Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Souplesse banane este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 gr
Glazura flexibila pentru produse de cofetarie, se utilizeaza pentru decorarea,glazurarea tuturor produselor de cofetarie patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate. Se poate intrebuinta si pentru realizarea de mousse prin amestecarea cu frisca (continut de grasie mare,32-36%) Utilizare : pentru glazurare se topeste la o temperatura de aproximativ 50 grade C,in functie de grosimea stratului.Se poate topi la cuptorul cu microunde,amestecand din cand in cand sau la bain-marie. Dupa topire se ap
Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 grade celsius, la fel si glazura . Se amesteca cele 2 produse si apoi se pot bate putin. Amestecul rezultat se tine la rece , eventual peste noapte. A doua zi , amestecul se
Souplesse Limoncello este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50
Pasta de fruct 100% Oleaginoaser italiene selectate de origine, macinate si transformate in pasta pura Ingrediente: Fistic prajit (39%), faina de fistic partial degresata, ulei de fistic. Poate contine urme de alte nuci (alune de padure, migdale, nuci, nuci pecan, nuci queensland, nuci caju), susan, soia si lapte. Pariani fistic
Souplesse ciocolata lapte este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare.Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-5
Izomaltul este un indulcitor extras din sfecla de zahar, printr-un proces care difera usor de cel al zaharozei. Arata si are gust similar cu zaharul traditional si de aceea este una dintre cele mai comune alternative. In comparatie cu acesta din urma, insa, are numeroase avantaje: , Cu 50% mai putine calorii , Nu este cariogen (nu favorizeaza cariile dentare) , Are un indice glicemic decis mai scazut , Are stabilitate excelenta la incalzire si aciditate. Isomalt este utilizat pe scara larga in des
RECOMANDAT PENTRU ACOPERIREA,GLAZURAREA,UMPLEREA PRODUSELOR. SE POATE REALIZA PENTRU CREME DE TORT SAU CHIAR REALIZAREA CREMEI DE GANAJ.
RECOMANDAT PENTRU ACOPERIREA,GLAZURAREA,UMPLEREA PRODUSELOR. SE POATE REALIZA PENTRU CREME DE TORT SAU CHIAR REALIZAREA CREMEI DE GANAJ.
Preparatul cu pulbere Super ice Laped va permite sa obtineti un Royal Icing instant extraordinar, pentru realizarea de decoratiuni foarte fine pe prajituri, ciocolata, produse de patiserie proaspete, biscuiti, si lucrati in extensii suspendate. Super Ice contine doar proteine vegetale, este alba, fara albusuri si oua, foarte elastica si datorita calitatii deosebite a ingredientelor selectate, permite prelucrari foarte minute cu sau fara sabloane, pentru realizarea de lucrari de extensie, dantela, si decor
Ciocolata cu lapte veritabila, fluditate moderata, versatila, pentru utilizari diverse. Gust pronuntat de lapte, echilibrat intre dulce si notele de caramel. Ideala pentru figurine de ciocolata, creme si mousse, inghetata, deserturi la rece si sorbet.
CREMA DE FISTIC TARTINABILA GATA DE FOLOSIT 15% FISTIC , , , , , , ,
Stabilizator pentru bezea - 50 g Cream of Tartar DECORA Agent de dospire naturala folosit pentru a inlocui drojdia chimica pentru prepararea deserturilor, pizza si paine. Este ideal pentru prepararea produselor dospite, oferind catifelare fara a le ingreuna. Util si pentru stabilizarea albusurilor in prepararea bezelor, macarons etc. Pachetul practic deschis si inchis care economiseste prospetimea va permite sa pastrati perfect produsul.
CREMA DE CIOCOLATA TARTINABILA CU CACAO SI PASTA DE ALUNE , ESTE TERMOSTABILA PERFECTA PENTRU UMPLEREA PRODUSELOR DE PATISERIE. SE POATE FOLOSI SI CA INSERTIE DE TORT.
Folie stretch alimentara pentru uz casnic, culoare transparenta si cu dimensiunea de 30cm x 300m. Produsul este util pentru ambalarea alimentelor de diferite marimi pentru a le pastra prospetimea si a le feri de praf. Util pentru alimentele care trebuie conservate mai mult timp in timpul depozitarii sau a transportului acestora. Recomandabil pentru catering, ajuta la ambalarea produselor precum: carnea, legume, fructe, patiserie etc.