Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 70-90g per 1L apa. Dozaj 70-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 65g per 1L apa. Dozaj pentru 65g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta foarte concentrata vanilie MADAGASCAR BOURBON. Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie se poate folosi la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata. Aceasta pasta de vanilie include si seminte de vanilie ceea ce ofera produsului final o savoare extraordinara. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
Princess Pasta de zahar alba IRCA 2,5 Kg Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extremO de potrivita pentr
Princess, Pasta de zahar alba cu Unt de Cacao Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extrem de potrivita pe
Joycream Donatello este o crema tartinabila cu aroma de ciocolata alba si cocos cu fulgi de cocos si mici bucati de vafa. Isi pastreaza textura cremoasa si moale chiar si la temperaturi de pana la (-15 C). Este excelenta chiar si atunci cand este folosita ca umplutura pentru deserturi refrigerate. Ingrediente : zahar, ulei vegetal (floarea soarelui), Lapte praf degresat, Zer praf, fulgi de cocos 5%, vafa 4% (faina de Grau , ulei vegetal (palmier), sare, extract de malt de Orz , praf de copt: bica
Zahar pudra foarte fina rezistent la umezeala, fara grasimi hidrogenate Zaharul Pudra Foarte Fina Irca BIANCANEVE, cunoscut si ca zahar pudra non-higroscopic sau care nu se topeste , este formulat special pentru a-si pastra aspectul alb si pudrat chiar si in conditii de umiditate ridicata sau in contact cu grasimile. Spre deosebire de zaharul pudra obisnuit, care absoarbe umezeala si se dizolva rapid, acest zahar este ideal pentru decoruri de lunga durata, pastrand un finisaj alb si elegant pe prajitu
Premix sub formă de pudră cu aroma de Vanilie special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Nu conține grăsimi vegetale și gluten. Mod de utilizare: Joydessert Premium Vanilie 300 g Apă (10-15 C) 300 g Frisca batuta 1000 g Amestecați Joydessert Premium Vanilie cu apa folosind un tel; adăugați treptat frisca neindulcita, pregatita in prealabil. Puneți în formele corespunzătoare și dati la frigider pentru cel puțin 2 ore sau la congelator pen