Pasta de Alune si Migdale este un produs de culoare aurie calda, cu gust si aroma echilibrate de alune prajite, note intense de migdale. Ideala pentru a fi combinata cu ciocolata, obtinand asftel o umplutura perfecta pentru praline, tablete de ciocolata, creme de torturi si patiserie, mousse, inghetata sau bavarois. Marii Pastry Chefs o recomanda in combinatie cu ciocolata neagra cu continut mediu de cacao sau cu ciocolata cu lapte. Se obtine astfel un gust placut de caramel, cu o multitudine de note fr
Pasta de zahar ALBA Callebaut, 7 Kg Pasta de zahar foarte flexibila si cu o culoare alba imaculata, ce poate fi aromatizata, colorata si modelata dupa cum doriti. Cu Pasta alba de decor si Icing de la Callebaut puteti pune in practica o multime de idei creative: de la torturi de nunta elegante, de un alb imaculat, pana la cupcakes colorate si aromate. Are o culoare alba neutra, o textura neteda si un gust dulce neutru cu arome subtile de vanilie. Cu o combinatie unica de ingrediente, este in mod natur
Ciocolata Alba VELVET, 10 Kg, Callebaut Belgia Cea mai creamoasa ciocolata alba din gama Callebaut cu gust dulce moderat . Aceasta ciocolata alba aduce placerea gustului proaspat al laptelui usor dulce. In gura, are o textura bogata si cremoasa, fara a deveni grasa. Velvet este ideala pentru orice combinatie pe care o doriti: de la mirodenii neasteptate, cum ar fi sofranul grecesc, la fructe surprinzatoare. Caracterul usor al acestei ciocolata albe face ca toate aromele cu care intra in combinatie
O ciocolata grozava pentru a semna creatiile tale cu o surpriza de culoare si aroma. Lemon Callets O , realizate cu ciocolata alba CallebautO Belgian, combina o dulceata cremoasa de caramel cu gustul acrisor de lamaie. Cu fluiditatea sa standard (3 picaturi), puteti utiliza Lemon Callets O pentru aceeasi gama larga de aplicatii ca si ciocolatele traditionale Callebaut. Lemon Callets O sunt minunate pentru a adauga detalii colorate figurinelor si pralinelor goale sau pentru a crea decoratiuni color
Aceasta ciocolata este cea de care aveti nevoie atunci cand va doriti un gust intens si amarui de ciocolata. Reteta nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele dark preferata de multi bucatari chef si ciocolatieri din intreaga lume. Are un gust puternic, dar foarte echilibrat de ciocolata. Gustul este dominant de cacao prajita si intens amaruie. Echilibrul intre aciditate si dulce creeaza un contrast perfect. Reteta 70-30-38 este perfecta pentru a stimula aroma de ciocolata din creatiile dvs. In acelasi ti
Ciocolata Alba VELVET Callebaut Belgia. Cea mai creamoasa ciocolata alba din gama Callebaut cu gust dulce moderat . Aceasta ciocolata alba aduce placerea gustului proaspat al laptelui usor dulce. In gura, are o textura bogata si cremoasa, fara a deveni grasa. Velvet este ideala pentru orice combinatie pe care o doriti: de la mirodenii neasteptate, cum ar fi sofranul grecesc, la fructe surprinzatoare. Caracterul usor al acestei ciocolata albe face ca toate aromele cu care intra in combinatie sa se int
Crema de ciocolata alba gata de folosit pentru umplut si glazurat - 5 KG Callebaut W2
Categorie produs: Pasta aromatizanta de nuci (migdale si alune de padure) Caracteristici principale: Pralina aurie calda cu 24% migdale si 24% alune. Textura: Fina Cum se utilizeaza: Se amesteca cu ciocolata sau crema pentru umplutura sau se amesteca in inghetata, mousse sau baza bavarois pentru a aroma. Potrivit pentru: Vegetarian NU CONTINE GLUTEN
Ciocolata Neagra cuvertura fara zahar adaugat. Aceasta ciocolata neagra are un gust de ciocolata delicios de intens, fara adaos de zahar . Dulceata sa placuta provine din inlocuitorul de zahar maltitol, completat cu vanilie naturala Bourbon. Gustul si senzatia ciocolatei negre fara zahar MALCHOC Callebaut se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor traditionale Callebaut, cum ar fi 811. Aceeasi crack, aceeasi senzatie aceeasi culoare si luciu frumos . Aceasta ciocolata neagra fara zahar adaugat of
Ciocolata Callebaut Neagra 53.9% 1 kg, indulcita cu Maltitol. , , , , , , ,
Crema Gold, Crema de Ciocolata cu Caramel, 5Kg - Callebaut Crema tartinabila de ciocolata belgiana alba cu caramel. Este delicioasa si are gust intens. Se foloseste pentru umplut elceruri, choux, croissant, macarons, torturi, produse de patiserie cofetarie, prajituri, numai dupa coacere. Se poate adauga in alte creme pentru a le imbogati savoarea. Se poate folosi si ca topping sau glazura pentru a conferi un aspect stralucitor. E gata de folosit la temperatura camerei. Este stabila la congelare si i
Ciocolată Neagră cuvertură fără zahăr adăugat Această ciocolată neagră are un gust de ciocolată delicios de intens, fără adaos de zahăr . Dulceața sa plăcută provine din înlocuitorul de zahăr maltitol, completat cu vanilie naturală Bourbon. Gustul și senzația ciocolatei negre fara zahar MALCHOC-D Callebaut se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor tradiționale Callebaut, cum ar fi 811. Aceeași crack, aceeași senzație aceeași culoare și luciu frumos . Această ciocolată neagră fără zahăr adăugat o
Unt de cacao 100% obtinut la prima presare si dezodorizat. Untul de cacao este obtinut din boabe intregi de cacao, care sunt fermentate, prajite si apoi separate. Untul de cacao este un ingredient important in practic toate tipurile de ciocolata (ciocolata alba, ciocolata cu lapte si, de asemenea, ciocolata neagra). Ingrediente: Unt de cacao 100%. Alergeni: Poate contine urme de Lapte!
Fistic 100% intr-o pasta neteda, omogena. Selectat din cele mai bune recolte din intreaga lume, Callebaut garanteaza produse din fistic de calitate superioara., cu un gust proaspat, maximum de aroma si proprietati naturale. Boabele de fistic se recolteaza cu maxim 12 ore inainte de a fi prajite, si se ambaleaza in maxim 12 ore de la recoltare. Pure Pistachio Paste este o pasta 100% pura, naturala si neindulcita, praparata din boabe de fistic fin macinate. Are o culoare verde, proaspata. Se recomanda
Ciocolata Neagra Termostabila 48%, Picaturi marime L Picaturi de ciocolata neagra 100% pentru coacere. Permiteti clientilor sa se bucure de prajituri proaspat coapte cu chips-uri mari de ciocolata. Picaturile de coacere L au un gust reconfortant de ciocolata neagra belgiana si au mai putin unt de cacao in reteta lor pentru a le face sa reziste la temperaturi ale cuptorului de pana la 200 C. Cu dimensiunea lor regala, Drops L va deveni ciocolata preferata de dumneavoastra la coacere. O puteti folosi cu