Glazura verde flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibilitati in
Glazura maro deschis flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibili
Glazura neutra concentrata pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Glazura se aplica prin pensulare sau pulverizare, dupa o usoara racire. Intarirea glazurii se produce la cca 10 min. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Se dilueaza cu 30-60% apa si se aplica l
CIOCOLATA MENAJ COVERLUX ALBA Ingrediente: Zahar, grasime vegetala total hidrogenata din sambure de palmier, cacao minim, lapte praf minim, zer praf, emulsifiant (E476 - max 0.2%), arome alimentare. Alergeni: soia, lapte si derivate. Poate contine urme de nuci Conditii de pastrare: 15-18 grade C, ferit de lumina si umiditate.
CIOCOLATA MENAJ COVERLUX NEAGRA la 10 kg Ingrediente: Zahar, grasime vegetala total hidrogenata din sambure de palmier, cacao pudra, emulsifiant (E476 - max 0.2%), aroma naturala. Alergeni: soia. Poate contine urme de arahide, alune, lupin si derivate. Conditii de pastrare: 15-18 grade C, ferit de lumina si umiditate.
CIOCOLATA MENAJ COVERLUX LAPTE Ingrediente: Zahar, grasime vegetala total hidrogenata din sambure de palmier, cacao minim, lapte praf minim, zer praf, emulsifiant (E476 - max 0.2%), arome alimentare, sare. Alergeni: soia, lapte si derivate. Poate contine urme de arahide, alune, lupin si derivate. Conditii de pastrare: 15-18 grade C, ferit de lumina si umiditate.
Deli Orange este o crema de portocale premium care amplifica aroma produsului finit. Produsul este creat dupa o reteta autentica si atemporala cu ingrediente nobile. Deloc surprinzator, rezultatul este un desert sau o gustare cu textura perfecta si cu o aroma rafinata pentru fiecare ocazie. Solutia noastra este extrem de convenabila si ofera o modalitate usoara de a adauga o nota proaspata de aciditate la produsele de patiserie , cofetarie si diferite aplicatii de ciocolaterie. Reteta autentica si atempor
Umplutura cu 35% continut de fruct, cu gust intens de zmeura, fara stabilitate la coacere, potrivita pentru aplicatiile ce nu necesita coacere. Gata de utilizat Gust intens de zmeura Textura versatila pentru injectare si depozitare Stabila la congelare - decongelare Usor de folosit Ambalaj mic de 4.5 kg Diferentiere prin gust Pret competitiv vs scratch Produs cu drag in Romania Mai multe fructe, mai putine E-uri Calitate constanta pe tot parcursul anului Contine 35% zmeura Eticheta mai curata Gust inten
Glazura cu aroma de ciocolata pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pentru mousse, sarlote pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Acoperire buna pe suprafete drepte Glazura thixotropica Luciu deosebit Stabila la congelare-decongelare. Recomandata pentru o multitudine de produse de cofetarie, pentru a le evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Avantaje client Glazura gata de utilizat (aplicare la rece) Imbunatateste a
Praline este un produs originar frantuzesc, care este definit de , žLes codes d usages en confiserie, ca fiind un Produs dulce folosit in principal ca umplutura. Este un amestec macinat compus din cel putin 50% migdale si sau alune si zahar. Avantaje client Ingrediente de calitate superioara Versatilitate fara limite: se pot folosi pentru aromatizarea aluaturilor si cremelor, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie Perfect atunci cand gustul si textura fac diferenta Nenumara
Fondant gata de utilizare cu aroma de ciocolata, pentru amandine, eclere, bomboane etc. 15 kg Textura perfecta fara crapaturi sau pete Usor de lucrat Eficient cu pierderi foarte mici Avantaje Gata de folosire Versatil - ofera cel mai bun finisaj unei game largi de aplicatii - gogosi, eclere, brownies, prajituri stratificate, briose si cornuri Usor de folosit Finisaj excelent
Crema gata de utilizat ca baza pentru prepararea prajiturilor cu branza (de exemplu, Cheesecake). Avantaje client Pasta cremoasa cu textura scurta Contine 30% crema de branza si oua Gata de utilizat ca atare sau in produse care necesita coacere
Crema de lamaie, gata de utilizat, recomandata pentru tarta frantuzeasca cu lamaie., , , , , , , Gata de utilizat ca umplutura sau decor in produse de patiserie si ciocolaterie sau poate fi parte a unui produs mai deosebit Stabila la coacere Gust intens de lamaie Se recomanda atat pentru produse proaspete cat si pentru produse cu termen de valabilitate de cateva luni. Rasfatul gustului Gama Deli este compusa dintr-o varietate de creme delicioase, care imbogatesc gustul oricarui produs in care su
Umplutura cu caramel real, obtinuta dupa reteta traditionala. 5 Kg Este un produs nobil, cu gust intens de caramel Stabilitate medie la coacere Crema gata de utilizat, fie ca umplutura sau decor in produse de patiserie si ciocolaterie, fie ca parte integranta a unui produs de cofetarie Rasfatul gustului Gama Deli este compusa dintr-o varietate de creme delicioase, care imbogatesc gustul oricarui produs in care sunt utilizate. Fiecare dintre aceste creme are la baza o reteta autentica si utilizeaza cele
Glazura alba cu aroma de caise pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pentru mousse, sarlote pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Acoperire buna pe suprafete drepte Luciu deosebit Glazura thixotropica Stabila la congelare-decongelare Recomandata pentru o multitudine de produse de cofetarie, pentru a le evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Avantaje client Glazura gata de utilizat (aplicare la rece) Imbunatateste a