Acest fel de mancare din Orientul Mijlociu a devenit foarte popular si la noi o data cu expansiunea bucatariilor internationale. Obtinut din naut si sos tahini, se consuma cu lipie si salate proaspete. Popularitatea humusului nu deriva doar din gustul sau delicios, ci si din proprietatile sale nutritionale exceptionale. Ingrediente: Naut (53%), apa, ulei de floarea soarelui, pasta susan (10%), piure de usturoi, emulsificator (lecitina de soia), sare, acid citric, chimion, antioxidant: acid ascorbic. Canti
Ingrediente: Ardei Chilli uscat. Cantitate neta: 20 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Ingrediente: sare, boia de ardei dulce, piper alb, granule de usturoi, granule de ceapa. Cantitate neta: 140 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Ingrediente: sare, boia de ardei, piper negru. Cantitate neta: 140 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
**Condiment pentru carne tocată 80 g Suntat** Îmbunătățiți aromele preparatelor dumneavoastră cu Condimentul pentru carne tocată de la Suntat, un amestec savuros creat special pentru pasionații de gătit. Acest condiment de 80 g este ideal pentru a transforma orice fel de carne tocată într-un adevărat deliciu culinar. **Ingrediente de calitate superioară**: Mixul nostru secret include boia de ardei, care aduce o nuanță dulce și o culoare vibrantă preparatelor, piper negru pentru un gust picant plăcut, ch
Ingrediente: boia de ardei, cimbru, patrunjel, curry. Cantitate neta: 65 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Ingrediente: pasta de susan (min. 55%), zahar, cacao (5%), emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi (vegetali), extract de vacarica acid: acid citric, aroma (vanilie). Cantitate neta: 350 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Poate contine urme de alte seminte alune, lapte si soia. Produs in Turcia. Valoare energetica la 100 g produs: 2335 kJ 558 kcal; Grasimi 35,5 g, din care saturate 1,5 g; Carbohidrati 47 g, din care zaharuri 40 g; Proteine 12 g, Sare 0,20 g.
Se potriveste bucatariei orientale, fiind foarte apreciata in Turcia. Nu trebuie inmuiata si are un timp de gatire deosebit de scurt de 15-20 minute, devenind minunat de moale. Se poate folosi la supe, zacusca sau drept garnitura. Ingrediente: Linte verde 100%. Cantitate neta: 500 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Tara de origine: vezi ambalaj. Valoare energetica la 100 g produs: 1356 kJ 322 kcal; Grasimi 1,5 g, din care saturate 0,3 g; Carbohidrati 45 g, din care zaharuri 1,5 g; Proteine 23
Sumacul este un condiment folosit cu precadere in bucataria araba si turceasca. Se foloseste in prepararea zatarului (amestec de seminte de susan, sumac si cimbru), de asemenea se poate adauga in orice tip de salata, oferind un gust usor si acrisor. Are un gust proaspat-acrisor, fiind folosit la salatele de cruditati, dar si in mancarurile cu carne. Ingrediente: sumac 90,1%, sare 9,9%. Cantitate neta: 85 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in UE.
Ingrediente: boia, cimbru, patrunjel, curry, ardei iute. Cantitate neta: 70 g. A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in UE.
Ingrediente: naut, apa, sare, antioxidant: acid ascorbic. Cantitate neta: 400 g. Odata deschis, a se pastra la frigider intr-un recipient alimentar nemetalic si a se consuma in termen de trei zile. Produs si ambalat in Italia. Valoare energetica la 100 g produs: 303 kJ 72 kcal; Grasimi 1,3 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 8,6 g, din care zaharuri 0 g; Fibre 4,5 g, Proteine 4,3 g, Sare 0,45 g.
Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume. Acesta este obtinut din frunzele arbustului de ceai (Camellia sinesis), acelasi din care provin si alte ceaiuri precum cel verde, alb sau Oonlong. Dintre toate acestea, ceaiului negru este cel mai oxidat si are cea mai puternica aroma. Numele provine de la culoare, care in realitate este rosu inchis. Ca sa te bucuri din plin de efectele lui infuzeaza o lingurita de ceai timp de doua minute, strecoara si savureaza. Timp de infuzare: 3 5
Ingrediente: gris de grau dur. Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Turcia Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 348kcal 1456kj, Grasimi 1.1g din care acizi grasi saturati 0.10g, Carbohidrati 71g din care zaharuri 3.50g, Proteine 12g, Fibre 0g, Sare 0g.
Pentru a identifica un orez Baldo original, trebuie sa fiti atenti la bobul de creta din orez adica la albul excesiv din miezul bobului de orez. Daca acest bob de creta este prea mare, acesta nu este un orez Baldo original, ci unul importat. Aceasta diferentiere apare de pe urma caracteristicilor solului in care este crescut. Secretul gatitului unui orez baldo perfect consta in raportul apa orez, precum si de timpul de fierbere.
Pentru a identifica un orez Baldo original, trebuie sa fiti atenti la bobul de creta din orez adica la albul excesiv din miezul bobului de orez. Daca acest bob de creta este prea mare, acesta nu este un orez Baldo original, ci unul importat. Aceasta diferentiere apare de pe urma caracteristicilor solului in care este crescut. Secretul gatitului unui orez baldo perfect consta in raportul apa orez, precum si de timpul de fierbere.