Royal Steensma

Glazura Banane SOUPLESSE - 3 KG

Souplesse banane este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 gr

Cumpără

Glazura Cafea SOUPLESSE - 3 KG

Glazura flexibila pentru produse de cofetarie, se utilizeaza pentru decorarea,glazurarea tuturor produselor de cofetarie patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate. Se poate intrebuinta si pentru realizarea de mousse prin amestecarea cu frisca (continut de grasie mare,32-36%) Utilizare : pentru glazurare se topeste la o temperatura de aproximativ 50 grade C,in functie de grosimea stratului.Se poate topi la cuptorul cu microunde,amestecand din cand in cand sau la bain-marie. Dupa topire se ap

Cumpără

Glazura Ciocolata Neagra SOUPLESSE - 3 KG

Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50 grade celsius, la fel si glazura . Se amesteca cele 2 produse si apoi se pot bate putin. Amestecul rezultat se tine la rece , eventual peste noapte. A doua zi , amestecul se

Cumpără
Glazura Limoncello SOUPLESSE - 3 KG

Glazura Limoncello SOUPLESSE - 3 KG

Souplesse Limoncello este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare. Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-50

Cumpără

Glazura Ciocolata Lapte SOUPLESSE - 3 KG

Souplesse ciocolata lapte este o glazura flexibila folosita pentru decorarea si sau glazurarea produselor de cofetarie si patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate Utilizare:Se topeste la o temperatura in jur de 50 grade celsius , in functie de grosimea stratului. Se aplica la o temperatura de 25-30 grade celsius . Raciti produsul dupa glazurare decorare.Pentru creme , reteta este astfel: doua parti glazura si o parte frisca neindulcita.Se incalzeste frisca la o temperature in jur de 45-5

Cumpără

Glazura Capsuni Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura flexibila de cofetarie pentru decorarea si sau glazurarea tuturor tipurilor de produse de patiserie inclusiv refrigerate si congelate. Ideala pentru Gogosi, Eclere etc. 3 kg

Cumpără

Glazura Caramel Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura flexibila de cofetarie pentru decorarea si sau glazurarea tuturor tipurilor de produse de patiserie inclusiv refrigerate si congelate. Ideala pentru Gogosi, Eclere etc. 3 kg

Cumpără
Glazura Fistic Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura Fistic Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura flexibila de cofetarie pentru decorarea si sau glazurarea tuturor tipurilor de produse de patiserie inclusiv refrigerate si congelate. Ideala pentru Gogosi, Eclere etc. 3 kg

Cumpără
Glazura Alba Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura Alba Gogosi Eclere SOUPLESSE - 3 KG

Glazura flexibila de cofetarie pentru decorarea si sau glazurarea tuturor tipurilor de produse de patiserie inclusiv refrigerate si congelate. Ideala pentru Gogosi, Eclere etc. 3 kg , , , , , , ,

Cumpără