CREMA DE CIOCOLATA TARTINABILA CU CACAO SI PASTA DE ALUNE , ESTE TERMOSTABILA PERFECTA PENTRU UMPLEREA PRODUSELOR DE PATISERIE. SE POATE FOLOSI SI CA INSERTIE DE TORT.
Crema CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY de ciocolata alba tartinabila. Ideala pentru umplutul produselor de patiserie, se poate aromatiza cu paste concentrate sau spuma cu frisca. De asemenea se poate topi si folosi ca si glazura. Varianta de 1 kg este VRAC, ambalajul original are 13 kg.
Descopera Pasta de Fistic 100% Joypaste Pistacchio , un produs premium creat pentru cei care isi doresc deserturi rafinate si autentice. Aceasta pasta este obtinuta exclusiv prin macinarea fisticului prajit , rezultand o pasta aromatizanta omogena, fara adaosuri, coloranti sau inlocuitori. Gustul sau intens si textura fina sunt esentiale pentru realizarea unor retete memorabile. Caracteristici principale Ingrediente: 100% fistic prajit, fara gluten. Produs natural: Nu contine conservanti, adaosuri
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 40-50g per 1L apa. Dozaj 40-50g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 40-50g per 1L apa. Dozaj 40-50g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta Lamaie Verde este recomandata pentru inghetata, creme de cofetarie si patiserie. JoyPaste este o pasta concentrata cu aroma de lime ideala pentru a da gust si culoare la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80 - 120g per 1L apa. Dozaj 60 - 90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse. Ingrediente : zahar, apa, sirop de glucoza-fructoza, regulator de aciditate: acid citric (E330) - acidul ascorbic (E300), suc de la
Ciocolata Neagra Reno Fondente (54.5% cacao) sub forma de banuti, cu o aroma remarcabila, va surprinde placut chiar si pe cei mai pretentiosi cofetari Cantitate neta: 5 kg
Frisca vegetala perfecta pentru a decora prajituri, deserturi racite si inghetata. Este un inlocuitor excelent pentru smantana lichida clasica: se bate mai usor si se dovedeste a avea o stabilitate mai lunga. PIF-POF este U.H.T. si este deja indulcita. La spumare isi mareste volumul de aproximativ 3 ori pe cand o frisca clasica doar de 2 ori. Produs de IRCA in Italia 1L
Crema cu aroma de gust de vanilie si lapte, gata de utilizare. Consistenta sa moale o face potrivita pentru umpluturi, inainte sau dupa coacere, precum si pentru decoratiuni. Rezultate excelente chiar si atunci cand este folosita pentru aromatizarea cremei si a cremei lichide. Performanta ridicata chiar si atunci cand este inghetata.
Crema de patiserie cu gust de fructe de padure si iaurt, gata de folosit. Produs de IRCA in Italia Crema cu aroma de fructe de padure si iaurt, gata de utilizare si ideala pentru umplutura si decor inainte si dupa cuptor. Cu o consistenta moale si tartinabila ASEMANATOARE BUDINCII este excelent si ca aroma pentru crema si frisca. Performanta excelenta chiar si la inghet. 6 kg INGREDIENTE: zahar, sirop de glucoza-fructoza, apa, fructe de padure (capsuni, zmeura, afine, mure, coacaze rosii) (12%), lapte c
Crema de patiserie cu gust de portocale, gata de folosit. Produs de IRCA in Italia Crema cu aroma de portocale, gata de utilizare si ideala pentru umplutura si decor inainte si dupa cuptor. Cu o consistenta moale si tartinabila ASEMANATOARE BUDINCII este excelent si ca aroma pentru crema si frisca. Performanta excelenta chiar si la inghet. 6 kg Crema de patiserie cu portocale este o umplutura delicioasa si versatila, asemanatoare unei creme, infuzata cu aroma stralucitoare si citrice a lamailor. Serveste
Premix sub formă de pudră cu aroma de Straciatella special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.
Premix sub formă de pudră cu aroma de Pere special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.
Premix sub formă de pudră cu aroma neutra special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Poate fi folosit și pentru a face smântâna lichidă proaspătă, stabilă și fermă atunci când este bătută. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.