Sosa Ingredients

Gelatina Foi, Gold 230 Sosa, 2 kg

Gelatina Foi, Gold 230 Sosa, 2 kg

Gelatină traditională de origine animală (carne de porc), 230 bloom. Echivalenta in foi: 1 foita 2,3 g Viteza de gelifiere: Rapid Proprietăti: Gelatină de origine animală traditională, instantaneu fierbinte. Mod de utilizare: Se lasa la inmuiat in apă rece timp de cateva minute. Se scurge bine si se incălzeste in lichid pană cand se dizolvă complet. Actionati in aproximativ 20 de minute. Observatii: Termoreversabil intre 35 C si 40 C. Congelabil. Temperatura de gelifiere

Cumpără
Stabilizator Spuma Calda Proespuma Sosa, 500 gr

Stabilizator Spuma Calda Proespuma Sosa, 500 gr

Stabilizator Spuma Calda Proespuma Sosa, 500 gr Ajută la asamblarea preparatului. Mod de utilizare: se dizolvă in produsul dorint. Se utilizeaza in orice preparat lichid sau semi-lichid. Cantitate: 500 gr.

Cumpără
Glucoza Pudra 33DE, Sosa, 500 g

Glucoza Pudra 33DE, Sosa, 500 g

Glucoza Pudra 33DE - Glucoza sirop deshidrata Glucoza sub forma de pudra este sirop de glucoza uscata. Glucoza pudra previne recristalizarea zaharului din bomboane si jeleu. Ofera elasticitate si mentine preparatele dulci fragede precum produse de patiserie, ganaches si trufe. 75 g de glucoza pudra pot fi inlocuite cu 100 g de glucoza lichida. Glucoza pudra se poate utiliza la Sorbet, ganache, mousse, produse de patiserie, glazură și bomboane etc. Glucoza Pudra 33DE de la Sosa este potrivita pentru

Cumpără
Pectina din Fructe NH, 500 g,  Sosa

Pectina din Fructe NH, 500 g, Sosa

Pectina NH pulbere pentru glazuri (napaj) pe baza de fructe Pectina este un Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator si agent de ingrosare, prezent in mod natural in fructe, in special in mere, portocale si gutui. Pentru uz industrial, pectinele se obtin din mere si portocale. Produsul se prezinta sub forma de pulbere, fara gust. Utilizare: Se utilizeaza conform cantitatilor prevazute de retete, in special in produse pe baza de fructe, pentru ingrosare si gelifiere: sucuri concentrate, n

Cumpără
Bitartrat de Potasiu Crema Tartar Sosa, 1kg

Bitartrat de Potasiu Crema Tartar Sosa, 1kg

Bitartrat de potasiu. Pulbere cristalină albă fină. Proprietăti: Stabilizator si emulgator, previne cristalizarea zahărului. Mod de utilizare: Aplicati direct la rece si incorporati cu agitare. In combinatie cu bicarbonatul de sodiu, se realizează o crestere a volumului maselor de patiserie. Ajută la stabilizarea albusului batut spuma si a smantanii. Previne cristalizarea zahărului in prepararea caramelului. Cantitate: 1 kg.

Cumpără
Mango Liofilizat Sosa, 400 gr

Mango Liofilizat Sosa, 400 gr

Bucati de mango liofilizate crocante acoperite cu o peliculă de unt de cacao care il face rezistent la umiditate, ideal pentru iaurturi, inghetată sau sosuri fără a se inmuia. Liofilizarea este un proces de deshidratare rece, in care apa este aproape complet indepărtată din materia primă. Nu se utilizeaza caldura in procesul de uscare, esenta produsului este mentinută, din punct de vedere nutritional, păstrand valorile materiei prime la maximum. Recomandari de utilizare: inghetata, bauturi, produse de pat

Cumpără
Flori Comestibile Mix de Flori Uscate, Sosa, 50 g

Flori Comestibile Mix de Flori Uscate, Sosa, 50 g

Mix de Flori comesibile pentru decor Descoperă Mixul de Flori Comestibile Uscate Sosa. Adaugă culoare și rafinament preparatelor tale cu flori uscate de calitate superioară. Dorești să adaugi o notă de rafinament și eleganță preparatelor tale culinare? Mixul de Flori Comestibile decor de la Sosa, este soluția perfectă. Cu un amestec select de flori uscate, inclusiv gălbenele, albăstrea, trandafir roșu, lavandă și iasomie, acest produs va transforma orice farfurie într-o capodoperă vizuală și gus

Cumpără