Pasta concentrata pentru inghetata si cofetarie, cu aroma de Ciocolata Neagra - Cacaopat, 1.1 kg. Adaugata bazelor, inainte de procesarea acestora in masinile de inghetata, ajuta la obtinerea unei inghetate cu aroma unica si cu un gust care nu va fi nicioadata banal. Dozare: 70-150 g kg de amestec. Ingrediente: Cacao cu continut scazut de grasimi (50%), ulei vegetal (arahide), migdale, alune, emulgator: E471 mono si digliceride ale acizilor grasi, lecitina E322, arome, antioxidant: E307 alfa
Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece Iaurt Grecesc, 1.6 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea componentei lichide - apa
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Fistic, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 70 g kg de amestec. Ingrediente: Zahăr, proteine din soia, ulei de arahide, alune de
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Cocos, 1.2 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 30 - 70 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de zahar (zahar, apa), sirop de glucoza,
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Zmeura, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Produsele Fruit Pannacrema pot fi amestecate direct cu frișca, datorită nivelului optim de acidit
Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Angelica 150, 1.5 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Angelica 150 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Angelica 150 g - Zahar 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratată, dextroză
Premix Pudra Pronto Tiramisu, 1.6 kg Premix Pudra Pronto Tiramisu de la PreGel este un produs complet care necesită doar adăugarea de lapte rece pentru a prepara rapid un tiramisu cremos, cu gustul inconfundabil al cremei tradiționale de mascarpone proaspătă. Descoperiți secretul unui tiramisu perfect de fiecare dată cu acest produs de înaltă calitate de la PreGel. Tiramisu este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi italiene, apreciat pentru textura sa cremoasă și aroma intensă de cafea și mascarpone
Premix Pudra Pronto Mousse Ciocolata, 1.6 kg. Gama HoReCa ofera solutii rapide si eficiente pentru prepararea deserturilor de inalta calitate intr-un timp foarte scurt. Retetele perfect echilibrate permit minimizarea numarului de pasi si ingrediente necesare pentru a crea o varietate completa de deserturi, mentinand in acelasi timp standardele ridicate de calitate. Preparare: - Pronto Mousse Ciocolata 400 g - Lapte rece 1 litru. Premixul se amesteca cu lapte rece folosind un blender la viteza maxima
Premix Pudra Pronto Crem Caramel, 1.6 kg. Gama HoReCa ofera solutii rapide si eficiente pentru prepararea deserturilor de inalta calitate intr-un timp foarte scurt. Retetele perfect echilibrate permit minimizarea numarului de pasi si ingrediente necesare pentru a crea o varietate completa de deserturi, mentinand in acelasi timp standardele ridicate de calitate. Preparare: - Pronto Crem Caramel 320 g - Lapte la 40 C 1 litru. Se amesteca premixul cu laptele incalzit la 40 C, apoi se umplu formele sa
Umplutura cu Bucati Fruct Portocala, 1.1 kg. PreGel oferă o gamă de umpluturi fine pentru cofetărie, remarcabile prin conținutul ridicat de bucăți de fructe și arome autentice. Datorită aromelor naturale și conținutului scăzut de zahăr, gustul acestor umpluturi este natural și delicat. Ele sunt stabile la coacere și potrivite pentru deserturi congelate, menținându-și structura și calitatea chiar și după congelare și dezghețare. Ingrediente: Suc de portocale (45%), sirop de glucoză,sirop de zahăr (zahăr
Umplutura cu Bucati Fruct Fructe de Padure, 1.1 kg. PreGel oferă o gamă de umpluturi fine pentru cofetărie, remarcabile prin conținutul ridicat de bucăți de fructe și arome autentice. Datorită aromelor naturale și conținutului scăzut de zahăr, gustul acestor umpluturi este natural și delicat. Ele sunt stabile la coacere și potrivite pentru deserturi congelate, menținându-și structura și calitatea chiar și după congelare și dezghețare. Ingrediente: Fructe de pădure (zmeură, afine) (38%), sirop de zahăr
Umplutura cu Bucati Fruct Caise, 1.1 kg. PreGel ofera o gama de umpluturi fine pentru cofetarie, remarcabile prin continutul ridicat de bucati de fructe si arome autentice. Datorita aromelor naturale si continutului scazut de zahar, gustul acestor umpluturi este natural si delicat. Ele sunt stabile la coacere si potrivite pentru deserturi congelate, mentinandu-si structura si calitatea chiar si dupa congelare si dezghetare. Ingrediente: Caise (38%), sirop de zahar (zahar, apa), sirop de glucoza, ami
Premix Gust Neutru Gelificare-Ingrosare Compozitii Fiordica Gel Evolution, 1.5 kg. PreGel ofera o gama variata de produse dozate corespunzator, pentru baze de cofetarie. Aceste produse sunt concepute pentru a economisi timp si resurse, asigurand in acelasi timp obtinerea unor produse finale cu caracteristici optime in ceea ce priveste gustul si textura. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, necesitand doar adaugarea catorva ingrediente suplimentare pentru a crea produse finite de i
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Vanilie, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 40 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de zahăr (zahăr, apă), sirop de glucoză, aro
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Vanilie Mexic Superior cu seminte de vanilie maruntite, pentru o aroma intensa, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 25 - 40 g kg d