Ingrediente: Porumb 98%, sare Origine porumb: UE ) certificat ogranic, RO-ECO-007 Poate contine urme de susan, lupine, soia si nuci. Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra in loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1577 kJ 372 kcal; Grasimi 0,8 g, fin care saturate 0,2 g; Carbohidrati 83 g, din care zaharuri 1,0 g; Fibre 3,0 g, Proteine 6,6 g, Sare 2,0 g.
Bulgarasi crunchy de ovaz integral si orez expandat, indulciti cu miere si rumeniti in ulei de floarea soarelui. Totul amestecat manual, pana la perfectie, in celebrul tinut austriac Tyrol. Delicios si organic, pentru dimineti cu buna dispozitie! Cerealele Crunchy de la Verival inca le mai producem manual - la fel cum am face-o acasa, doar in cantitati mai mari. Mai intai, ingredientele sunt amestecate impreuna pentru a forma un aluat, apoi se intind pe o tava mare de copt si, in cele din urma, se coc uso
Bulgarasi crunchy de ovaz si orez expandat, cu aroma de capsuni, zmeura si mure, indulciti cu zahar din trestie de zahar, aromati cu capsuni, zmeura si mure, apoi rumeniti in ulei de floarea soarelui. Totul amestecat manual, pana la perfectie, in celebrul tinut austriac Tyrol. Cerealele Crunchy de la Verival inca le mai producem manual - la fel cum am face-o acasa, doar in cantitati mai mari. Mai intai, ingredientele sunt amestecate impreuna pentru a forma un aluat, apoi se intind pe o tava mare de copt s
Bulgarasi crunchy de ovaz si grau, amestecati cu lapte integral si fulgi de ciocolata neagra, apoi rumeniti in ulei de floarea soarelui. Totul amestecat manual, pana la perfectie, in celebrul tinut austriac Tyrol. Delicios si organic, pentru dimineti cu buna dispozitie! Acest produs nu contine ulei de palmier. Cerealele Crunchy de la Verival inca le mai producem manual - la fel cum am face-o acasa, doar in cantitati mai mari. Mai intai, ingredientele sunt amestecate impreuna pentru a forma un aluat, apoi
Primul granola fara gluten de la Verival! Ovazul integral fara gluten ofera o textura asemanatoare biscuitilor si este combinat cu mere fructate si scortisoara pentru a-i oferi o dulceata placuta. Copt usor in cuptor, fara ulei de palmier. Totul amestecat manual, pana la perfectie, in celebrul tinut austriac Tyrol. Delicios si organic, pentru dimineti cu buna dispozitie! Cerealele Granola de la Verival inca le mai producem manual - la fel cum am face-o acasa, doar in cantitati mai mari. Mai intai, ingre
Porridge pe baza de ovaz fara gluten, are in componenta un amestec de banane, curmale, seminte de in, pudra de maca si pudra de proteine din seminte de floarea soarelui si dovleac, imbogatite cu ciocolata fabricata in Austria cu un continut de cacao de 70%. Se prepara in doar 3 minute si ofera o sursa optima de energie pentru intreaga zi! Mod de preparare: Puneti 6 linguri (50 g) de porridge intr-un bol, iar, in functie de cat de cremos vreti sa fie, adaugati circa 130 de ml de apa fiarta sau 90 de ml
Ingrediente: faina de grau 21%, sirop de grau ,miere 16%, grasime vegetala (floarea soarelui , ulei palmier ),zahar brun , faina din grau integral 8%, pulbere de oua ,emulgator lecitina de floarea soarelui ,sare de mare, praf de copt:bicarbonat de sodiu, scortisoara .A se pastra in loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj. Poate contine urme de lapte, seminte de susan, soia si nuci. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1823 kJ 434 kcal; Grasi
Ingrediente: Curmale 98%, fulgi de cocos 2% Origine curmale: non UE ) Certificat organic, RO-ECO-007 Poate contine urme de nuci, lupine, susan si soia. Ambalat in atomsfera protectoare. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Contine zaharul din fruct. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1325 kJ 313 kcal; Grasimi 1,8 g, din care saturate 1,4 g; Carbohidrati 68 g, din care zaharuri 62 g, Fibre 7,3 g, Proteine 2,6 g, Sare 0 g.
Gustul dulce, atat de apreciat in bucatariile din toata lumea, se poate obtine in mod natural si cu ajutorul siropului de artar. Comercializam sirop de artar din seva artarilor din padurile canadiene, pentru a va oferi o alternativa sanatoasa in preparatele dulci: clatite, iaurturi, inghetata si alte deserturi sau bauturi. Seva copacului este rafinata in sirop printr-un proces care necesita 50 de litri de seva pentru 1 litru de sirop. Recolta anuala a unui artar de peste 40 de ani este de circa 900 de g
Alunele caju pot adauga o savoare deosebita salatelor sau pot fi folosite ca umplutura pentru prajituri. Ingrediente: Caju 100% organic, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, soia, susan, lupine si nuci. Ambalat in atomsfera protectoare. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 2468 kJ 594 kcal; Grasimi 44 g, din care saturate 8,0 g; Carbohidrati 30 g, in care zaharuri 6,0 g; Fibre 3,0 g, Proteine 18 g, Sare 0,03 g.
Ingrediente: Migdale 100% organice, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, soia, susan, lupine si nuci. Ambalat in atomsfera protectoare. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 2726 kJ 658 kcal; Grasimi 52 g, din care saturate 3,6 g; Carbohidrati 21 g, din care zaharuri 4,9 g; Fibre 11 g, Proteine 21 g, Sare 0 g.
Ingrediente: Nuci organice 100%, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, nuci, susan si soia. Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 2950 kJ 713 kcal; Grasimi 61 g, din care saturate 7,0 g; Carbohidrati 16 g, din care zaharuri 3,0 g; Fibre 8,0 g, Proteine 21 g, Sare 0 g.
Reteta de baza pentru 4 portii: 250 g de malai, 1 litru de apa, 1 lingurita de sare. Aduceti apa la punctul de fierbere, adaugati treptat sarea si malaiul, amestecand continuu. Fierbeti la foc mic circa 15 minute, pana se ingroasa. Rasturnati pe un tocator sau hartie de copt, lasati sa se raceasca si taiati. Ingrediente: Porumb organic 100%, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, nuci, lupine, susan si soia. A se pastra la loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energeti
Ingrediente: Spelta (grau ) provenita din agricultura ecologica controlata, RO-ECO-007 ) Conform Ordonantei (UE) nr. 1169 2011, ingredientele produse din cereale care contin gluten trebuie identificate specific cu tipul de cereale. Spelta face parte din familia grau. Poate contine urme de nuci, lupine, susan si soia. A se pastra la loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1440 kJ 341 kcal; Grasimi 2,3 g, din care saturate 0,4 g; Carbohidrati 62 g, din care zah
Ingrediente: Fulgi de grau 50%, fulgi de ovaz 15%, fulgi de orz 15%, fulgi de grau salbatic 10%, susan , seminte de floarea soarelui , seminte de in . Originea cerealelor: UE ) Certificat organic, RO-ECO-007 Poate contine urme de susan, lupine si nuci. Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1523 kJ 362 kcal; Grasimi 7,3 g, din care saturate 1,0 g; Carbohidrati 57 g, din care zaharuri 0,9 g; Fibre 10 g,