Ingrediente: naut, apa, sare. Cantitate neta: 400 g. Masa uscata: 240 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intr-un recipient non-metalic si a se consuma in 3-4. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 527 kJ 125 kcal; Grasimi 2,2 g, din care saturate 0,3 g; Carbohidrati 16,8 g, din care zaharuri 0,7 g; Fibre 5,8 g, Proteine 6,7 g, Sare 0,8 g.
Ingrediente: fasole, apa, sare. Cantitate neta: 400 g. Masa uscata: 240 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intr-un recipient non-metalic si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 388 kJ 92 kcal; Grasimi 0,2 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 13,6 g, din care zaharuri 0,5 g; Fibre 7,3 g, Proteine 5,4 g, Sare 0,6 g.
Ingrediente: fasole, apa, sare. Cantitate neta: 400 g. Masa uscata: 240 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intr-un recipient non-metalic si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 367 kJ 87 kcal; Grasimi 0,4 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 12,1 g, din care zaharuri 0,4 g; Fibre 6,6 g, Proteine 5,5 g, Sare 0,9 g.
Ingrediente: fasole, apa, sare. Cantitate neta: 400 g. Masa uscata: 250 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intr-un recipient non-metalic si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 408 kJ 97 kcal; Grasimi 0,5 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 13,2 g, din care zaharuri 0,6 g; Fibre 5,8 g, Proteine 7,0 g, Sare 1,1 g.
Ingrediente: naut, apa, sare, antioxidant: acid ascorbic. Cantitate neta: 380 g. Masa uscata: 230 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 446 kJ 10 kcal; Grasimi 2,8 g, din care saturate 0,4 g; Carbohidrati 11,3 g, din care zaharuri 0,6 g; Fibre 5,8 g, Proteine 6,1 g, Sare 0,35 g.
Ingrediente: fasole neagra, apa, sare. Cantitate neta: 380 g. Masa uscata: 230 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 381 kJ 91 kcal; Grasimi 1,1 g, din care saturate 0,3 g; Carbohidrati 8,5 g, din care zaharuri 0,4 g; Fibre 8,5 g, Proteine 7,5 g, Sare 0,35 g.
Fasole verde italiana VALFRUTTA. Fasole verde italiana, cultivata cu grija si prelucrata in stare naturala, pentru a pastra intacta toata autenticitatea si prospetimea sa. Fiarta natural, fara conservanti, este o sursa extraordinara de proteine si este ideala pentru supe, mancaruri reci sau calde. Greutate neta: 400 g (scurs: 220 g) Ingrediente : fasole verde, apa, sare. Valori nutritionale medii 100 g produs: energie: 94 kj - 23 kcal, grasimi: 0,2 g din care acizi grasi saturati: 0,1 g, carbohidrati
Linte in conserva VALFRUTTA. Greutate neta: 400 g (produs scurs: 240 g). Ingrediente : linte, apa, sare, pasta de tomate. Valori nutritionale medii 100 g : energie: 390 kj - 92 kcal, grasimi: 0,5 g din care acizi grasi saturati: 0,1 g, carbohidrati: 13,9 g din care zaharuri: 0,3 g, fibre: 4,9 g, proteine: 5,6 g, sare: 1,1 g. A se pastra la frigider dupa deschidere, in recipient nemetalic si a se consuma in 3-4 zile. A se consuma inainte de: vezi data pe ambalaj. PRODUS IN ITALIA. Toate fotografi
FASOLE ALBA CANNELLINI Greutate neta: 400 g. Ingrediente : fasole cannellini, apa, sare. Valori nutritionale pentru 100 g de produs : Valoarea energetica: 367 kJ 87 Kcal, Grasimi: 0,4 g (din care acizi saturati 0,1 g), Carbohidrati: 12,1 g (din care zaharuri 0,4 g), Fibre: 6,6 g, Proteine: 5,5 g, Sare: 1 g. A se pastra la rece. O data desfacuta cutia, mutati continutul intr-un recipient din sticla si pastrati in frigider pentru cateva zile. A se consuma inainte de: vezi pe capac. PRODUS IN ITAL
Conserva din boabe de porumb Valfrutta Pachetul contine 3 conserve a cate 160 g fiecare. Cantitate scursa: 3x140g (420g). Ingrediente : porumb dulce, apa, sare. Valori nutritionale pentru 100 g de produs : Valoarea energetica: 349 kJ 83 Kcal, Grasimi: 1,8 g (din care acizi saturati 0,4 g), Carbohidrati: 12,2 g (din care zaharuri 6,3 g), Fibre: 3,9 g, Proteine: 2,6 g, Sare: 0,8 g. A se consuma inainte de: vezi pe ambalaj. Dupa deschidere puneti produsul intr-un recipient nemetalic si pastrati-l in
Rosiile sunt prelucrate prin fierbere la abur, ceea ce ele confera o consistenta fina si un plus de savoare. O pulpa cu o aroma proaspata si intensa, deoarece este obtinuta doar din rosii italiene selectate, recoltate si prelucrate proaspete in aceeasi zi. Ingrediente: rosii, suc de rosii, regulator de aciditate: acid citric. Cantitate neta: 400gr. Masa uscata: 240gr. Dupa deschidere, a se pastra la frigider intr-un recipient non-metalic si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutriti
Ingrediente: rosii, sare, regulator de aciditate: acid citric. Cantitate neta: 700 g. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 125 kJ 30 kcal; Grasimi 0,1 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 4,9 g, din care zaharuri 3,9 g; Fibre 1,5 g, Proteine 1,2 g, Sare 0,38 g.
Ingrediente: rosii , suc de rosii , regulator de aciditate: acid citric. din cultura ecologica controlata Produs certificat ECOCERT (RO-ECO-007) Cantitate neta: 400gr. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia. Valori nutritionale la 100 g produs: 127 kJ 30 kcal; Grasimi 0,2 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 4,7 g, din care zaharuri 3,7 g; Fibre 1,3 g, Proteine 1,2 g, Sare 0,013 g.
Cea mai buna rosie italiana de la Valfrutta, procesata lent la abur, care permite cea mai buna pastrare a caracteristicilor sale organoleptice. Bucatile foarte fine de rosii decojite si curatate la abur, creeaza aceasta pulpa bogata si cremoasa, prezentata in noul ambalaj mai sustenabil Tetra Recart, obtinut din surse responsabile. O modalitate usoara de a oferi mancarii tale aroma rosiilor proaspat culese. Ideal pentru gatit rapid, dar functioneaza bine si pentru preparatele care necesita o durata lunga
Cea mai buna rosie italiana de la Valfrutta, procesata lent la abur, care permite cea mai buna pastrare a caracteristicilor sale organoleptice. Un piure fin, intr-un format nou-nout care combina caracterul practic si durabilitatea, datorita capacului insurubati si desurubati si a cartonului realizat cu materii prime regenerabile pe baza de plante. Pasata vellutata inseamna un piure rafinat de rosii, omogen si cremos, fara coji si seminte. Ideal si pentru copii, deoarece este preparata doar cu rosii p