Premix Panna Cotta este un produs sub forma de pudra fara gluten, oua, grasimi hidrogenate, conservanti si ulei de palmier. Mod de utilizare : adaugati 100 g premix, 250 g lapte si 250 g smantana lichida. Se incalzeste intr-o cratita laptele, smantana si amestecam pana aproape de fierbere. Alternativ, incalziti laptele si smantana in cuptorul cu microunde, aducand-le la 95 C, adaugati amestecul, amestecati si incalziti din nou la microunde pentru cateva secunde pana cand temperatura revine la 95 C. Se
Premix Mouse Aroma Neutra este un produs sub forma de pudra fara gluten, oua, grasimi hidrogenate, conservanti si ulei de palmier. Mod de utilizare: Intr-un bol, amestecati 100 g de premix cu 100 g de lapte la temperatura camerei. Amestecati timp de cateva secunde si lasati amestecul sa se odihneasca cateva minute. Apoi, adaugati 400 g de smantana rece si folositi un mixer electric sau un mixer planetar pentru a mixa pana cand obtineti consistenta dorita. Pentru a personaliza gustul, puteti adauga paste
Premix Tiramisu Palais du Chef, Rue Flambee 1 Kg Deliciul Autentic Italian O crema tiramisu de exceptie, la indemana oricui Premix Tiramisu Palais du Chef, Rue Flambee 1 Kg, este solutia perfecta pentru a pregati un desert tiramisu autentic, rapid si usor. Inspirat din orasul unde tiramisu a fost inventat, acest mix tiramisu garanteaza un gust autentic si o textura fina, demna de un chef patiser. Avantajele produsului: Preparare rapida si usoara: Amestecati premixul cu 2500 ml de smantana lichida r
Premix Crema de Patiserie este un produs sub forma de pudra fara gluten, oua, grasimi hidrogenate, conservanti si ulei de palmier. Mod de utilizare : Intr-un bol, amestecati 100 g de premix cu 250 g de lapte la temperatura camerei sau caldut. Se lasa sa se odihneasca cateva minute si apoi se bate 2 3 minute cu mixerul. Pentru a fi folosit ca umplutura sau pentru a obtine o crema Chantilly, amestecati-l cu smantana semi-batuta. Dupa finalizare, pastrati-l in frigider pentru a-l mentine proaspat timp de
Pasta Aromatizanta Vanilie Frantuzeasca concentrata, este produsă cu cele mai fine materii prime disponibile. Prin adăugarea unei cantități mici, puteți intensifica aroma cremelor, deserturilor, aluaturilor de prăjituri sau înghețatelor. Dozaj cofetarie: 40-60 g de produs la 1 l de compozitie. Cantitate: 1 kg. Ingrediente: sirop de glucoză, zahăr, apă, arome, arome naturale, păstăi de vanilie pudră 0,3%, agent de gelifiere: pectine (E440); colorant: caroteni (E160a), conservant: sorbat potas