Garam masala este un amestec de condimente specific indian, folosit in mod deosebit la prepararea curry-urilor. Acesta este preparat din 32 de condimente si mirodenii si are o serie de proprietati curative. Garam masala contine chimion, cardamom, coriandru si alte condimente si ierburi cu efecte pozitive asupra organismului. Garam Masala inseamna amestec picant in limba hindi si este caracteristic nordului Indiei, desi in ultimile decenii s-a raspandit in tot sudul Asiei, ba chiar in intreaga lu
Fiecare condiment din acest mix are rolul sau distinct in adaugarea de savoare si caracter preparatelor dvs. Aceasta combinatie variata de condimente adauga un echilibru subtil de arome dulci, picante si lemnoase, cu un strop de caldura si profunzime. Mixul de 7 condimente poate fi utilizat pentru a da savoare carnitei, orezului, legumelor sau sosurilor. De asemenea, poate fi adaugat in marinade, supa sau tocanite, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de arome din diferite colturi ale lumii. Acest m
Condimentul pentru rosii si mozzarella este un amestec culinar special creat pentru a amplifica savoarea si aromele placute ale rosiilor proaspete si ale branzei mozzarella. Aceasta combinatie gustata si bine echilibrata de condimente adauga o nota distincta de prospetime si aroma oricarui preparat in care este folosit. Poate fi utilizat intr-o varietate de preparate culinare, cum ar fi pizza, salate caprese, bruschette, paste si multe altele. Cu ajutorul acestui condiment, puteti accentua gustul natural
Acest soi de ardei, Jalapeno, numit dupa orasul Xalapa, din statul mexican Veracruz, este unul dintre cei mai cunoscuti ardei iute din lume. Aceasta leguma este de fapt o varietate de chilli verde (rosu cand e copt), de marime mica sau medie si poate fi iute sau foarte iute. Ardeiul iute are gustul specific datorita unui ingredient special numit capsaicina. Cantitatea de capsaicina determina cat de iute este ardeiul. Cu cat cantitatea este mai mare, cu atat ardeiul este mai iute. Capsaicina nu numai c
Scortisoara este, probabil, cel mai vechi condiment din lume. Scortisoara provine de la un arbore vesnic verde, ce creste in zonele tropicale aride si poate ajunge la inaltimea de 10 metri. Ingrediente: scortisoara batoane. Cantitate neta: 20gr. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in UE.
Harissa este un condiment care se potriveste la orice fel de carne. Gustul harissei este iute si picant, iar aroma variaza functie de ingredientele ce insotesc ardeii iuti. Alaturi de ei se adauga sare, usturoi, ulei de masline si condimente, cum ar fi chimen, coriandru, menta, petale de trandafiri. Mod de preparare: se adauga apa si 2 linguri de ulei de masline, pana ajunge la o consistenta cremoasa. Mixul de condimente Harissa poate fi folosit drept marinata pentru orice carne, poate fi presarat dea
Savoarea are un nou nume pasta de usturoi de la Suntat! O singura lingurita de pasta echivaleaza cu un catel de usturoi. Gustul usturoiului ramane intact datorita procesului de preparare a pastei. Pasta de usturoi de la Suntat este versatila, avand o multime de optiuni, trebuie doar sa lasi frau liber imaginatiei. Este in special folosita drept garnitura pentru carnea fripta la gratar. Din nicio bucatarie in care pregatirea mancarii se desfasoara la rang de arta nu ar trebui sa lipseasca aceste spec
Ingrediente: vinete 60%, ceapa, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, acid citric, patrunjel, antioxidant: acid ascorbic. Cantitate neta: 295 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia. Valoare energetica la 100 g produs: 232kJ 56 kcal; Grasimi 4,4 g, din care saturate 0,8 g; Carbohidrati 2,7 g, din care zaharuri 2,7 g; Proteine 1 g, Sare 1,6 g.
Scortisoara este coaja de culoare roscat , cenusie a scortisorului, un arbore mic, vesnic verde, cu origini in America de Sud si Asia de Sud-Est. Cantitate neta: 90 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in UE.
Acest preparat este unul gatit dupa reteta traditionala turceasca. Sarmalutele se servesc reci, alaturi de un sos de iaurt si feliute de lamaie, si au o umplutura formata din orez, ceapa, rosii si multe condimente. Ideale pentru perioada de post, respectiv perioada de vara, cand este atat de cald incat te simti cel mai bine atunci cand ceea ce ai in farfurie trebuie sa fie racoros. Ingrediente: ceapa, apa, foi de vita de struguri (10%), orez gatit (60%), ulei vegetal: ulei de soia rafinat, condimente,
Ajvar este preparatul cunoscut drept caviarul vegetal si face parte din bucataria traditionala sarbeasca, de unde s-a raspandit in Balcani. Se serveste de obicei cu plescavita, dar poate fi consumat si ca atare cu paine proaspata sau prajita, ca sos pentru aperitive sau preparate la gratar. Numele acestui amestec de legume provine din cuvantul turcesc havyar , care inseamna caviar. Si asta pentru ca ajvarul este considerat un veritabil caviar vegetal. Ne identificam cu misiunea furnizorilor nostri,
Savoarea acestor rosii uscate nu se poate descrie in cuvinte. Fie ca le folositi la paste sau pizza, in mancaruri de legume sau ca aperitive, impreuna cu masline si branza feta, rosiile uscate de la Suntat vor fi o bucurie a gustului. Pot deveni ingredientul tau secret din diverse retete care necesita rosii. Ingrediente: Rosii (55%), ulei canola, sare, usturoi, ienupar, frunze dafin, condimente. Cantitate neta: 650 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia. Valoare energetica la 100 g pro
Se gateste ca orice alt soi de fasole, cu mentiunea ca trebuie tinuta la hidratat mai mult decat fasolea obisnuita, ideal minimum 12 ore. In cazul preparatelor de tip caserola sau in salate se consuma cu tot cu coaja; in cazul in care destinatia finala este humus, se decojeste dupa procesul de hidratare. In zona araba, fava face parte din falafel, humus, diverse salate, sau preparate cu sos, de tip iahnie. Ingrediente: fasole boabe. Cantitate neta: 800 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Pro
Gust picant, savoare intensa! Ingrediente: Ardei iute, apa, sare, otet, acid citric, stabilizator: clorura de calciu, conservanti (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, metabisulfit de sodiu). Cantitate neta: 170 g. Masa uscata neta: 85 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia. Valoare energetica la 100 g produs: 103 kJ 25 kcal; Grasimi 0,6 g, din care saturate 0,2 g; Carbohidrati 1,2 g, din care zaharuri 0,9 g; Proteine 0,7 g, Sare 4 g.
Halva din seminte de susan, un dulce recomandat si in perioadele de post. Ingrediente: pasta de susan (55%), zahar, emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi (vegetal), extract de vacarica, acid citric, aroma vanilie. Cantitate neta: 350 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Poate contine urme de lapte, soia si alte seminte. Produs in Turcia. Valoare energetica la 100 g produs: 2335 kJ 558 kcal; Grasimi 35 g, din care saturate 1,5 g; Carbohidrati 47 g, din care zaharuri 41,6 g; Proteine