Parfumul intens al acestui vin rosu-rubiniu se caracterizeaza prin note de pruna, mure, cirese, vanilie si nucsoara. Acidul tanic si continutul de alcool sunt proportionale cu corpul mediu. Este imbogatit si rotunjit de o senzatie groasa de boabe negre. Postgustul lung lasa pe limba note picante si asemanatoare ciocolatei. Este un vin serios, complex, in care apar simultan arome specifice de fructe si invechire in butoi.
Culoarea rosu granat deschis este tipica soiului de struguri Kadarka. Olfactiv evoca visinele si condimentele. Aciditatea proaspata si medie contribuie la senzatia slaba si dinamica a inghititurii. Continutul de alcool este scazut, nivelul acidului tanic este usor moderat. Arome picante pe gust, impreuna cu fructe de padure rosii in fundal. Un vin viguros, care poate fi asortat in multe feluri cu mese tipice maghiare, cum ar fi diferite tocanite, boia de ardei sau tocana de legume.
Un vin profund de culoarea granatului, parfumul sau este determinat in primul rand de o aroma concentrata de fructe de padure negre incadrate de note picante si prajite. La gust exista o cantitate serioasa de acid tanic caracteristic soiului de struguri, iar acest atribut este insotit indeaproape de note de piper negru, scortisoara, frunze de dafin si cafea. Aceasta caracteristica puternica este contrabalansata de rotunjimea notelor de mure, pruna si afine din acest vin rosu opulent.
Parfumul intens al acestui vin rosu-rubiniu se caracterizeaza prin note fructate de cirese acide si zmeura, precum si arome picante captivante. La gust, prima impresie se bazeaza pe acizi vii si acid tanic, iar baza este asigurata de o textura usoara si un continut scazut de alcool. Datorita vremii relativ mai reci, gustul este dominat de note picante si lasa urme de ardei negru sarat pe limba.
Este un vin bogat cu o culoare rosu rubiniu, in care parfumul cuprinde tonuri de cirese si visine cu unele note de piper negru si alte condimente. Structura sa este evidentiata in principal prin aciditate medie si acid tanic solid. Gustul este in concordanta cu parfumul, dar aromele picante domina usor, iar fructele de padure sustin in fundal. Acesta este un vin tipic de consumat imediat si nu o sticla pentru depozitare, este un insotitor excelent la o cina de luni.
Acest vin roz de culoarea somonului aminteste de fructele de padure rosii, cum ar fi capsuna, coacazul rosu si zmeura. Continutul este, de asemenea, determinat de parfumul fructat vibrant si viguros, completat de note picante. Este un roze bogat, cu acizi dinamici si continut scazut de alcool. Un vin bine echilibrat si usor savurat.
Este un vin de culoare roz deschis, prezinta note de cirese, capsuni si macese, impreuna cu ceva picant. Aceleasi arome vesele si fructate apar si in inghititura, intr-adevar, o structura speciala imbunatateste notele mai intense in vin. Textura usoara, continutul scazut de alcool si acizii crocanti creeaza baza proaspata a acestui vin.
Este un vin alb, pe jumatate dulce, produs din Irsai Oliver si Cserszegi Fűszeres, un vin cu aroma de muscat.
Parfumul vinului de culoare lamaiei evoca marul, piersica si alte fructe asemanatoare. Sorbul, care este construit pe o creasta acida vie si dreapta, rasuna bine cu aceeasi aroma a buchetului, dar mai intens, si este completat de impresia fructelor tropicale cu pulpa galbena pe buchet. Continutul mediu de alcool si textura confera stabilitate si asigura o viata lunga vinului. Post degustarea vine cu arome de citrice si plante.