Soi de struguri: asamblaj din Chardonnay și Fetească Regală Conținut de alcool: 13% Temperatură de servire: 6-10 C Asocieri Gastronomice: preparate lejere pe bază de pește, fructe de mare, pui sau curcan; brânzeturi proaspete sau cu mucegai nobil alb Avantajul în a construi proiectul Desprevin.ro este că ajungem să cunoaștem multe dintre cele mai bune crame din România. Și când spunem cunoaștem ne referim dincolo de ceea ce găsesc consumatorii în sticle - gustăm sute de probe de tanc și baric, ze
Conținut de alcool: 12% Temperatură de servire: 6-10 C Asocieri Gastronomice: preparate lejere pe bază de pește, fructe de mare, pui sau curcan; brânzeturi proaspete sau cu mucegai nobil alb, mic dejun pe bază de ouă, pâine cu unt sau orice preparat, slănină sau jumări Avantajul în a construi proiectul Desprevin.ro este că ajungem să cunoaștem multe dintre cele mai bune crame din România. Și când spunem cunoaștem ne referim dincolo de ceea ce găsesc consumatorii în sticle - gustăm sute de probe de
Soi de struguri: asamblaj din Feteasca Neagra, Syrah si Cabernet Franc Continut de alcool: 14,8% Temperatura de servire: 14-16 C Asocieri Gastronomice: preparate pe baza de carne de porc, miel sau vita, burger, paste si pizza cu sos rosu si mezeluri crud uscate, branzeturi dure Armonios, intens si elegant. Primul Rosu, editia 2020 isi etaleaza inca de la inceput amploarea prin note intense de cirese negre, visine coapte, mure si fragi de padure. Tusele saline, condimentele dulci si nuantele de tut
Prietenos, intens si echilibrat, Primul isi etaleaza in mod direct oferta aromatica, din care nu lipsesc senzatiile de prune afumate, de afine si zmeura, de piper proaspat zdrobit si de ierburi aromatice, invelite in impresii de vanilie si ciocolata. Gustul se aseaza in mai multe straturi, ce converg catre aceiasi numitori comuni: suculenta si forta. Structurat, cu taninuri slefuite, dar in acelasi timp bine reprezentate, vinul aduce in postgustul lung senzatii puternice de fructe negre de padure si de ge