Pasta de zahar gata preparata, realizata special pentru modelare, acoperire si decorare. Capacitate: 1 kg. Culoare: Violet Caracteristici: Datorita formulei speciale, pasta are consistenta optima si un grad ridicat de elasticitate, putand fi intinsa in strat foarte subtire fara riscul de a se rupe la modelare.Nu contine gluten. Utilizare: Pasta are consistenta ideala pentru a putea fi folosita imediat, insa pentru modelarea cu usurinta este necesara o prealabila pregatire a acesteia. Extrageti
Foi comestibile din amidon, pentru imprimante alimentare. Pe aceste foi se pot imprima diverse imagini, fotografii sau desene, cu ajutorul imprimantelor alimentare. - Suprafata neteda care garanteaza o prindere perfecta a culorii imprimate, imagini vii, luminoase si fara granulatii. - Aroma usor de vanilie, non-invaziva, placuta la gust. - Nu este necesar un strat de gelatina sau crema grasa inainte de a fi asezata pe tort. - La alegerea utilizatorului, se poate aplica deasupra un strat subtire
Set de 8 carioci in culori mixte, pentru uz alimentar. Culori: Negru, Rosu, Roz, Albastru, Galben, Portocaliu, Maro si Verde. Carioca alimentara ideale pentru realizarea detaliilor fine pe decoruri sau produse din paste de zahar sau martipan. Cariocile sunt prevazute cu un cap subtire si unul gros.
Figurina necomestibila Mire si Mireasa Elegant, din rasina. Model: Mire si Mireasa Dimensiuni: H 21 cm
Figurina necomestibila Mire si Mireasa Selfie, din rasina. Model: Mire si Mireasa Dimensiuni: H 15.5 cm
Figurina necomestibila Mire si Mireasa Romantic, din rasina. Model: Mire si Mireasa Dimensiuni: H 14.5 cm
Set 6 pensule pentru pictura pe tort, decoruri sau alte tipuri de deserturi. Se igienizeaza cu apa calduta si se usuca natural. Realizate din material plastic. Dimensiuni Pensule: L 17,5 - 21,5 cm
Set ce contine 12 Folii de transfer (prin serigrafie), pentru decorarea ciocolatei. Dimensiuni Folii: 30 x 40 cm Decor Capsuni.
Set ce contine 24 Folii de transfer (prin serigrafie), pentru decorarea ciocolatei. Dimensiuni Folii: 30 x 40 cm Decor: 2 Modele Fluturi.
Set ce contine 24 Folii de transfer (prin serigrafie), pentru decorarea ciocolatei. Dimensiuni Folii: 30 x 40 cm Decor 2 culori: Maro, Crem
Set ce contine 24 Folii de transfer (prin serigrafie), pentru decorarea ciocolatei. Dimensiuni Folii: 30 x 40 cm Decor: 4 Modele Flori si Fluturi.
Foi A4 din pasta de zahar, pentru imprimante alimentare. Acestea sunt formate din: foaie de acetofan, pe care este aplicat un strat de pasta de zahar. Pe stratul format din pasta de zahar se pot imprima diverse imagini, fotografii sau desene, cu ajutorul imprimantelor alimentare. Dupa imprimarea foilor cu modelul ales, stratul din pasta de zahar se desprinde de pe foaia de acetofan si se aplica, pentru decorare, pe torturi sau alte produse de cofetarie. Un set contine 50 de foi. Dimensiuni foi: A4,
Colorant Alimentar sub forma de pasta, liposolubil. Culoare: Roz Greutate neta Tub: 100 gr. Este recomandat patiserie cofetarie. Este solubil in grasimi, ciocolata, topping-uri, etc. Recomandari: Se recomanda utilizarea colorantului gradual, in doze foarte mici, pana la obtinerea treptata a nuantei dorite.
Colorant Alimentar Bronz Perlat, tip Spray, pentru colorarea suprafetelor produselor moderne de cofetarie. Culoare: Bronz Perlat Tub Spray - 250 ml. Ideal pentru colorarea pe suprafata diverselor tipuri de produse: mase grase, ciocolata, martipan, biscuiti, vafe, pastilaj, zahar artistic (tras), paste din zahar, produse semifreddo, mousse-uri, inghetata, Poate fi pulverizat pe produse finite sau pe decoruri din pasta de zahar sau ciocolata, colorandu-le in mod perfect, fara sa umezeas
Colorant Alimentar Galben Perlat, tip Spray, pentru colorarea suprafetelor produselor moderne de cofetarie. Culoare: Galben Ou Perlat Tub Spray - 250 ml. Ideal pentru colorarea pe suprafata diverselor tipuri de produse: mase grase, ciocolata, martipan, biscuiti, vafe, pastilaj, zahar artistic (tras), paste din zahar, produse semifreddo, mousse-uri, inghetata, Poate fi pulverizat pe produse finite sau pe decoruri din pasta de zahar sau ciocolata, colorandu-le in mod perfect, fara sa um