Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Esenta de rom Dr. Oetker ofera prajiturilor si deserturilor gust si aroma intensa de rom care se pastreaza si dupa coacere. Ambalata in sticlute de 38 ml este usor de dozat si de pastrat. O lingurita este suficienta pentru 500 g faina sau 500 ml lichid. Ingrediente: apa, propilenglicol, substante aromatizante, colorant (E 150a), substante aromatizante naturale.
Caravella Cover Dark - Glazura ciocolata Neagra - 5 KG Conceputa exclusiv glasarii (glazurarii), se incalzeste si se toarna in strat foarte subtire pe tort sau prajituri. Ingrediente: zahar, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, uleiuri, praf de cacao (20%), produs vegetal care contine si lapte pulbere, emulgator, aroma. Tara de origine - Italia
Umplutura de Caise cu piure si pasta de Caise 30% , cel mai bun produs pentru prajitura albina. Produs gata de folosit in prajituri, cornulete etc. Textura de gem, delicios, gust acrisor. Ambalaj - galeata de 6 kg. Produs in ROMANIA
Compot de ananas felii in sirop de zahar. Conserva 560 g Tara de origine - Indonezia
Premix pentru Papanasi prajiti - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - FAINA DE GRAU, zahar, amidon de porumb, grasime vegetala, LAPTE praf, fosfat de sodiu E450, bicarbonat de sodiu E500, arome. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se amesteca 265 g mix pudra impreuna cu 200g branza dulce si 30 ml apa. Aluatul obtinut se pune pe blatul de lucru tapetat cu un strat subtire de faina si se intinde cu sucitorul o foaie de aprox 2.5 cm gros
Premix pentru Pancakes - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - FAINA DE GRAU, zahar, grasime vegetala, fosfat de sodiu E450, bicarbonat de sodiu E500, arome, sare. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se bate spuma un ou si se adauga 140g iaurt sau lapte batut. Peste amestecul omogenizat se adauga cantitatea de 150g mix pudra, apoi optional 50g unt topit. Intr-o tigaie incinsa, unsa cu putin ulei, se toarna cu o lingura cateva portii di
Foile de pandispan Boromir, perfecte pentru prajituri 4 buc dimensiune aprox 20 x 30 cm , , , , , , , Foile de pandispan Boromir sunt de nelipsit in prepararea prajiturilor cu creme, remarcandu-se prin textura pufoasa si aroma delicata a pandispanului. Foile de pandispan de la Boromir sunt ingredientele perfecte pentru a prepara rapid cele mai gustoase prajituri cremoase. In prepararea lor se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate pentru a-ti oferi o experienta practica in bucatarie. Fieca
Cu Foile de cremsnit Boromir prepari rapid cea mai gustoasa prajitura cu crema de vanilie cu care sa ii surprinzi pe cei dragi. 3 foi de aprox 20 x 35 cm Foile de cremsnit perfecte pentru deserturi si aperitive. Foile de cremsnit Boromir au fost special concepute pentru a desavarsi retetele tale cu gustul si textura lor deosebita. Preparate din ingrediente atent selectionate pentru a-ti oferi o experienta memorabila, Foile de cremsnit Boromir transforma prajitura cremsnit intr-un desert irezistibil, uso
Deli Orange este o crema de portocale premium care amplifica aroma produsului finit. Produsul este creat dupa o reteta autentica si atemporala cu ingrediente nobile. Deloc surprinzator, rezultatul este un desert sau o gustare cu textura perfecta si cu o aroma rafinata pentru fiecare ocazie. Solutia noastra este extrem de convenabila si ofera o modalitate usoara de a adauga o nota proaspata de aciditate la produsele de patiserie , cofetarie si diferite aplicatii de ciocolaterie. Reteta autentica si atempor
Ciocolata Neagra Reno Fondente (54.5% cacao) sub forma de banuti, cu o aroma remarcabila, va surprinde placut chiar si pe cei mai pretentiosi cofetari Cantitate neta: 5 kg
Stafide Aurii - 200 g Stafidele aurii sunt utilizate pentru deserturi si prajituri, pentru prepararea garniturilor la felurile principale si in special ca si gustari intre mese sau pentru micul dejun. Sunt foarte gustoase si aduc un plus de energie consumatorilor
Zanetti Unt dulce min 82% Ingrediente: SMANTANA din LAPTE pasteurizat, fermenti lactici. Originea laptelui: Italia. Materie grasa: 82%. Alergeni: LAPTE Valori nutritionale: Grasimi 82 g 100 g Valoare energetica 751 kcal 100 g Glucide 0.5 g 100 g Sodiu 0.03 g 100 g Proteine 0.5 g 100 g Grasimi saturate 56 g 100 g Conditii de depozitare: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 1 si 6 grade Celsius. Datorita continutului ridicat de grasime si texturii fine, untul dulce Zanetti este ideal pentru prepara
Ciocolata Neagra Fehmarn 60% Cacao este o ciocolata couverture premium, fabricata din boabe de cacao de origine unica din Ghana si imbogatita cu extract natural de vanilie. Cu un gust intens de ciocolata, fluiditate universala si o textura delicata, este ideala pentru acoperiri, creme, ganache si decoruri din ciocolata. Ingrediente de calitate superioara si versatilitatea o transforma intr-o alegere excelenta pentru cofetarie si patiserie. Are o fluiditate de 4 picaturi si este ideala pentru acoperirea t
Drojdia uscata instant 10g se utilizeaza pentru aluaturi de panificatie (paine, pizza, colaci) si alte produse similare. Beneficii utilizare: activitate fermentativa constanta si stabila in timp; usor de folosit, nu necesita dizolvare; usor de dozat; se poate folosi si la masina de facut paine; termen extins de valabilitate, nu necesita conditii speciale de depozitare. Recomandare utilizare Drojdia uscata instant se dozeaza conform retetelor, respectand proportia 1 parte drojdie uscata inlocuieste 3 parti
Colorant hidrosolubil pudra ROSU ZMEURA. Se adauga in bezea, frisca, ganache etc. 100g