Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Crema de branza Elle Vire Professionnel ideala pentru cheesecake. 1.36 kg
Ciocolata alba cu minim 34% cacao - Zephyr COCOA BARRY. Greutate: 1 kg.
Foite de aur comestibil, pentru decorarea produselo de cofetarie si patiserie. 25 foite de 8 x 8 cm
Crema pentru frisca Elle Vire Excellence (35% grasime) 1L
Crema de branza foarte fina - 1 kg Elle Vire Professionel .
Spray antilipire tavi copt Vortella, emulsie 100% vegetala pentru gresarea formelor de copt si a tavilor.
Pasta fondant foarte fina, alba. IRCA Galeata de 7 kg , , , , , , ,
Bilute de biscuit crocant invelite in ciocolata neagra.
Colodant hidrosolubil pudra ROSU INTENS. Se adauga in bezea, frisca, ganache etc. , , , , , , , 100g
**Mix Mini Crispearls de Ciocolata - 425 g - CALLEBAUT** Descoperiți deliciile irezistibile ale Mixului Mini Crispearls de Ciocolată de la CALLEBAUT, o alegere perfectă pentru iubitorii de ciocolată și de snack-uri crocante. Această specialitate este compusă din perle mici crocante din cereale, fiecare acoperită cu un strat generos de ciocolată de înaltă calitate. Cu un conținut de 63% ciocolată, aceste perle oferă o explozie de arome și texturi care vor încânta simțurile. Fiecare porție de Mini Crispea
Crema de cacao cu continut redus de garsimi pentru umpluturi, tartinabila. Produs semipreparat pentru cofetarii. 13 KG
Ciocolata alba Vanini ICAM foarte fluida (textura groasa) 4 KG
Hazelnut Praline, Callebaut, pasta cu 50% alune 50% zahar, medium prajite 5 kg
Boabe de cacao sfarmate, pentru decorarea produselor de cofetarie sau pentru confectionarea lor, avand o aroma puternica de cacao si o textura crocanta.
Pasta aromatizanta de nuca, cu bucatele de nuca. Se foloseste la aromatizarea cremelor de patiserie. Ambalaj 2.5 kg