa, fara gluten. Ovazul este o cereala in mod natural fara gluten
Ingrediente: faina integrala de orez , faina de porumb , amidon de porumb , guma de guar . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura ecologica Demeter. Baza ideala pentru produse de patiserie inchise la culoare, fara gluten, cum ar fi paine, tarta , pizza si multe altele.
Ingrediente: orez integral cu bob lung (indica) , orez salbatic 8%. provin din agricultura ecologica. provin din agricultura ecologica Demeter. Orezul salbatic al indienilor din tribul Cree din Saskatchewan, vestul Canadei; provincia Saskatchewan este cunoscut pentru cea mai buna productie de orez salbatic din cauza conditiilor de mediu (clima, sol, calitatea apei); orezul salbatic este de calitate, cu boabe foarte lungi, cultivat in apele canadiene proaspete si curate ale teritoriilor indiene.