Premix sub formă de pudră cu continut de ciocolata neagra 90% special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.
Pralin Delicrisp Classic - Crema Crocanta cu Ciocolata Gianduia, IRCA, 5Kg Descriere Produs: Pralin Delicrisp Classic este o crema fina si crocanta, cu 28% ciocolata gianduia, ideala pentru umpluturi si decoruri post-coacere. Conceputa de IRCA pentru uz profesional, aceasta crema adauga o textura crocanta si un gust bogat de ciocolata in deserturi. Este stabila si nu elibereaza umiditate, ceea ce o face perfecta pentru produse de cofetarie si patiserie ce necesita o textura crocanta constanta. Ate
Premix sub formă de pudră cu aroma de Lamaie special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.
Ciocolata Gianduia cu Lapte Piemonte Royal Ciocolata cu o plasticitate ridicata care o face potrivita pentru decoratiuni sau foi sau ca umplutura pentru praline. Este, de asemenea, potrivita pentru acoperirea torturilor sau prajiturilor datorita fluiditatii sale excelente. Ciocolata cu lapte cu minim 27% cacao si pasta de alune Ingrediente: zahar, pasta de alune , unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, Lapte praf degresat, emulgator lecitina din soia (E302), extract natural de vanilie.
Pretioase alune prăjite granulatie mare, gata de utilizare. Cu o culoare deschisă si un gust delicat, dimensiune uniformă si fără reziduri de coajă. Alunele devin un ingredient pretios pentru a vă imbogăti creatiile de patiserie. Pachet: 1 kg.
Pretioase alune prăjite granulatie mica, gata de utilizare. Cu o culoare deschisă si un gust delicat, dimensiune uniformă si fără reziduri de coajă. Alunele devin un ingredient pretios pentru a vă imbogăti creatiile de patiserie. Pachet: 1 kg.
Dama Top este o pasta de zahar realizata special pentru acoperire, avand o plaja larga de utilizare si o culoare de un alb intens. Pachet: 1 kg. Caracteristici: Datorita formulei speciale este idela pentru acoperirea produselor de cofetarie dar si de realizare a decorurilor. Dama Top se deosebeste de alte tipuri de paste de zahar printr-o mai mare elasticitate, fiind foarte potrivita pentru acoperirea foarte usoara a torturilor. Avand un grad ridicat de elasticitate, poate fi intinsa in strat foarte subti
Premix pentru frisca vegetala sau pentru a stabiliza smantana proaspata. Mod de utilizare: Reteta 1: FRU FRU PREMIUM 1000 g. Apa (10-15 C) 2000 g. Reteta 2: FRU FRU PREMIUM 1000 g. Apa (10-15 C) 1000 g. Lapte (4-6 C) 1000 g. Reteta 3: FRU FRU PREMIUM 500 g. Apa (10-15 C) 1000 g. Smantana proaspata 1000 g. Adaugati FRU FRU PREMIUM in lichide si bateti cu mixerul planetar la viteza medie timp de 5-6 minute, pana la obtinerea celei mai bune texturi. Produsul batut
Premix sub formă de pudră cu aroma de Tiramisu special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Mod de utilizare: 200 g. LILLY TIRAMISU 200 g. apa sau lapte (15-20 C) 1000 g. smântână (4-5 C) Bateți smântâna, apa sau laptele și LILLY TIRAMISU într-un mixer planetar cu un tel. Puneti în forme corespunzătoare și lasati la f
Premix sub formă de pudră cu aroma de Zmeura special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Mod de utilizare: Lilly Aroma Zmeura 200 g, apa sau lapte (15-20 C) 300 g, frisca lichida (4-5 C) 1000 g. Mixati frisca lichida, apa sau laptele si Lilly Aroma Zmeura cu mixerul planetar. Compozitia se toarna in forme si se da la frigider
Premix sub formă de pudră cu aroma de Zmeura special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Mod de utilizare: Lilly Aroma Capsuni 200 g, apa sau lapte (15-20 C) 300 g, frisca lichida (4-5 C) 1000 g. Mixati frisca lichida, apa sau laptele si Lilly Aroma Capsuni cu mixerul planetar. Compozitia se toarna in forme si se da la frigider pe
Premix sub formă de pudră cu aroma de Cheesecake special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Mod de utilizare: Premix Lilly 200 g Apă (10-15 C) 500 g Frisca batuta 500 g Mixati cu telul Premixul Lilly cu apa si incorporati treptat frisca batuta fara zahar. Se toarna in formele potrivite si se da la frigider pentru minim 2
Premix de Panna Cotta proces la cald. Foarte ușor și rapid de utilizat: va trebui să adăugați doar smântână proaspătă și lapte, apoi, în câteva minute, Panna Cotta va fi gata de refrigerat. Mod de utilizare: Panna Cotta premix 130 g (150 g pentru o consistenta mai mare) Smântână proaspătă 500 g Lapte 500 g Fierbeți laptele impreuna cu smântâna, s e ia de pe foc și se adaugă Panna Cotta Mix amestecând bine cu un tel pentru a evita cocoloașele. Se toarnă crema în forme și se lasă să se răc
Premix sub formă de pudră cu aroma de Mango special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Mod de utilizare: Lilly Aroma Mango 200 g, apa sau lapte (15-20 C) 300 g, frisca lichida (4-5 C) 1000 g. Mixati frisca lichida, apa sau laptele si Lilly Aroma Mango cu mixerul planetar. Compozitia se toarna in forme si se da la frigider pe
Premix special de Crème Brulée. Foarte usor si rapid de folosit: va trebui sa adaugati doar lapte si smantana lichida pentru a face acest desert delicios. Acest amestec se pretează și la crearea altor deserturi rafinate, cum ar fi Crema Catalana. Mod de utilizare: Premix Creme Brulee 70 g, lapte 250 g, samantana lichida 200 g. Amestecati premixul cu o parte din lapte (circa 100 g) pana devine o pasta omogena, evitand cocoloasele, adaugati laptele ramas si samntana lichida, amestecati continuu pan