Ingrediente: ciuperci deshidratate in proportii variabile (hribii , champignon , trambita piticului ). provin din agricultura ecologica. Ciuperci Amestec de ciuperci Wohlrab din padure si ciuperci de pajiste. Ciupercile uscate sunt ingredientul ideal pentru o varietate de preparate din carne, legume si paste. Procesul de uscare le confera un gust intens si o selectie larga este, de asemenea, disponibila in afara sezonului. Ciuperci Wohlrab amestec de ciuperci uscate consta din ciuperci hribii, trambit
Ingrediente: galbiori deshidratati. Provin din recoltare durabila ecologica. Pilze Wohlrab Galbiori uscate sunt usor de preparat, conservati natural si au o aroma concentrata de ciuperci. Ciupercile uscate organice Wohlrab sunt uscate la aer imediat dupa recoltare si procesate fara conservanti intr-un mod care le pastreaza aromele.
Ingrediente: Ciuperci urechi de lemn dezhidratate Mu Err. Provin din agricultura ecologica Ciuperci BIO urechi de lemn dezhidratate Mu Err, cunoscut sub numele Auricularia este adesea folosit, in special in bucataria asiatica. Creste in Asia pe lemn mort, foarte des se gasesc pe copaci de soc. Datorita gustului sau fin, este deosebit de potrivit pentru absorbtia aromelor si condimentelor supelor, sosurilor si mancarurilor de orez bio.
Ingrediente: hribi deshidratati. Provin colectare salbatica durabila certificata ecologic. Hribi bio este una dintre cele mai populare si nobile ciuperci comestibile din Europa. Ciupercile noastre sunt cautate de colectionari cu experienta in padurile strict controlate si apoi taiate in felii, care sunt apoi uscate usor. Dupa uscare, ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai buna calitate. Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius, unde sa lasa 30 pana l
Ingrediente: ciuperci champignon deshidratate, fum de lemn de fag. Provin din agricultura ecologica. Ciuperciile champignon bio pot fi folosite pentru rafinarea sosurilor sau ca garnitura picanta. De asemenea, ciuperciille champignon afumate sunt potrivite ca inlocuitor de carne, de exemplu pentru speck.
Ingrediente: ciuperci palarii de shiitake deshidratate. Provin din agricultura ecologica Ciupercile Shitake sunt de nelipsit in bucataria asiatica. Aceasta au ajuns sa fie folosite si iubite si in bucataria europeana creativa. Chiar daca sunt uscate, acestea se pot prepara si incluse in retetele dumneavoastra, exact ca ciupercile proaspete. Sunt ideale pentru sosuri, diferite supe creme sau in alte combinatii de gust.
Ingrediente: Hribi. 100% agricultura ecologica Hribi bio este una dintre cele mai populare si nobile ciuperci comestibile din Europa. Ciupercile noastre sunt cautate de colectionari cu experienta in padurile strict controlate si apoi taiate in felii, care sunt apoi uscate usor. Dupa uscare, ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai buna calitate. Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius, unde sa lasa 30 pana la 60 minute. Se scurg de apa intr-o sita dup
Ingrediente: galbiori deshidratati. Provin din recoltare durabila ecologica. Pilze Wohlrab Galbiori uscate sunt usor de preparat, conservati natural si au o aroma concentrata de ciuperci. Ciupercile uscate organice Wohlrab sunt uscate la aer imediat dupa recoltare si procesate fara conservanti intr-un mod care le pastreaza aromele.
Ingrediente: Ciuperci urechi de lemn dezhidratate Mu Err. Provin din agricultura ecologica Ciuperci BIO urechi de lemn dezhidratate Mu Err, cunoscut sub numele Auricularia este adesea folosit, in special in bucataria asiatica. Creste in Asia pe lemn mort, foarte des se gasesc pe copaci de soc. Datorita gustului sau fin, este deosebit de potrivit pentru absorbtia aromelor si condimentelor supelor, sosurilor si mancarurilor de orez bio.
Ingrediente: ciuperci champignon deshidratate, fum de lemn de fag. Provin din agricultura ecologica. Ciuperciile champignon bio pot fi folosite pentru rafinarea sosurilor sau ca garnitura picanta. De asemenea, ciuperciille champignon afumate sunt potrivite ca inlocuitor de carne, de exemplu pentru speck.
Ingrediente: ciuperci palarii de shiitake deshidratate. Provin din agricultura ecologica Ciupercile Shitake sunt de nelipsit in bucataria asiatica. Aceasta au ajuns sa fie folosite si iubite si in bucataria europeana creativa. Chiar daca sunt uscate, acestea se pot prepara si incluse in retetele dumneavoastra, exact ca ciupercile proaspete. Sunt ideale pentru sosuri, diferite supe creme sau in alte combinatii de gust.
Ingrediente: ciuperci deshidratate in proportii variabile (hribii , champignon , trambita piticului ). provin din recoltare durabila ecologica. Ciuperci Amestec de ciuperci Wohlrab din padure si ciuperci de pajiste. Ciupercile uscate sunt ingredientul ideal pentru o varietate de preparate din carne, legume si paste. Procesul de uscare le confera un gust intens si o selectie larga este, de asemenea, disponibila in afara sezonului. Ciuperci Wohlrab amestec de ciuperci uscate consta din ciuperci hribii,