Ingrediente: apa, boabe de soia (39%), sare de mare, Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Tamari Yakso. Sosul puternic de soia din soia fermentata aduce multa aroma preparatelor tale. Adauga o aroma excelenta la sushi, mancaruri wok, orez, paste si legume aburite.
Ingrediente: apa, sirop de agave , tamari (soia , apa, sare de mare, Koji( Aspergillus oryzae)), amidon de tapioca , otet , sare de mare, ciuperci Shiitake , alge Kombu . provin din agricultura ecologica. Puteti folosi sosoul pentru orice tip de preparat. Sosul Oyster are un gust specific recognicibil, fiind un condiment important in bucataria thailandeza. Acest sos se obtine din comibnatia sosurilor Tamari si Kombu.
Ingrediente: sirop de agave , apa, miso din orez ( boabe intregi de soia, orez brun sare de mare, apa), usturoi tocat , sare, seminte de susan , amidon de porumb , alge Kombu , ciuperci Shiitake . provin din agricultura ecologica. Acest sos dulce si asiatic este folosit cu precadere pentru a marina carnea sau a o glazura. De asemenea, se poate folosi ca ingredient pentru clatitie. Sosul nostru vegetarian Hoisin se obtine din orez brun, miso, kombu, ciuperci Shiitake, condimente, susan si usturoi.Tip
Ingrediente: 100% orez brun . provine din agricultura ecologica. Aveti chef de un preparat usor de pregatit si sanatos ? Cu taieteii nostri chinezesti autentici si cu o singura amestecare in tigaie, puteti sa aveti un preparat delicios ce sa ajunga direct pe masa dumneavoastra. Taieteii sunt obtinuti doar din orez, astfel incat nu contin deloc gluten si grau, fiind ideali pentru cei cu intoleranta. Se poate adauga la preparatele facute la wok, in tigaile picante de legume,in anumite salate exoctice sa
Ingrediente: orez lung , apa, sare. provin din agricultura ecologica Foile de orez bio Yakso sunt ideale pentru a face pachetele delicioase de primavara. De asemenea, puteti prepara cele mai populare mancaruri din Asia rapid si usor.
Ingrediente: ceapa (75%), ulei de palmier ,faina de grau , sare. provine din agricultura ecologica. Un condiment bio delicat care rafineaza taieteii sau orezul prajit cu o nota de crocant. Se poate folosi in salate, in burgeri vegetarieni si in supe. Ceapa prajita Yakso se obtine din ceapa proaspata care este ulterior trecuta printr-un aluat din faina de grau si prajite in ulei vegetal. Astfel se obtine o muscatura crocanta. Tipp: va sfatuim sa le preserati doar cu putin timp inainte de servire ca sa
Ingrediente: 100% tamarind . provine din agricultura ecologica. Pasta tamarind este apreciata si folosita in marinade, sosuri sau in tocanite. Se obtine din tamarind, un arbore leguminos. Fructele sunt aromate, dulci si usor acrisoare. Tamarindul este un ingredient de nelipsit si la care nu se poate renunta in lumea culinara din est.
Ingrediente: orez . provine din agricultura ecologica. Taiteii de orez Yakso pot fi folositi in supe sau in alte feluri de mancare de genul stir-fry.
Ingrediente: apa, boabe de soia (25%), grau , sare de mare, cultura de maturare Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Shoyu Yakso. Sosul este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor. Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.
Ingrediente: apa, gluten (grau ), faina de grau , tamari (boabe de soia , apa, sare, Aspergillus Oryzae), Kombu (alge de mare), condimente , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Seitan este un inlocuitor al carnii foarte interesant. Indiferent daca este taiat cubulete, intreg sau feliat, seitanul poate fi folosit in multe feluri. Bucatile de grau au fost plasate in sos tamari pentru a adauga aroma seitanului.
Ingrediente: orez . provine din agricultura ecologica. Taiteii de orez Yakso pot fi folositi in supe sau in alte feluri de mancare de genul stir-fry.
Ingrediente: apa, boabe de soia (25%), grau , sare de mare, cultura de maturare Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Shoyu Yakso. Sosul este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor. Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.
Ingrediente: apa, gluten (grau ), faina de grau , tamari (boabe de soia , apa, sare, Aspergillus Oryzae), Kombu (alge de mare), condimente , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Seitan este un inlocuitor al carnii foarte interesant. Indiferent daca este taiat cubulete, intreg sau feliat, seitanul poate fi folosit in multe feluri. Bucatile de grau au fost plasate in sos tamari pentru a adauga aroma seitanului.
Ingrediente: orez lung , apa, sare. provin din agricultura ecologica Foile de orez bio Yakso sunt ideale pentru a face pachetele delicioase de primavara. De asemenea, puteti prepara cele mai populare mancaruri din Asia rapid si usor.
Ingrediente: sirop de agave , apa, miso din orez ( boabe intregi de soia, orez brun sare de mare, apa), usturoi tocat , sare, seminte de susan , amidon de porumb , alge Kombu , ciuperci Shiitake . provin din agricultura ecologica. Acest sos dulce si asiatic este folosit cu precadere pentru a marina carnea sau a o glazura. De asemenea, se poate folosi ca ingredient pentru clatitie. Sosul nostru vegetarian Hoisin se obtine din orez brun, miso, kombu, ciuperci Shiitake, condimente, susan si usturoi.Tip