Gustati aromele unice si inconfundabile ale bucatariei japoneze in fiecare muscatura. Aceasta maioneza picanta adauga un plus de savoare cu note subtile de iute si arome umami, care va vor cuceri papilele gustative. Maioneza picanta japoneza este un sos versatil care poate imbunatati o gama variata de preparate. Folositi-o ca sos pentru sushi, sos pentru dip-uri, pentru sandvisuri sau pentru a da un plus de gust si iuteala fina preparatelor preferate. O aventura culinara va asteapta cu aceasta maioneza
Cu taiteii Ramen prefierti, gatitul devine o joaca de copii. Acesti taitei sunt pregatiti in avans pentru a va economisi timp pretios. Nu trebuie decat sa-i fierbeti timp de 2 minute, apoi ii clatiti bine si ii scurgeti, si sa va bucurati de un preparat delicios. Gustati aromele autentice ale taiteilor ramen, recunoscuti pentru textura lor ferma si savoarea distinctiva. Acesti taitei pastreaza gustul traditional al bucatelor asiatice, aducand o nota autentica oricarui preparat. Taiteii ramen prefierti s
Mirin-ul este un condiment esential, de nelipsit in bucataria japoneza. Este un vin din orez, similar Sake-ului, dar cu un continut de alcool mai redus si cu mai mult zahar. Se recomanda a fi folosit la mancarurile cu carne, fructe de mare si peste. S e foloseste pentru a indulci si a da profunzime preparatelor. Ingrediente: orez glutinos 36%, apa, orez, extract de lamaie. Cantitate neta: 150ml. Tara de origine: China. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 1258kcal
Ingrediente: alge de mare 53%, ulei de canola 45%, sare. Cantitate neta: 10gr. Produs 100% natural, fara gluten. ATENTIE: Acest pachet contina un saculet mic de absorbant de umiditate. A nu se consuma! Declaratie nutritionala per 100g produs finit : Valoare energetica 637kcal 2665kj, Grasimi 53g din care acizi grasi saturati 7g, Glucide 19g din care zaharuri 0g, Proteine 21g, Sare 1,8g.
Ce este Miso? Miso este, de fapt, o pasta din boabe de soia fermentate, obtinuta din boabe de soia gatite, sare, apa si culturi fermentate numite kōji, obtinute din orez, grau sau orz, la care se adauga o anumita ciuperca. Amestecul din soia se lasa la maturat timp de sase luni sau chiar trei ani. Are o textura neteda sau granulata si o culoare care variaza de la crem deschis pana la maro inchis. Miso poate fi diluat, folosit ca dressing, in forma sa mai groasa, se poate mura sau marina, se presara pe
In mod normal, sosul de soia se obtine prin prin fermentarea boabelor de soia si a graului. Insa acest produs Sos Tamari Saitaku este fabricat fara grau, astfel incat el poate fi folosit si de persoanele cu intoleranta la gluten. Ingrediente: apa, boabe de soia 15%, sare, alcool 1%. Cantitate neta: 150ml. A se pastra in loc uscat si racoros. Un produs fara gluten. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 67kcal 281kj, Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 4
Ingrediente: 100% seminte albe prajite de susan . Cantitate neta: 95gr. Tara de origine: Taiwan. A se depozita intr-un loc uscat. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 581kcal 2436kj, Grasimi 54g din care acizi grasi saturati 8g, Glucide 6g din care zaharuri 0g, Proteine 21g, Sare 0g
Taitei Shirataki sunt produsi dintr-o substanta numita glucomannan care provine din radacina konjac. Glucomannanul este o fibra solubila care absoarbe multa apa. Taitei din faina de glucomannan sunt de fapt aproximativ 3% fibre si 97% apa, deci este usor de inteles de ce au un continut atat de scazut de calorii. Ce este Konjac? Este o radacina comestibila a unui arbore asiatic cu acelasi nume. Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape ca nu are calorii si absoarbe pana la
Alga Sushi Nori este asezata deasupra impreuna cu orezul si celelalte umpluturi, iar apoi suportul este folosit pentru a rula totul cu grija intr-o forma uniforma cilindrica. Suportul pentru sushi este fabricat din bambus cu crestere rapida, care este friendly environment si poate fi curatat dupa fiecare utilizare, astfel incat sa poata fi folosit de mai multe ori. Cum se prepara rulourile de Sushi Puteti vizualiza acest video in care puteti vedea exact care sunt pasii pentru prepararea deli
Sugestii de preparare : folositi un cuib de taitei pentru fiecare persoana. Fierbeti taiteii timp de 2 minute, apoi ii clatiti bine si ii scurgeti. Adaugati taiteii in supa sau preparate gen stir fry. Ingrediente: faina de grau 96%, praf de ou 3% (oua din gama libera, pasteurizat), sare. Cantitate neta: 250gr. Tara de origine: China. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj. Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 377kcal 1597kj, Grasimi 2,6g din care acizi
Pastele noastre japoneze Udon sunt facute cu faina de grau de inalta calitate, care, odata gatite, ofera o aroma si o textura minunata. Sugestii de preparare: adaugati pastele intr-un vas inalt cu apa fiarta. Fierbeti pastele timp de 5-7 minute. Pastele trebuie sa fie suficient de bine fierte, dat totusi Al-dente. Clatiti pastele cu apa rece si scurgeti-le bine. Ca si garnitura: dupa fierbere, prajiti pastele in putin ulei si serviti-le cu coriandru proaspat taiat. Pofta buna! Ingrediente: faina
Cantitate neta: 300gr. Tara de origine: China. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj. Sugestie de preparare: adaugati pastele intr-un vas inalt cu apa fiarta. Fierbeti pastele timp de 5-7 minute. Pastele trebuie sa fie suficient de bine fierte, dat totusi Al-dente. Clatiti pastele cu apa rece si scurgeti-le bine. Ca si garnitura: dupa fierbere, prajiti pastele in putin ulei si serviti-le cu coriandru proaspat taiat. Pofta buna! Ingrediente: faina de grau 54%, faina de hrisca 30%,
Panko este un tip de pesmet fulgi. Este utilizat in mod obisnuit in bucataria asiatica, dar a devenit popular pe scara larga si in bucataria occidentala. Ceea ce il deosebeste de pesmetul standard este textura si tipul de paine utilizat. In timp ce pesmetul poate fi facut folosind mai multe tipuri diferite de paine, panko se face folosind doar paine alba. Exista doua soiuri de panko: panko alb, care este facut din paine alba fara crusta si panko bronz, care este facut din intreaga paine. Painea este p
Cuvantul teriyaki provine de la substantivul teri care inseamna stralucire sau pofta dorinta. Yaki in japoneza inseamna literalmente sa faci gratar sau sa prajesti. Acest sos este delicios ca o marinata peste preparate din carne si legume, precum si ca o glazura pentru preparatele la gratar sau in salate, ca alternativa la sosul de soia. Sosul Teriyaki are patru componente principale: sos de soia, sake (sau mirin), zahar si ghimbir. Putem spune ca este condimentul marinada de baza in bucataria a
Pentru prepararea maionezei japoneze se folosesc numai galbenusuri de ou, in comparatie cu maioneza clasica pentru care se foloseste intregul ou. De asemenea, maioneza japoneza este de obicei facuta cu otet de orez sau otet de mere, si nu cu otet distilat. Ideala pentru prepararea sau servirea rulourilor de sushi. De asemenea, delicios ca si sos pentru preparate din carne, peste și legume. Aceasta maioneza foloseste doar cel mai bun galbenus de ou. Ingrediente: ulei de rapita 59%, galbenus de ou