PreGel

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte PreGel, 1.75 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte PreGel, 1.75 kg

Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece, Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte, 1.75 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea com

Cumpără
Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie, Preparare la Rece, YOGGI (Iaurt) Pregel, 1.5 kg

Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie, Preparare la Rece, YOGGI (Iaurt) Pregel, 1.5 kg

Pudra concentrata pentru inghetata si cofetarie YOGGI cu aroma de Iaurt 1.5 kg, special conceputa sa se dizolve rapid in amestecurile reci, facand procesul de preparare mai rapid si mai usor. Dozare: 30 - 50 g kg de amestec. Ingrediente: Iaurt praf degresat, lapte praf degresat, acidifiant: acid citric E 330, arome. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatizante, care confera o nota personalizata si imbogateste gustul unei game largi de produse finite. Acestea satisfac ceri

Cumpără
Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie Preparare la Rece, Cheesecake PreGel, 1.5 kg

Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie Preparare la Rece, Cheesecake PreGel, 1.5 kg

Pudra concentrata pentru inghetata si cofetarie cu aroma de Cheesecake 1.5 kg, special conceputa sa se dizolve rapid in amestecurile reci, facand astfel procesul de preparare mai rapid si mai usor. Dozare: 40 g kg de amestec. Ingrediente: Dextroza, praf de quark degresat, acidifiant: acid citric E 330, lapte praf degresat, arome. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatizante, care confera o nota personalizata si imbogateste gustul unei game largi de produse finite. Acestea

Cumpără
Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Ciocolata Alba Pregel, 1.1 kg

Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Ciocolata Alba Pregel, 1.1 kg

Pasta concentrata pentru inghetata si cofetarie, cu aroma de Ciocolata Alba 1.1 Kg. Adaugata bazelor, inainte de procesarea acestora in masinile de inghetata, ajuta la obtinerea unei inghetate cu aroma unica si cu un gust care nu va fi nicioadata banal. Dozare: 100 g kg de amestec. Ingrediente: Grasime vegetala (arahide), zahar, lapte praf degresat, unt de cacao, arome, emulgator: E471 mono si digliceride ai acizilor grasi, E322 lecitina, antioxidant: E307 alfa tocoferol. PreGel pune la dispoz

Cumpără
Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Caramellatte (Dulce de Leche) PreGel, 1.3 kg

Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Caramellatte (Dulce de Leche) PreGel, 1.3 kg

Pasta concentrata pentru inghetata si cofetarie, cu aroma de Caramellatte (Dulce de Leche) 1.3 Kg. Adaugata bazelor, inainte de procesarea acestora in masinile de inghetata, ajuta la obtinerea unei inghetate cu aroma unica si cu un gust care nu va fi nicioadata banal. Dozare: 20 - 30 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de glucoza, lapte condensat zaharat, zahar, arome, colorant certificat: E150a caramel simplu, E160a beta-caroten. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatiza

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Sublime 100 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Sublime 100 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Sublime 100, 2 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Sublime 100 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Sublime 100 g - Zahar cca 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Lapte praf degresat, maltodextrine, emulgator: E471 mono și d

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Matilde 100 PreGel, 1.5 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Matilde 100 PreGel, 1.5 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Matilde 100, 1.5 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Matilde 100 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Matilde 100 g - Zahar 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Dextroză, grăsime vegetală complet hidrogenată (nucă de cocos,

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Natural Fruit (fara E-uri) 100 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Natural Fruit (fara E-uri) 100 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la rece, Natural Fruit 100 (fara aditivi alimentari), 2 kg. PreGel produce diferite tipologii de Baze din Fruncte, care se diferentiaza prin: tipul de grasimi continut, dozaj si prezenta sau absenta derivatilor din lapte. Aceste caracteristici diferite determina prepararea diverselor tipuri de inghetata sau sorbeturi de fructe cu structuri mai mult sau mai putin cremoase. Bazele cu fructe sunt produse practice si rapide in utilizare, deoarece acestea nu nece

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Diamant 50 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Diamant 50 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Diamant 50, 2 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii conform preferinte gust. Baza Diamant 50 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - 40-50 g din Baza Diamant 50 - 220-250 g zahar - 1 litru lapte. Sau: - 40-50 g din Baza Diamant 50 - 230-260 g zahar - 1 litru lap

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Lemon 50 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Lemon 50 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la rece, Lemon 50, 2 kg. PreGel produce diferite tipologii de Baze din Fruncte, care se diferentiaza prin: tipul de grasimi continut, dozaj si prezenta sau absenta derivatilor din lapte. Aceste caracteristici diferite determina prepararea diverselor tipuri de inghetata sau sorbeturi de fructe cu structuri mai mult sau mai putin cremoase. Bazele cu fructe sunt produse practice si rapide in utilizare, deoarece acestea nu necesita niciun proces de pasteurizare.

Cumpără
Premix Lichid Inghetata Soft Sorbeto Granita PRONTOFRUIT Acai si Afine PreGel, 1.8 kg

Premix Lichid Inghetata Soft Sorbeto Granita PRONTOFRUIT Acai si Afine PreGel, 1.8 kg

Premix lichid pentru inghetata PRONTOFRUIT Acai si Afine PreGel, 1.8 kg. Prontofruit este o gama de produse sub forma de pasta, fara bucati, gata de utilizare, cu un continut ridicat de fructe (50%). Se prepara prin simpla adaugare de apa, fiind ideala pentru inghetata artizanala sau soft, granita de fructe si granita siciliana. Preparare: - Prontofruit Acai si Afine 1.8 kg - Apa 2.3 - 2.5 litri Ingrediente: Fructe de padure (acai (15%), afine, merisoare, coacaze negre) (50%), zahar, fructoza, si

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Mix Biscuiti PreGel, 0.75 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Mix Biscuiti PreGel, 0.75 kg

Baza pentru inghetata artizanala cu preparare la rece, Mix Biscuit, 0.75 kg. PreGel produce diferite tipologii de Baze care se diferentiaza prin: tipul de grasimi continut, dozaj si prezenta sau absenta derivatilor din lapte. Aceste caracteristici determina prepararea diverselor tipuri de inghetata sau sorbeturi cu structuri mai mult sau mai putin cremoase. Preparare la rece: Preparare clasica - Baza Mix Biscuit 750 gr - Lapte 2.3 - 2.7 litri - Biscuiti Prajiturele Gustari 500 gr Amestecati

Cumpără