Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Colorant hidrosolubil pudra MARO CIOCOLATA. Se adauga in bezea, frisca, ganache etc. 100g
**Colorant Hidrosolubil MARO CARAMEL - 100g** Descoperiți magia culorilor cu colorantul hidrosolubil MARO CARAMEL, un produs esențial pentru orice bucătar sau pasionat de patiserie! Acest colorant prafului, de 100g, este special conceput pentru a adăuga nuanțe bogate și atractive preparatelor dumneavoastră, transformând fiecare creație culinară într-o operă de artă. **Utilizare versatilă:** Colorantul nostru hidrosolubil se integrează perfect în diverse rețete, fiind ideal pentru prepararea bezelelor, f
Colorant hidrosolubil pudra MOV AFINA. Se adauga in bezea, frisca, ganache etc. 100g
Umplutura crocanta de migdale min. 8% si praline de fistic 22%, poate fi folosit ca baza pentru tarte si deserturi, ca glazura pentru prajituri sau ca umplutura pentru bomboane de ciocolata Ingrediente: zahar, fistic 22%, uleiuri si grasimi vegetale (rapita, cacao, floarea soareui), faina de grau, migdale 8%, lapte praf degresat, concentrat de unt (lapte), malt de orz, sare, emulgator (lecitina de soia), aroma naturala. se incalzeste Pralicrac la maximum 30 C pulverizati unt de cacao peste Pralicrac pent
Pasta de alune 100% Ingrediente de calitate superioara Versatilitate fara limite: se pot folosi pentru aromatizare aluaturi si creme, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie. Perfect atunci cand gustul si textura fac diferenta Nenumarate utilizari in aplicatiile de ciocolata, patiserie cofetarie si viennoiserie Pralirex Noisette Avantaje client 100% piure din pasta de alune Fara coloranti si arome artificiale sau conservanti Greutate neta : 1.5 kg
Praline traditional cu gust puternic si textura granulata. Reteta artizanala Praline cu o baza compusa din 69% migdale si nuci de padure Ideal pentru entreme, macarons, choux, praline cu ciocolata si alte deserturi Avantaje client Reteta traditionala: preparat in vas de cupru si masa macinata la moara de granit. Doar cu fructe uscate, riguros selectate si zahar. Produs fabricat in Franta in fabrica noastra din Charmes. Avantaje consumator Gust insens Textura subtila si granulara Greutate neta: 4.5 kg
Functionalitatea grasimilor vegetale (80%) combinata cu gustul de smantana animala (20%) garanteaza un rezultat final cu o rezistenta mare. Natop Debic este o alternativa vegetala cu 35% grasime ideala pentru decoratiuni si umpluturi. Excelenta si in bucatarie. Ingrediente CREMA PATISERIE cu 15% grasime (40%); Lapte degresat; uleiuri vegetale (22%) (sambure de palmier, nuca de cocos, palmier, rapita); ulei de sambure de palmier complet hidrogenat (7%); emulgatori: E472b, E435, E433, E471; stabilizator: E4
Umplutura cu 35% continut de fruct, cu gust intens de zmeura, fara stabilitate la coacere, potrivita pentru aplicatiile ce nu necesita coacere. Gata de utilizat Gust intens de zmeura Textura versatila pentru injectare si depozitare Stabila la congelare - decongelare Usor de folosit Ambalaj mic de 4.5 kg Diferentiere prin gust Pret competitiv vs scratch Produs cu drag in Romania Mai multe fructe, mai putine E-uri Calitate constanta pe tot parcursul anului Contine 35% zmeura Eticheta mai curata Gust inten
Pasta concentrata aromatizata Pannacrema Zmeura, Lamaie, Cocos, Capsuna, Fistic, Rom Clasic, Vanilie Mexico Superior, Ananas la 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de inalta calitate, care nu este afectata de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetarie, frisca, cremele de unt, ganache-urile si orice tip de desert. Produsele Fruit Pannacrema pot fi amestecate direct cu frisca, datorita nivelului optim de aciditate, care asigura o aroma autentica de
Arabeschi PreGel de Mango, Fructul Pasiuni, Fistic si Caramel Latte sunt o mare varietate de delicatese obtinute din prelucrarea materiilor prime selectate si de inalta calitate, ideale pentru amestecarea si decorarea inghetatei in interior sau la suprafata, facand cuva de inghetata mai atractiva si permitand crearea de noi arome si retete. Arabeschi PreGel poate fi folosit si in patiserie, pentru a imbogati interiorul deserturilor, mousse-urilor, semiformelor si placintelor, pentru a crea decoratiuni r
Amestec subtil de praline cu 22% continut de migdale, bucati de clatite cu o nota de lapte. Greutate neta 4.5 kg Aduce o nota crocanta retetelor tale pentru a crea jocuri de texturi inedite. Ideal pentru entremet, prajituri, ca umplutura sau decor pentru bomboanele de ciocolata Poate fi intins si pe un biscuit. Avantaje client Gata de utilizare Aplicatii multiple Sectionare perfecta Contine ciocolata belgiana Belcolade Produit elabore en France dans notre usine a Charmes Avantaje consumator Portofoliu o
Amestec subtil de praline crocant, bucati de caramel de Isigny cu unt sarat si sare de Guerande. Greutate neta: 4.5 kg Aduce o nota crocanta retetelor tale pentru a crea jocuri de texturi inedite. Fara ulei de palmier si fara conservanti. Fara coloranti artificiali Ideal pentru entremet, pajituri, ca umplutura sau decor pentru bomboane. de ciocolata Poate fi intins si pe un biscuit. Avantaje client Gata de utilizare Aplicatii multiple Slicebilitate buna Contine ciocolata Belcolade Produs produs in Franta
O umplutura crocanta pe baza de praline de migdale, nuca de cocos si fructul pasiunii. Contine praline de migdale (11%) Contine 15% nuca de cocos si 6% incluziuni de fructul pasiunii. O textura crocanta datorita bucatilor de orez expandat. Fabricat in Franta Conditii de depozitare: inchideti bine ambalajul dupa fiecare utilizare. A se pastra intre 5-20 ºC. Greutate neta: 2kg
Curmalele sunt un supliment alimentar ideal pentru diete si performante sportive. Dupa consum, glucoza este rapid convertita in glicogen in ficat - reprezentand o sursa de energie de lunga durata. Datorita digestibilitatii lor usoare, sunt alimentul perfect pentru a obtine combustibil rapid inainte, in timpul sau imediat dupa antrenament. Curmalele sunt o sursa bogata de zahar natural din fructe (60-70%). Datorita combinatiei unice de zaharuri simple si fibre, curmalele reprezinta o gustare sanatoasa si d
Pasta de fistic 100% este o forma concentrata de fistic care a fost macinata intr-o consistenta neteda, cremoasa, fara ingrediente adaugate. Sunt in esenta fistic pure transformate intr-o pasta tartinabila. Poate contine urme de alte nuci (alune de padure, migdale, nuci, nuci pecan, nuci queensland, nuci caju), susan, soia si lapte.