Decoratiuni Crispearls Ciocolata Ruby Mona Lisa 0.8kg
Batoane Ciocolata Termostabila 44% Barry Callebaut. Pachet 1.6 kg. In centrul celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza se regasesc aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100%. Cu gust intens bogat in cacao si reteta lor speciala, continand mai putin unt de cacao, rezista la temperatura cuptorului de pana la 200 C. Dimensiuni: 8 cm Mod de utilizare: se ruleaza in aluat inainte de coacere. Ingrediente: zahar; masa de cacao; unt de cacao; emulgator: lecitina di
Bilute de biscuit crocant invelite in ciocolata neagra.
Crema Caramel Fill 100% Barry Callebaut. Descopera primul caramel pentru patiserie, praline si deserturi care au gust de casa si iti economiseste timp.
Decoratiuni Crispearls Caramel Sarat Mona Lisa 0.8kg
**Descriere Produs: Decoratiuni Crispearls Ciocolata cu Lapte Mona Lisa 0.8kg** Transformă-ți deserturile în opere de artă gastronomică cu Decoratiuni Crispearls Ciocolata cu Lapte Mona Lisa. Aceste decoratiuni elegante și delicioase sunt alegerea perfectă pentru a adăuga un strop de magie fiecărei creații culinare. Fie că pregătești un tort festiv, cupcakes delicioase sau diverse prăjituri, Crispearls-urile noastre reprezintă nu doar un element estetic, ci și o explozie de gust. **Caracteristici Cheie:
Fulgi Crocanti (Feuilletine), pentru Umpluturi si Decoruri 2.5KG