Premix Mousse Ciocolata din ciocolata neagra pudra (70%), pentru cel mai bun mousse de ciocolata usor si aerat, cu aroma intensa si bogata de ciocolata. Mod de utilizare: Premix Ciocolata neagra 1000 g, lapte 1250 g. Mixati laptele si Premixul de Ciocolata neagra timp de 5 minute. Compozitia se toarna in forme si se da la frigider pentru minim 2 ore. Ingrediente: ciocolată neagra 70% (zahăr, cacao, aroma naturala), grasime vegetala (palmier), sirop de glucoza, lapte praf degresat, emulgatori: E 472a,
Premix Mousse Ciocolata din ciocolata alba pudra (63%), pentru cel mai bun mousse de ciocolata usor si aerat, cu aroma intensa si bogata de ciocolata. Mod de utilizare: Mousse Ciocolata alba 1000 g, lapte 1250 g, Adaugati laptele peste premix si mixati timp de 5 minute. Compozitia se toarna in forme si se da la frigider pentru minim 2 ore. Ingrediente: ciocolată alba 63% (zahăr, lapte praf degresat, unt de cacao, lapte praf integral, arome) sirop de glucoza, grasimi vegetale (palmier), emulgator: E472
Ciocolata cu Lapte si Caramel Ciocolata cu lapte cuvertura cu Caramel cu minim 32% cacao, recomandata pentru acoperirea torturilor si prajiturilor, productia de praline si bomboane hand made, precum si pentru fantanile de ciocolata. Aceasta ciocolata veritabila cu lapte si caramel are o fluiditate perfecta pentru fantanile de ciocolata. Ciocolata cu lapte si Caramel de la Irca nu necesita nici un adaos de alte grasimi sau uleiuri. Doar o topiti, o turnati in fantana si va bucurati de un gust divin
Caramel pentru umpluturi si decor, Toffee D Or TOFFEE D OR CARAMEL este un caramel delicios, fin, din lapte si zahar, preparat dupa o reteta traditionala. Caramelul este gata de utilizat pentru umpluturi, decoratiuni si aromatizari . Aroma clasica, intensa dar delicata in acelasi timp, de lapte si zahar caramelizat, ofera produselor un gust delicios, extrem de apreciat de Chefs patiseri. TOFFEE D OR CARAMEL este gata de utilizat si extrem de versatila, poate fi folosita ca decoratiuni si umpluturi pe
Crema Crocanta de Ciocolata Alba si Fructe rosii Praline Delicrisp Fruits Rouges este o pasta de praline delicioasa de ciocolata alba cu aroma de fructe de padure, gust dulce acrisor de fructe rosii si crocant crepe crunch . Recomandata ca insert in torturi entrement, bomboane, tablete, praline, tarte, prajituri, croissants etc. Ingrediente: zahar, uleiuri vegetale (palmier, floarea-soarelui, miez de palmier, cocos), biscuiti maruntiti fin 15% (faina de grau, zahar, grasimi din lapte, lapte praf deg
**Descriere lungă a produsului: Crema Crocanta Ciocolata Alba, Lamaie si Bezea, Pralin Delicrisp Citron Meringue, IRCA, 5Kg** Descoperiți o adevărată delicatesă culinară cu Crema Crocanta Ciocolata Alba, Lamaie si Bezea, Pralin Delicrisp Citron Meringue de la IRCA. Acest produs de 5 kg este perfect pentru profesioniștii din domeniul patiseriei, dar și pentru pasionații de dulciuri care doresc să aducă un strop de rafinament deserturilor lor. Această cremă excepțională combină delicatețea ciocolatei albe
Pasta fina de ciocolata alba cu crocant (fulgi crocanti de unt), pentru o experienta de neuitat si plina de gust. O linie de produse plina de optiuni de aroma si care merita sa o cunosti mai bine, iti va dezlantui creativitatea in arta de patiserie. Ingrediente: Poate contine oua, nuci si alune. Pralin Delicrisp Alb este un produs gata de utilizat.
Pralin crocant cu ciocolata cu lapte si cocos este un produs semipreparat pentru cofetarii, ciocolatieri si patiseri. Aceast pralin este o pasta fina de ciocolata cu lapte si fulgi de nunca de cocos si Delicrisp crocant cu unt. Ingrediente: ciocolata cu lapte 22% (zahar, Lapte praf integral, unt de cacao, cacao slaba, emulgator: lecitinita de Soia), zahar, ulei vegetal (floarea soarelui, seminte de palmier, palmier, nuca de cocos), biscuit sfaramat fin 14% (faina de Grau , zahar, Unt concentra
Crema Crocanta cu Ciocolata Neagra Pralin Delicrisp Noir este o pasta de praline delicioasa de ciocolata neagra cu crocant crepe crunch . Recomandata ca insert in torturi entrement, bomboane, tablete, praline, tarte, prajituri, croissants etc. Este gata de utilizare si este rezistenta la congelare. Ingrediente: zahar, biscuiti maruntiti fin 24% (faina de grau, zahar, grasime din lapte, lapte praf fara grasime, faina de malt de orz, sare), cacao procesata cu alcaline, uleiuri vegetale (floarea soare
Crema de praline cu ciocolata alba si caramel sarat Pralin Delicrisp Caramel Fleur de Sel este o pasta de praline delicioasa din ciocolata alba, cu aroma de caramel sarat si crocant crepe crunch . Recomandata ca insert in torturi entrement, bomboane, tablete, praline, tarte, prajituri, croissants etc. Ingrediente: ciocolata alba 28% (lapte integral, zahar, unt de cacao, lecitina din soia, aroma naturala de vanilie), biscuiti maruntiti fin 21,4% (faina de grau, zahar, grasime din lapte, lapte praf f
Pasta de alune de padure, min 50%. Praline Noisette este o crema rafinata de alune cu un gust delicat dat de continutul de 50% alune prajite si 50% zahar caramelizat. Ideala ca umplutura de calitate exceptionala pentru praline, creme de ganas, creme pentru umpluturi si inghetata. Sugestie umplutura praline : Pasta de alune 500g Praline Noisette 500g Ciocolata cu lapte Reno IRCA 750g Unt de cacao 75g Orez expandat 50g Adaugati untul de cacao topit peste ciocolata, amestecand incet pentru emulsion
Crema Termostabila de Ciocolata, Chocobake Cioccolato ChocoBAKE Cioccolato este o crema de ciocolata termostabila pentru umplerea produselor de patiserie, a croissant-elor si strudelelor, inainte de coacere. Produsul este gata de utilizare si trebuie inserat in aluat inainte de folosire. Isi pastreaza proprietatile si in cazul refrigerarii. Ingrediente: pulbere de ciocolata 35% (zahar, cacao), ulei vegetal (floarea-soarelui, palmier), zahar, amidon modificat, emulsificator: lecitina de soia, arome. P
HOT CHOCOLATE IRCA - Pudra pentru Ciocolata Calda, 1 Kg Daca iti doresti o experienta de neuitat, ciocolata calda Irca este alegerea perfecta! Aceasta pudra premium este special conceputa pentru a obtine o ciocolata calda densa , cremoasa si aromata, ideala pentru rasfatul de acasa sau pentru utilizare profesionala. Caracteristici cheie: Gust intens si autentic continut ridicat de cacao (14,3%) si aroma naturala de vanilie. Textura groasa si densa transformati orice ceasca de ciocolata c
Pasta de zahar Alba, Dama TOP IRCA 2,5 Kg Pasta de zahar Dama Top este un icing pentru glasat torturi si confectionarea decoratiunilor pentru torturi si prajituri. Dama Top IRCA este rezistenta la variatii de umiditate si temperatura. Pasta de zahar foarte elastica este potrivita pentru acoperirea prajiturilor, torturilor sau modelarea florilor. PASTA DAMA TOP este o pasta de zahar alba, extrem de versatila si prin urmare se poate folosiatat pentru a acoperi prajituri si torturi pentru ocazii speciale,
Pasta de zahar Alba Dama TOP SPECIAL, IRCA 2,5 Kg PASTA DAMA TOP SPECIAL este o pasta de zahar alb pentru modelat, extrem de versatila si prin urmare optima atat pentru a acoperi prajituri si torturi pentru ocazii speciale, cat si pentru a crea diverse decoratiuni. PASTA DAMA TOP SPECIAL difera de PASTA DAMA TOP printr-o consistenta mai mare, care o face deosebit de potrivita pentru tarile in care se ating temperaturi ridicate sau pentru laboratoarele unde temperatura de lucru este mai mare de 28 C. PA