Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Crema CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY de ciocolata alba tartinabila. Ideala pentru umplutul produselor de patiserie, se poate aromatiza cu paste concentrate sau spuma cu frisca. De asemenea se poate topi si folosi ca si glazura. Varianta de 1 kg este VRAC, ambalajul original are 13 kg.
COJI MINI ECLERE gata de folosit. Ingrediente: Oua, faina de grau, unt concentrat (25%), sare, agenti de crestere (grau): difosfati, bicarbonat de sodiu, stabilizatori: sorbitoli. Valoare energetica 532Kcal 2214Kj, Grasimi 36g din care acizi grasi saturati 20g, Carbohidrati 34g din care zaharuri 0.5g, Fibre 1.9g, Proteine 18g, Sare 1,5g.
Glazura verde flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibilitati in
Glazura maro deschis flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibili
Glazura neutra concentrata pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Glazura se aplica prin pensulare sau pulverizare, dupa o usoara racire. Intarirea glazurii se produce la cca 10 min. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Se dilueaza cu 30-60% apa si se aplica l
Ciocolata neagra veritabila cu continut de 55% masa de cacao. Ciocolata neagra de origine unica, ciocolata couverture, obtinuta din boabe de cacao din regiunea Ivory Coast, cu mai putin unt de cacao. Senzatie delicata la degustare, gust intens de ciocolata, culoare inchisa, vascozitate ridicata. Cu extract natural de vanilie, aceasta ciocolata se recomanda pentru pentru creme, ganache, pasta de trufe, fulgi de ciocolata, glazura de ciocolata, biscuiti si amestecuri pentru blat de tort. Aceasta ciocolat
Ciocolata cu Lapte cu un continut de 35% masa de cacao si extract natural de vanilie. LUBECA Ciocolata veritabila cu lapte produsa din boabe de cacao din regiunea Ivory Coast. Contine lapte praf integral. Are gust echilibrat de ciocolata cu lapte, subliniat de o nota subtila de caramel. Culoare maro deschis si fluiditate medie. Ciocolata cu lapte Ivory Coast este o ciocolata veritabila cu o fluiditate de 3 picaturi
**Descriere produs: Fondant Cacao VIADAN - 14.5 KG** Descoperiți magia cofetăriei cu Fondantul Cacao VIADAN, un ingredient esențial pentru orice patiser sau amețitor gourmet! Fie că sunteți un profesionist în domeniul cofetăriei sau un pasionat care își dorește să își impresioneze familia și prietenii cu dulciuri delicioase, acest bloc generos de 14,5 kg de fondant cacao este soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră. Fondantul cacao VIADAN este creat pentru a fi ideal pentru glazurarea amandi
Ciocolata Alba cu un continut de 29% unt de cacao si extract natural de vanilie. Ciocolata couverture alba obtinuta din lapte praf integral si unt de cacao de calitate superioara. Senzatie delicata la degustare. Culoare ivoire, aroma cremoasa placuta. Fluiditate medie. Ideala pentru acoperirea tabletelor de ciocolata, tarte si gateaux, produse de cofetarie, creme, umpluturi si ganache, pasta de trufe, figurine de ciocolata, tablete. Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, emulsificator,
Crema Tartinabila cu Alune Fineti Rasfata-te singur ca in vremurile cand erai copil cu Fineti Spread, crema de ciocolata tartinabila, cu aroma delicioasa de cacao, lapte si alune de padure. Cantitate 5 kg. Paine prajita calda, clatita aromate, cornulete fragede? Fineti adora tot ce e bun! Savureaza o felie de paine calda cu un strat dens si gros cu aroma de alune de padure! - Produs consistent care poate inlocui cu succes o gustare la birou, un desert sanatos, un desert rapid atunci cand nu ai chef sa g
Descriere: Jeleu gata de utilizare ideal pentru gelatinarea deserturilor si parfaiturilor. Impiedica innegrirea fructelor si creeaza un strat izolator care impiedica absorbtia mirosurilor si aromelor. Frescafrutta Gelee are o aroma si o culoare neutre. Pulverizati direct pe tort. Usor de dozat in comparatie cu utilizarea normala cu o perie, utilizarea gelatinei spray va permite sa reduceti timpul de preparare la zero si sa economisiti aproximativ 70% din produs in comparatie cu gelatina traditionala.
Produs de inalta calitate cu o fluiditate excelenta, acest produs nu contine grasimi hidrogenate. Este ideal pentru decorare, topping, adaugare la torturi, creme, ganache sau pentru utilizare ca ciocolata plasticizata. Temperatura de topire este de 45 C. Ingrediente:Zahar, grasime de palmier, LAPTE praf (10%), LAPTE praf degresat (10%), zer din LAPTE praf, emulgator (lecitina), aroma naturala de vanilie. Utilizare: Acoperire glazura pentru biscuiti Acoperire pentru prajituri Caracteristici: Fluidita
Aroma de portocale ce poate fi utilizata pentru produsele de cofetarie, patiserie, cuverturi, umpluturi, creme si deseturi. 1L DAWN Produs pentru uz profesional Ingrediete: Substante aromatizante: preparate aromatizante, substante aromatizante. Alte ingrediente: apa, agent de ingrosare: guma xantan, regulator de aciditate: acid citric; conservant: sorbat de potasiu. Dozaj: circa 3-5g per kg de produs finit. A se agita inainte de folosire.
FINETI Spread Crema de Ciocolata si Alune 380g se poate consuma pe paine, clatite, briose sau direct din borcan, fiind o alegere ideala pentru micul dejun sau gustarile dintre mese. Ambalajul la tub faciliteaza utilizarea cremei delicioase pentru clatite, deserturi si altele. Fineti poate fi folosit ca dip de alune de ciocolata, la fel ca un fondue instant de ciocolata. De asemenea, puteti folosi Fineti ca ingredient pentru coacere sau pentru a crea gustari noi si interesante.
Categorie produs: Pasta aromatizanta de nuci (migdale si alune de padure) Caracteristici principale: Pralina aurie calda cu 24% migdale si 24% alune. Textura: Fina Cum se utilizeaza: Se amesteca cu ciocolata sau crema pentru umplutura sau se amesteca in inghetata, mousse sau baza bavarois pentru a aroma. Potrivit pentru: Vegetarian NU CONTINE GLUTEN