Ciocolata compound Neagra, Zafiro Bitter Banuti de compound couverture Premium pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie. Cu un continut de minim 24% cacao, Ciocolata Compound Zafiro Bitter, recomandata pentru glasat si dripping, are o stralucire, un gust si o textura excelente, fiind o alternativa foarte buna la ciocolata veritabila. Ingrediente : zahar, grasime vegetala fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), cacao pudra cu continut redus de grasime, emulgator (E-49
Perle din cereale invelite in ciocolata neagra, cu diametrul de 16 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata negra, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre 15ºC si 25ºC, cu umidit
Perle din cereale invelite in ciocolata neagra, cu diametrul de 5 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata negra, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414; agent de acoperire E904. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A se pastra intre
Bucatele flakes din ciocolata compound neagra pentru decorarea prajiturilor si torturilor si a diverselor produse de cofetarie, patiserie si brutarie. Ingrediente: zahar, grasime vegetala hidrogenata (ulei de palmier), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agent de acoperire (E553b), emulgator (E322), aroma. Poate contine urme de alune de padure, lapte si derivati (lactoza si proteina), soia! A se pastra intre 15-25 C, intr-un loc racoros, curat si uscat, protejat de mirosuri puternice!
Cereale Crocante Glazurate Mix Ciocolată, 1.5 kg, Ø 5 mm Cerealele Crocante Glazurate Mix Ciocolată sunt soluția ideală pentru a transforma deserturile tale în opere de artă comestibile. Aceste perle crocante oferă textură, eleganță și un gust rafinat datorită mixului de ciocolată albă, cu lapte și neagră. Sunt perfecte pentru utilizare profesională sau acasă, în decorarea torturilor, prăjiturilor, mousse-urilor sau înghețatei. Ingrediente Acest produs este realizat din ingrediente de înaltă calitate,
Ciocolata compound Alba, Zafiro Blanca Banuti de compound couverture Premium pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie. Ciocolata Compound Zafiro Blanca, recomandata pentru glasat si dripping, are o stralucire, un gust si o textura excelente, fiind o alternativa foarte buna la ciocolata veritabila. Ingrediente: zahar, grasime vegetale fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), zer praf, lapte praf integral, emulsificator (E-322, E-492, E-472c), arome. Alergeni: contin
Perle din cereale invelite in ciocolata cu lapte, cu diametrul de 16 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata cu lapte, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata cu lapte (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lapte integral, lapte degresat, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414. Valabilitate: 12 luni de la data productiei. Depozitare: A
Perle din cereale invelite in ciocolata cu lapte, cu diametrul de 5 mm Bucati rotunde crocante, gust de cereale cu ciocolata cu lapte, perfecte pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: ciocolata cu lapte (masa de cacao, zahar, unt de cacao, lapte integral, lapte degresat, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala); cereale (faina de orez, faina de GRAU, zahar, faina de malt, sare); maltodextrina; agent de ingrosare E414; agent de acoperire E904. Valabilitate: 12 luni de la data pro